Hahaah... Nesto ne spominju poklonjen aut u prosloj tekmi kad su dobili 11erac
Iskreno, penal je u najboljem slucaju dvojben, onaj prvi kad je gledo VAR...
Ovaj drugi nisam vidio premda sumnjam ali cu svakako iskopat situaciju...
Spominjanje faula u terenu je
A cijeli ton pompoznog pisma je bas onako, mučko provokatorski...
Ima je Hajduk sasvim dovoljno sansi da izjednaci..
Kasnije standard kazna..
Ovo drugo mi defintivno lici na 11erac...
Treba tako igrat i ostale tekme... Vec vidim kako nece dobit Lokose....
To je TAJ United
BTW, htio sam ovo napisati prije 15-ak minuta, ali je baš tada Maguire izjednačio.
Zato pišem sad.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
AlkY je napisao/la: 28.01.2021., 06:09
Nabijem ja i United i Fernandesa
Samo mi koji navijamo za United možemo tako govriti.
PS
Nabijem ih
Evo, Liverpool uvali treći.
Iskaliće se na Spursima.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Bas jucer kod frenda sesija fixa na PESu i pricamo kako ce Hajduk vjerojatno izgubit od Lokosa, ono vise iz sprdnje nego sto smo to stvarno mislili... 5 poraza od 6 tekmi
Samo izbacit Caktasa iz ekipe i druga liga garantirana...
Nije ni los derbi bio u Engleskoj, bilo je sansi za golove... Rashford treba pauzu...
Benzema je pola igraca manje svaku tekmu a kad imaju igraca manje onda bolje da i njega nema...Levante izdominiro
Jbg isti taj Benz je skupa sa Ramosom donio prošlogodišnju LaLigu. Ma svi su osim Modrica van svake forme.
Da se vratim na Hajduk. Hrpa panjeva.
Ali ajde, tu je novi predsjednik koji bi mogao nešto promijeniti i trener koji se po rezultatima čini i više nego dobar za Hajduk. Treba pojačanja i vremena, treba se riješiti što više ovih skupih stranaca kojima je problem sastavit se sa loptom, dati priliku mladima itd.
Ne vidi li se pomak sljedeće sezone piši propalo jos 15-20 godina najmanje. Ono jučer je bilo bolno za gledati.
Bude i taj predsjednik nekom krivom platio veceru pa ce i njeg otjerat nakon vidljivih pomaka...
O strancima nema smisla vise, pare dobiju a ne igraju nista... Jedan takav ima placu ko svi oni mladici..
CrashOverride je napisao/la: 31.01.2021., 10:12
Bude i taj predsjednik nekom krivom platio veceru pa ce i njeg otjerat nakon vidljivih pomaka...
Kolko ovo glupo i nevjerojatno zvuci, toliko je glupo i nevjerojatno sta je istina...
Pola ekipe ne bi tribali imat titulu profesionalnih sportaša, triba cekat da isteknu ugovori, dat mladićima da igraju i imat neki kontinuitet. Al bojin se da je to strana rič za Hajdučko okruženje... Ako nismo u EL padaju glave, a nikako da shvatimo da je 5-6. mjesto HNL realno i trenutno stanje stvari.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti