Racing Point
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Aston Martin je nedavno uz RoKit osnovao neku virtuelnu F3 ligu pa smo mogli vidjeti službeno livreje (uz naravno posve drukčiji manifest sponzora) pa sad trenutno pokušavam "prefarbati" Racing Point u te boje. Ovo je tek 30% obavljenog posla:

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Natpis ASTON MARTIN na kokpitu je bio vidljiv i na onoj slici kada su objavili Cognizant, kad se izbijeli. Na istom mjestu kao tu. Tako da su Cognizat i taj AM natpis na tačnim mjestima. Za ovo ostalo ne znam. Može li se igdje vidjeti slika te virtuelne lige?
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:

Izvinjavam se na lapsusu, AM je samo ušao u tu ligu a ne da su stvorili svoju.

- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ne ponovila se brzina Jaguara... Meni ugodna oku zelena boja
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Sent from my GM1913 using Tapatalk
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Super će izgledati, ovo je moja vizija novog livreja▼

- Pastor
- Formula 1
Mislim da će to biti te boje, ali ne znam kako će to tačno izgledati. Meni to djeluje previše prosto. Mislim da će tu biti još nešto. Nešto kao u Mercedesa one zvijezde, ili nešto slično, da ne izgleda previše jednostavno. Možda da izvedu nešto sa svojim znakom. Bilo je dobrih dizajna od fanova. Meni je dobar bio onaj jedan gdje je ovo krilo sa njihovog znaka bilo razvučeno preko čitave strane bolida.
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Slažem se u potpunosti, jedino što je meni bila vodilja kroz dizajniranje je upravo ta jednostavnost. Gotovo svi AM GT3 automobili odlikuju se prelepim crtama automobila u kombinaciji sa jednostavnim livrejem (ako izuzmemo "art" livreja). Ovo je pravi primer

ALi ko zna, možda izenade sa F1. Ipak je to novo poglavlje u njihovoj motorsport eri

ALi ko zna, možda izenade sa F1. Ipak je to novo poglavlje u njihovoj motorsport eri

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/AstonMartinF1/status/1354043438325501952
Postoji pravi hype oko dolaska Seba u Aston Martin i inače tako jakog imena u F1.
S te strane mislim da im se itekako već počelo isplaćivati dovođenje Seba...
Ja se iskreno nadam kao Sebom navijač, da taj hype neće samo marketinški uroditi plodom, već da ni sportski uspjesi nimalo neće izostati. Moram priznati da me je malo strah još jednog Sebovog neuspjeha, ali mi je s druge strane izrazito drago da je prvenstveno sebi, a onda i nama dao nove prilike da ga gledamo u Formuli 1. Sa dobrim razlogom vjerujem
S te strane mislim da im se itekako već počelo isplaćivati dovođenje Seba...
Ja se iskreno nadam kao Sebom navijač, da taj hype neće samo marketinški uroditi plodom, već da ni sportski uspjesi nimalo neće izostati. Moram priznati da me je malo strah još jednog Sebovog neuspjeha, ali mi je s druge strane izrazito drago da je prvenstveno sebi, a onda i nama dao nove prilike da ga gledamo u Formuli 1. Sa dobrim razlogom vjerujem

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ma zašto? Može imati još goru priču nego u Ferrariju i svejedno ima 4 naslova prvaka.Moram priznati da me je malo strah još jednog Sebovog neuspjeha...
Nema straha, novi ljudi, novi bolid i ekipa koja izgleda kao ozbiljan kandidat za dominaciju u budućnosti.

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
AlkY je napisao/la: 26.01.2021., 21:04 A ova tema se i dalje tako zove ?
Ili treba otvoriti novu sa novim imenom.
Pisao sam već, ne doživljava administracija...
Ma nema smisla otvarati novu i zaključavati staru, a preimenuje se za minut...
- Pastor
- Formula 1
Ja se nadam da će se vratiti na visoke sidepodove, kao svaki normalan tim. Mislim da imaju prostora za napredak + manje prostora za gubitak od top timova. Imaju para više nego ikad, a radili su čuda i sa puno manje. Ovo ograničenje budžeta im može samo pomoći, jer su do sada uvijek raspolagali sa budžetom ispod tog limita. Dok bi velikim timovima to trebalo odmoći. Mislim da je prošlogodišnja kopija Mercedesa mogla puno bolje nego što je pokazala. A vjerujem da ih razvoj tog bolida ove godine može gurnuti u borbu za sami vrh (ukoliko ne bude nekih kalkulacija i prebacivanja fokusa na 2022).
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@senna66 Ma brine me da si ne s*ebe dodatno reputaciju, jer su ga zadnje 2-3 godine baš koštale. Ali novi početak njega i ekipe budi nadu da bi mogla biti dobra priča, a pritisak drastično manji već u crvenom.
@Har Kl Kad Sebu ne ide, uvjeren sam da si može dopustiti da od bilo koga izgubi sezonu. Ali u trenutnoj situaciji, vjerojatno ga nešto mora jako pogoditi da bude ugrožen od Strolla.
@Har Kl Kad Sebu ne ide, uvjeren sam da si može dopustiti da od bilo koga izgubi sezonu. Ali u trenutnoj situaciji, vjerojatno ga nešto mora jako pogoditi da bude ugrožen od Strolla.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ako ćemo cjepidlačiti, ova tema je trebala ostati pod nazivom Force India, a za Racing Point je trebala biti otvorena nova još 2018. jer Stroll kad je spasio momčad službeno nije preuzeo Force Indijino mjesto, već je dobio novo mjesto. S obzirom na to da imamo novu temu za Alpine (gdje apsolutno podržavam Alenovu filozofiju, ali se nisam stigao uključiti u raspravu dok je bila svježa
), mislim da bi i za Aston Martin trebalo otvoriti novu temu - ipak je riječ o velikoj novoj eri za ovu momčad. Otvorit ću ja tijekom dana 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ma nemaju njihovi admini pojma
Selimo se u novu temu.