Rukomet
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Svaka čast Lini ali što mi stvarno ne možemo naći nekog mlađeg i modernijeg trenera?
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Napad ajme majko mila. Podhitno dovesti mlađeg trenera.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Igra bez golmana je bas uzas.ne kuzim, kako neki ne vide da nema smisla nikakvog. J kad zabijea gol, spusis odmah nazad na prazan.
A sve u svemu, japan nas je skolovao. Dominirali su nas do zadnje minute. Japan!!
Onda dva tri slaba protivnika iz afrike.. to ajde pobjedili i eto sad netko malo jaci od ovih afrikanaca nas podere.
Da nije golman bio kakav je, bilo bi 7-8 razlike najmanje.
Lino najveci krivac ali ne i jedini.
Uostalom, kakvo odmaranje duvnjaka. U najbitnijoj tekmi, odmaras najbitnijeg i najboljeg igrca
umjesto da su danas igrali najbolji od najboljih, pobjedili, pa onda odmaraj i izgubi sa 15 razlike slobondo...
On danas naso odmarat u utakmici biti ili ne biti. O svasta..i knda kao daje ostavku.
Da sam na vrhu hrs prije kraja tekme bi mu dao pedalu samo da ne moze on bit taj koji daje otkaz kao.. ne, dobit ces otkaz konpa, ćao, necu ti ni sansu dat
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
A sve u svemu, japan nas je skolovao. Dominirali su nas do zadnje minute. Japan!!
Onda dva tri slaba protivnika iz afrike.. to ajde pobjedili i eto sad netko malo jaci od ovih afrikanaca nas podere.
Da nije golman bio kakav je, bilo bi 7-8 razlike najmanje.
Lino najveci krivac ali ne i jedini.
Uostalom, kakvo odmaranje duvnjaka. U najbitnijoj tekmi, odmaras najbitnijeg i najboljeg igrca

On danas naso odmarat u utakmici biti ili ne biti. O svasta..i knda kao daje ostavku.
Da sam na vrhu hrs prije kraja tekme bi mu dao pedalu samo da ne moze on bit taj koji daje otkaz kao.. ne, dobit ces otkaz konpa, ćao, necu ti ni sansu dat

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
To mi je najjači dio, koji lik. Napravi sranje i sad bježi. Mogao je sačekati još jednu utakmicu i onda objaviti, ali ne...
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Od početka se vidjelo na Červaru da nije prisutan duhom. Reklo bi se odrađivao gažu. Može biti orkestar vrhunski ako nema dirigenta koji to drži pod drigentskom palicom nema tu simfonije. Barem se je povukao pošteno bez bacanja krivnje na druge.
#DankeSeb
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ja nisam imao neka ocekivanja, pogotovo nakon prve 3 tekme tako da nisam nesto i razocaran...
Meni nije jasno da oni kao profesionalci u igri bez golmana, ono kad je napad vec pred realizacijom ne povlace jednog igraca na klupu da golman ulazi nego to redovito bude prekasno i onda jos za slucaj da tako i zabijes gol, zasto jedan igrac ne brani centar igralista jer se od tamo izvodi lopta nakog gola... To mi je bas onak, bzvz..
A Lino mi u vecini slucajeva izgleda kao lik koji ne zna gdje se nalazi a kamoli da zna sta radi, nije mi nikako jasno da je on trener ekipe koja pretendira borbu za medalje ali ja sam amater, mozda ima gro stvari koje ne znamo i sta ja znam...
Ali opet, nisam nesto sokiran...
Meni nije jasno da oni kao profesionalci u igri bez golmana, ono kad je napad vec pred realizacijom ne povlace jednog igraca na klupu da golman ulazi nego to redovito bude prekasno i onda jos za slucaj da tako i zabijes gol, zasto jedan igrac ne brani centar igralista jer se od tamo izvodi lopta nakog gola... To mi je bas onak, bzvz..
A Lino mi u vecini slucajeva izgleda kao lik koji ne zna gdje se nalazi a kamoli da zna sta radi, nije mi nikako jasno da je on trener ekipe koja pretendira borbu za medalje ali ja sam amater, mozda ima gro stvari koje ne znamo i sta ja znam...
Ali opet, nisam nesto sokiran...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Jel iza Goluže dolazi onaj sa Gospom iz Međugorja?
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Sent from my GM1913 using Tapatalk
-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
Pobjeda Katara, sad je red na nas...
Zadnja izmjena: VettelFerrari, dana/u 25.01.2021., 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
M.B.: Ferrari nije u krizi
-
VettelFerrari
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
I Nexe bi bolje odigrao. Sramota.
M.B.: Ferrari nije u krizi
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sasvim realno stanje repke..
Danci stisli malo gas nakon poluvreemna, sreca pa su ga pustili....
Danci stisli malo gas nakon poluvreemna, sreca pa su ga pustili....
Fino Alla Fine