Kao i svake godine tradicija je da se igramo malo Baba Vange te dajemo 5 prognoza te se uvek osvrnemo na kraju sezone da vidimo jel smo šta pogodili.

Ovo su moje prognoze:

Malo da pojasnim:
1. Ja iskreno ne vjerujem da F1 može oboriti rekord od 23. utrke. Evo već sad se Melbourne utrkuje sa vremenom i sve su veće šanse za otkazivanje. Možda na koncu sve ovo bude zadnji ekser na kovčegu same VN Australije što je porazno, recimo Interlagos je spašen u zadnji čas i to će sad biti VN Sao Paula valjda prvi put u povjesti.
2. Ovo djeluje kao "sigurica" ali nije nemoguće.
3. Isto kao i prognoza za Pereza. Ovo možda djeluje nemoguće jer sada će RB imati dva dobra vozača u redovima pa stoga kad su RB i Mečka u elementu onda će samo 5. mjesto biti rezervirano za "najbolje od ostalih". Ferrari obećava jaču PJ... Možda baš ove godine Nando prekine sušu koja počinje od VN Mađarske 2014.
4. Dakle, organizatori SAGP lepo su se izjasnili da hoće spektakularnu stazu, što daje Tilkeu dizajnersku slobodu. Apropo Bakua je to izašlo na bolje, dok recimo u Sochiu i Abu Dhabiu imao je vezane ruke. Ja očekujem pravi gangbang

5. Nije nemoguće, iako RB obećava svašta a Honda plaši s najjačom PJ ikad to sve neće biti dovoljno da obori Mercedes. Stoga će u stilu Brawn GPa izdominirati u startu pa će im malo pasti forma jer ionako imaju naslove u džepu. Red Bull bi mogao biti najneprijatnije iznenađenje 2022.