Hmmm, molim?? Lik kao prvo stoji na vanjskoj strani zavoja, što je volonterski samoubilački potez kad se gleda reli. Jari izlijeće iz tog jarka i preočito je da nema kontrolu nad autom zbog wheel spina. Nije pošteno niti izašao iz jarka, a pazi ovo, taj tip trči prema autu da podigne fotoaparat ili što već. Na snimku koji je zeko postavio jasno se vidi kako Latvala ktaoči, tj blokira prednje koče u trenutku kad ga udara, a kad se ovaj odbio na stranu, nastavlja.
E moj WRC...
edit: Ahaa, WRC je želio da oni stanu i provjere da li je lik dobro nakon udarca, ok onda...
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ne znam dal tu pise ali citao sam da Tojota planira dovesti Solberga i Loeba
Pa pročitaj .....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Pobjedio , ali ne nesto posebno dominantno. Paddon je pokazao odlican ritam i to daje nadu za hyundai. Ogier je imao i malo srece jer je Latvala odmah na pocetku zapao u probleme, a Mikkelsenu nije bas najbolji vikend. Meeke-u se kamen nasao na putu, tako da i nije nekan jegova greska.
Meeke je, do odustajanja, bio vrlo brz na oba dosad održana rallya.
Jedini koji je prijetio Ogieru. I to u "slabijem" i "ne fabričkom" autu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ma ova pravila su ubila wrc. Treba vratiti "limuzine", a ne oni stavljaju sve manje i manje automobile. Uskoro ćemo imati c1, opel adama i smart u wrc kalendaru. Stvarno gubim volju za pratiti ovaj sport.