croatic f1 je napisao/la:Meni je žao što su Amerikanci morali odustati od nastupa, baš me zanimalo kakvu su reprezentaciju složili i što mogu. Koliko sam čuo, ESPN je kupio prava za velik broj utakmica, što je trebao biti prvi veliki korak u pokušaju popularizacije rukometa u SAD-u, tako da bi to sigurno bila zanimljiva priča.
Od današnje tekme naših sam pogledao samo par minuta na početku i zadnjih par minuta, tako da ne mogu reći ništa pametno o igri, ali ako ovu skupinu ne uspijemo proći sa solidnim bodovima za nastavak turnira, onda jao.
Slazem se za amere skroz. Kaleb je mislim rekao ds treba rukomet dati amerima u ruke da ga malo modeliraju. Siguran sam da bi oni napravili dobru stvar i da, velika je steta sto ih nemana sp.
Ali bit ce, i postat ce sila, samo je pitsnje dal za 10 ili 20 godina..
Kad samo zamislim cijelu momcad crnaca kosarkaskih predispozicija ali rukometno utrenirani odmah vidim probleme po europljane.
Sjetimo se samo abaloa i lijevog vanjskog od francuza, ne mogu se sjetit kak se zove sad.. skakali su ko nenormalni i trpali golove bez muke.. narcis mislim da se zove taj vanjski...
Mislim, kako god, ameri ako samo budu htjeli, u rukometu mogu napraviti cuda...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk