Ček, zar postoji netko na svijetu tko misli da Hamilton neće sjediti u tom bolidu dogodine?Har Kl je napisao/la: 12.12.2020., 19:33 Jedan interesantan podatak.
Mercedes je prijavio Hamiltona za slijedeću sezonu, iako nemaju potpisan ugovor.[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Mercedes
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Nije bitno šta neko misli, već šta neko zna.Ibarac00 je napisao/la: 12.12.2020., 21:18Ček, zar postoji netko na svijetu tko misli da Hamilton neće sjediti u tom bolidu dogodine?Har Kl je napisao/la: 12.12.2020., 19:33 Jedan interesantan podatak.
Mercedes je prijavio Hamiltona za slijedeću sezonu, iako nemaju potpisan ugovor.[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Npr. dosta ih na ovom portalu MISLI da bi Russell radio isti posao kao i Hamilton za puno manje novca. Valjda pri tome ciljaju na ograničenu inteligenciju vodećih ljudi u Mercedesu i njihom zaslijepljenošću Hamiltonom

Međutim javnost još uvijek NE ZNA da li su Hamilton i Mercedes postigli dogovor o produženju saradnje. Ja također mislim da je to gotova stvar, ali ... Ovo je prvi put da vidim u F1 da ekipa sa glavnim vozačem dođe skoro do Božića a da nemaju potpisan ugovor za slijedeću sezonu.
Tračevi koje sam ja čitao je da nije problem u novcu niti u želji za nastavkom saradnje, samo da je zapelo oko dužine ugovora. Hamilton hoće ugovor na jednu sezonu, a Mercedes na tri. Ti tračevi su stari mjesec dana i od tada ništa novo ne dolazi.
Sve je super sve OK, ali ugovora još uvijek nema

-
Har Kl
- Formula 1
-
Har Kl
- Formula 1
Ne razumijem ovo.
Nakon objave da Toto Wolff ostaje na čelu Mercedes AMG F1 još barem tri godine, očekivao sam i potvrdu Hamiltona za slijedeću sezonu.
Međutim, rok za potpis se odgađa
https://twitter.com/adamcooperf1/status/1339926962173833216
Nakon objave da Toto Wolff ostaje na čelu Mercedes AMG F1 još barem tri godine, očekivao sam i potvrdu Hamiltona za slijedeću sezonu.
Međutim, rok za potpis se odgađa
https://twitter.com/adamcooperf1/status/1339926962173833216
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Ne vidim drugi razlog osik novca.
Ako ikas cv kao hamilton, naravno da ces trazit sto nitko nikad nije. Jos jedsn rekord postavit. Sad pandemija, govorkanja o ogranicavanju placa vozacima... A ti tekorder rekordera.. a nemas ksmo otici.
Mislim da ham trazi svoje. A merc zna da on nema kamo barem jos sljedecu godinu, prije velikih promjena pravila, i sad svako vuce spagu ka sebi..
Ne vidim drugi razlog. Russel? Svaka cast ali samo tako odbacit hama i sve sta nosi sa sobom (fanovi i to, instagram itd... Rezultati) je tesko odbacit, a i platit...
Ostaje jedino igrat na to da mu se ne da x miliona i umiroviti ga na godinu, ili zauvijek...
Ham ima 7, fali samo jedan. Penzija mu je zadnja opcija i tu mercedes igra.. vjerojatno idu na to da smanje davanja na njega u ovom ludom vremenu jer misle da mu je 8 wdc bitnije od nekih 10-20-40 miliona... Dok on s druge strane mase papirima na kojoma je na sve jednom najbolji i trazi priznanje..
Dogovorit ce oni to, siguran sam, i to na 2-3 godine...
Njemu jos jedino fali volan crvenog bolida ali tamo za sada nema nade. Em imaju dva dobra vozaca, em su godinama u banani em se ne vidi da po icemu mogli preskocit pola grida.
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Ako ikas cv kao hamilton, naravno da ces trazit sto nitko nikad nije. Jos jedsn rekord postavit. Sad pandemija, govorkanja o ogranicavanju placa vozacima... A ti tekorder rekordera.. a nemas ksmo otici.
Mislim da ham trazi svoje. A merc zna da on nema kamo barem jos sljedecu godinu, prije velikih promjena pravila, i sad svako vuce spagu ka sebi..
Ne vidim drugi razlog. Russel? Svaka cast ali samo tako odbacit hama i sve sta nosi sa sobom (fanovi i to, instagram itd... Rezultati) je tesko odbacit, a i platit...
Ostaje jedino igrat na to da mu se ne da x miliona i umiroviti ga na godinu, ili zauvijek...
Ham ima 7, fali samo jedan. Penzija mu je zadnja opcija i tu mercedes igra.. vjerojatno idu na to da smanje davanja na njega u ovom ludom vremenu jer misle da mu je 8 wdc bitnije od nekih 10-20-40 miliona... Dok on s druge strane mase papirima na kojoma je na sve jednom najbolji i trazi priznanje..
Dogovorit ce oni to, siguran sam, i to na 2-3 godine...
Njemu jos jedino fali volan crvenog bolida ali tamo za sada nema nade. Em imaju dva dobra vozaca, em su godinama u banani em se ne vidi da po icemu mogli preskocit pola grida.
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ako mu je "stvarno" do novca, onda....., no comment, neću dalje ništa pisati, jer zamišljam silne epitete koje će mi se prišiti nakon toga.
Reći ću samo da bi se tako posrao na sve ono što proklamuje te da bi došao na nivo jednog Latrella Sprewella (googlati malo reakciju, na jedan mu, ponuđeni ugovor).
Iskreno se nadam da nije do novca.
Reći ću samo da bi se tako posrao na sve ono što proklamuje te da bi došao na nivo jednog Latrella Sprewella (googlati malo reakciju, na jedan mu, ponuđeni ugovor).

Iskreno se nadam da nije do novca.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Treba opravdati visoku placu kad se rade rezovi u citavoj industriji, a opet moras ulagati u nove tehnologije.
Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali smjesan je bullshit koji ce kasnije Mr. Hamilton prodati svojim zaluđenim fanovima. Kao razlog ce navesti neki banalni glupi razlog.
Meni ni iz dzepa ni u dzep, ali smjesan je bullshit koji ce kasnije Mr. Hamilton prodati svojim zaluđenim fanovima. Kao razlog ce navesti neki banalni glupi razlog.
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Po meni su isto pare, i realno drže ga u pat poziciji...hoće pristat na rezanja i osvojiti osmi i biti najveći ili ponosno stajat iza svojih uvjeta i po cijenu penzije.
Realno snašli bi se oni s Russelom, bar jednu sezonu dok ne ulove jačeg igrača za 2022, kojeg mogu dobit ko od šale za par milja od Wlliamsa.
Realno snašli bi se oni s Russelom, bar jednu sezonu dok ne ulove jačeg igrača za 2022, kojeg mogu dobit ko od šale za par milja od Wlliamsa.
-
Har Kl
- Formula 1
Ako su u pitanju pare, treba ga nabiti nogom u guzicu i reći mu, možda jesi najbolji, ali sigurno nisi jedini.
Međutim nisu u pitanju pare. Ne znam šta je, ali nije lova. On će voziti slijedeće godine Mercedes. Sve izjave iz Mercedesa govore tako, sve njegove izjave govore tako.
Problem je dužina ugovora. On želi da još nešto što Mercedes nije siguran da mu može ispuniti. Šta je to ne znam, ali pretpostavljam da će se otkriti vrlo brzo.
Oni su izgleda postigli neki usmeni dogovor ha slijedeću sezonu. Ugovor će potpisati, ako se dogovore za tako nešto, naknadno. Takvi dogovori se ne mogu postići ukoliko između strana ne vlada potpuno povjerenje.
Tako da me uopšte neće iznenaditi, ukoliko slijedeća sezona bude Lewisova oproštajna.
I za kraj, Totov oproštajni govor iz Brackley
Međutim nisu u pitanju pare. Ne znam šta je, ali nije lova. On će voziti slijedeće godine Mercedes. Sve izjave iz Mercedesa govore tako, sve njegove izjave govore tako.
Problem je dužina ugovora. On želi da još nešto što Mercedes nije siguran da mu može ispuniti. Šta je to ne znam, ali pretpostavljam da će se otkriti vrlo brzo.
Oni su izgleda postigli neki usmeni dogovor ha slijedeću sezonu. Ugovor će potpisati, ako se dogovore za tako nešto, naknadno. Takvi dogovori se ne mogu postići ukoliko između strana ne vlada potpuno povjerenje.
Tako da me uopšte neće iznenaditi, ukoliko slijedeća sezona bude Lewisova oproštajna.
I za kraj, Totov oproštajni govor iz Brackley
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Lewis doing donuts: (8:26)
feather the throttle throughout the synchronised spinning...
Bottas doing donuts: (9:17) BRRRRATATATATATAATATATATATATATATATAATATATATATAATTATATAKRICKLEPOPOPOPOPOPOOPOPPPOPPOPOPOPBRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
feather the throttle throughout the synchronised spinning...
Bottas doing donuts: (9:17) BRRRRATATATATATAATATATATATATATATATAATATATATATAATTATATAKRICKLEPOPOPOPOPOPOOPOPPPOPPOPOPOPBRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Botas njega u blokadu, nema žaljenja....i to u 2. brzini
...bar je tu pokazo muda

...bar je tu pokazo muda
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
nemoj tako, vidio si da je gas doziro taman na štajngas držao koliko treba minimalna potrošnja gorivaIbarac00 je napisao/la: 20.12.2020., 19:16 Lewis je toliki borac za okoliš, prirodu da je na kraju zapalio gume i napravio par 'krafna'.

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Istina.
Što se ne može reći za kolegu mu.
Ne znam je ste li pohvatali zvuk s bolida Lancea, pari kao da ima blown difuzor kada šalta NIŽE, i dalje se eksperimentira sa pozicijom mikrofona.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
Ham u mercu još (barem) dvije godine.
https://www.mercedesamgf1.com/en/news/2 ... hpCznwnoL4
https://www.mercedesamgf1.com/en/news/2 ... hpCznwnoL4
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.