HR prijenos Formule 1

☕ Sve teme o Formuli 1 koje ne možete smjestiti u gornje podforume.

cucla100
Karting
Karting
S nama već: 6 god 8 mj
hehe, znaci da znas tko je nositelj prava , al ne smijes jos rec?
znas bar kad ce se objavit za javnost?

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Koliko znam, mrvicu je komplicirana priča. Ali nije na meni da govorim, objavit će nositelj kad odluči, i kad se bude znalo gdje će se moći gledati.

VettelFerrari
Karting
Karting
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: Sebastian Vettel, Ferrari
avetma je napisao/la: 13.12.2020., 20:43 Podcast radim u suradnji s Tribina kanalom, a sad nekako visi i još jedna epizoda za kraj sezone, ali je uvijek problem okupiti dobrog gosta ili dva, kao i činjenica da sad nemam tako puno vremena. Vjerujem da će ipak biti nešto, unatoč teškim uvjetima.

Ja sam još uvjeren da je Areni nedostajala jedna emisija usred tjedna u kojoj bi u slobodnijem formatu popricali o aktualnostima, uz uključenje pratitelja preko weba/twittera gdje god. Tu bi se moglo malo i diskutirati tj. zaoštriti što se u studiju F1 zbog formata i ograničene minutaze vrlo rijetko moglo. Nadam se će novi nositelj prava učiniti nešto u tom smislu.
Pa ne znam baš koliko bi bila gledana ta emisija usred tjedna, mislim da bi bilo bolje da studio prije utrke traje sat vremena, te da poslije utrke bude kratka 20-minutna analiza. Nadam se da će se suradnja sa Tribinom nastaviti. Imam i prijedlog za te podcaste: ti, Ivica, Neven i Zvoc bi mogli napraviti jedan jednosatni podcast uoči svake utrke.
M.B.: Ferrari nije u krizi

cucla100
Karting
Karting
nadam se za je taj novi nositelj prava ozbiljan i da ce se potruditi oko f1.....
znas mozda samo jel ce bit treninzi ili samo quali , trka?

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
avetma je napisao/la: 13.12.2020., 20:43 Podcast radim u suradnji s Tribina kanalom, a sad nekako visi i još jedna epizoda za kraj sezone, ali je uvijek problem okupiti dobrog gosta ili dva, kao i činjenica da sad nemam tako puno vremena. Vjerujem da će ipak biti nešto, unatoč teškim uvjetima.

Ja sam još uvjeren da je Areni nedostajala jedna emisija usred tjedna u kojoj bi u slobodnijem formatu popricali o aktualnostima, uz uključenje pratitelja preko weba/twittera gdje god. Tu bi se moglo malo i diskutirati tj. zaoštriti što se u studiju F1 zbog formata i ograničene minutaze vrlo rijetko moglo. Nadam se će novi nositelj prava učiniti nešto u tom smislu.
Vetma znaš li koliko je u prosjeku bila gledanost na Areni? Koliko bi se ljudi uključilo live?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Nemam pojma, mislim da te stvari Arena drži za sebe. Doduše, nisam ni pitao.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
VettelFerrari je napisao/la: 13.12.2020., 20:57

Pa ne znam baš koliko bi bila gledana ta emisija usred tjedna, mislim da bi bilo bolje da studio prije utrke traje sat vremena, te da poslije utrke bude kratka 20-minutna analiza. Nadam se da će se suradnja sa Tribinom nastaviti. Imam i prijedlog za te podcaste: ti, Ivica, Neven i Zvoc bi mogli napraviti jedan jednosatni podcast uoči svake utrke.
Ovo je odličan prijedlog. :thumbs:

Što god da bude...... sretno. :thumbs:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la: 13.12.2020., 20:43
Slažem se skroz. Nadam se da će ideja proći.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Odlazi i prijenos F1 na Njemačkom RTL-u nakon 30 godina... Isto kao i na Areni - najveći minus/palac dolje bile su reklame...

TKE
Karting
Karting
S nama već: 5 god 11 mj
Oce li barem prijenos ostati na maxtv-u????

VettelFerrari
Karting
Karting
Sarma je napisao/la: 13.12.2020., 22:36 Odlazi i prijenos F1 na Njemačkom RTL-u nakon 30 godina... Isto kao i na Areni - najveći minus/palac dolje bile su reklame...
Oni su komercijalna televizija i oni "žive" od toga. Zato molim Boga da RTL ili Nova TV ne dobije prava prijenosa.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
TKE je napisao/la: 14.12.2020., 08:25 Oce li barem prijenos ostati na maxtv-u????
To ovisi, ako bude npr. prijenos F1 na Sport Klub televiziji, hoće li maxTV i dalje imati Sport Klub u ponudi, i koje i čije Sport Klub televizije ( hrvatski, bosanski, srpski, itd. ).

pigmalion
Formula 1
Formula 1
VettelFerrari je napisao/la: 14.12.2020., 10:38
Sarma je napisao/la: 13.12.2020., 22:36 Odlazi i prijenos F1 na Njemačkom RTL-u nakon 30 godina... Isto kao i na Areni - najveći minus/palac dolje bile su reklame...
Oni su komercijalna televizija i oni "žive" od toga. Zato molim Boga da RTL ili Nova TV ne dobije prava prijenosa.
Apsolutno. Trebamo prijenos na regijskom TV kanalu, ali ako ikako može, SAMO bez RTL ili Nova TV........ :facepalm:

VettelFerrari
Karting
Karting
pigmalion je napisao/la: 14.12.2020., 13:47
TKE je napisao/la: 14.12.2020., 08:25 Oce li barem prijenos ostati na maxtv-u????
To ovisi, ako bude npr. prijenos F1 na Sport Klub televiziji, hoće li maxTV i dalje imati Sport Klub u ponudi, i koje i čije Sport Klub televizije ( hrvatski, bosanski, srpski, itd. ).
Što više gledam, to manje vjerujem da će Sport Klub kupiti prava. Oni se gotovo uopće ne bave Formulom 1 na njihovoj stranici, a ovo što srpski Sport Klub prenosi Formulu, to ništa ne znači. Srpski, hrvatski i slovenski Sport Klub se jako razlikuju po ponudi programa. A što se tiče F1 na MaxTV-u, onda ovisi, ako Sport Klub preuzme prava, onda da, a ako PlanetSport preuzme, onda ne.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Znači Sport Klub. A dobro, imaju oni dobre komentatore. Onaj tko prati MotoGP zna kako je onaj dvojac na Hrvatskoj telki dobar, a pratio sam malo na YT-u i srpski dvojac koji je isto zabavan.
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Mene kod naseg SK smeta apsolutni nedostatak emisije prije i/ili nakon...
Iskreno, to zna biti vrlo interesantno posto gledam cesto FoxSports, BeIN, Sky.... Emisije su top...
Fino Alla Fine

VettelFerrari
Karting
Karting
Imaju dobar komentatorski dvojac koji radi MotoGP, mislim da su spremni i za formulu, nadam se da će imati Studio F1 i mislim da bi Vetma i Zvoc bili odličan dodatak ekipi Sport Kluba.

cucla100
Karting
Karting
jel su uzeli i treninge ili samo quali , trka?

Ferrari
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 14.12.2020., 17:50 Mene kod naseg SK smeta apsolutni nedostatak emisije prije i/ili nakon...
Iskreno, to zna biti vrlo interesantno posto gledam cesto FoxSports, BeIN, Sky.... Emisije su top...
Oni inače imaju dosta gust raspored i često skaču unutar minute nakon prijenosa jednog eventa na drugi. Ako je neki veći derbi u pitanju ili npr Super Bowl onda će imati emisiju prije.
slika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡