Mislim da je Hamilton imao PP u zadnjem krugu. Čini mi se da sam vidio da je odvezao žuti 3. sektor. Vjerojatno je negdje napravio malu grešku.
Fenomenalani zaostaci

Usrase sezonu....
Kad su tri u desetinci, imali su ga svi..
Kazu da je Mercedes pregrejavao gume u S3....a Lecler je zvanicno to potvrdio za svoju vožnjuVettel-Ferrari je napisao/la: 12.12.2020., 15:01 Bravo Max![]()
Izgleda da je Mercedes vozio na 90% snage...
U pravu si, ali nisam na to mislio.CrashOverride je napisao/la: 12.12.2020., 16:47Kad su tri u desetinci, imali su ga svi..
Ima ga je prije i Bottas, ima je on žuću...
Steta, mogli su uzet sve u sezoni...
Baš zato što su gume iste. To je problem.renato2107 je napisao/la: 12.12.2020., 20:23 @Pastor
Sve stoji, ali Merc je za nagodinu u prednosti sa low rake konceptom, čak je i Newey to jednom komentiro jer se manje oslanjanju na podnicu i difuzor.
Jedini gubitak im je gubitak DAS-a , sad pitanje kolko im je koncept oko toga složen i koliko mogu tu šasiju promijenit gdje je DAS bio, pa bi mogli postati problematični s prednjim gumama.
Očekujem da ih RB pritisne, i da ne pametuju nego uzimaju Pereza i idu na All in. Također, ako je sudeći po motoru, i ako Ferrari pokrije gubitak ove godine mogu se vratiti na 3. mj. bar. Očekujem ipak pad Aston martina iza standardne trojke, i da tu budu oni,McLaren, Renault.
Inače, Max je ovo vrhunski skinuo...samo je pitanje zašto su sporiji nego lani? Gume su iste, bolidi bi trebali biti brži...
Mercedes je postavio najbrže vrijeme u svakom sektoru, to je nekih dvije desetinke brže vrijeme od PP Maxa...Toto Wolff: "We took a little bit of power, a little bit of performance out of all the Mercedes engines."
Ne, Mercedes se najviše oslanja na podnicu, zato su uvijek imali najduži bolid. Duži bolid = više podnice. Tako su barem sve analize stručnjaka govorile. E sad, koliko su stručni... Ne znam da je Newey išta komentirao za sljedeću sezonu, možda je to izjavio za neke ranije promjene pravila... Ali kao što sam gore rekao, Wolff je rekao da će ove promjene odgovarati high rake bolidima. E sad, ko tu laže? Nije mi baš od povjerenja. Ali po nekoj logici, biće odrezan dobar dio podnice sa obje strane bolida, tako da vjerujem da će to Mercedesu više štetiti. Ali ima još jedna promjena, skraćivanje difuzora, onih vertikalnih krilaca. Mislim da bi to moglo više štetiti high rake bolidima, ali samo nagađam...renato2107 je napisao/la: 12.12.2020., 20:23 @Pastor
Sve stoji, ali Merc je za nagodinu u prednosti sa low rake konceptom, čak je i Newey to jednom komentiro jer se manje oslanjanju na podnicu i difuzor.
Jedini gubitak im je gubitak DAS-a , sad pitanje kolko im je koncept oko toga složen i koliko mogu tu šasiju promijenit gdje je DAS bio, pa bi mogli postati problematični s prednjim gumama.
Očekujem da ih RB pritisne, i da ne pametuju nego uzimaju Pereza i idu na All in. Također, ako je sudeći po motoru, i ako Ferrari pokrije gubitak ove godine mogu se vratiti na 3. mj. bar. Očekujem ipak pad Aston martina iza standardne trojke, i da tu budu oni,McLaren, Renault.
Inače, Max je ovo vrhunski skinuo...samo je pitanje zašto su sporiji nego lani? Gume su iste, bolidi bi trebali biti brži...