Datum rođenja: 22.03.1999 Mjesto rođenja: Vufflens-le-Château, Švicarska Nacionalnost: Njemac Momčad: Haas Utrka: 0
Mick Junior od sljedeće sezone vozi za momčad Haas u koju dolazi kao aktualni F2 prvak. Momčadski kolega će mu biti Nikita Mazepin, također debitant u F1.
Kada sin vozača zbog kojeg ste detaljnije počeli pratiti F1 bude na pragu te iste F1, obično ne znaš kako će to sve izgledati dok ne počne.
Jedno je sasvim sigurno, Mick će biti pod strašnim pritiskom javnosti i osobno mislim da momčad Haasa pod vodstvnom Steinera i nije neko najsretnije mjesto za početak F1 karijere.
Nije Mick Junior, možda Schumi Junior
Hvala @Crash za ovu temu, kao i za onu od Jorginha
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Na žalost jedino što Steiner zna je psovati. Samo potpuni idiot bi s onim Rich Energyjem potpisao deal od kojeg nisu dobili ni centa. Čim vidiš tipa sve ti bude jasno. A onda čim zine, sve se potvrdi s potpisom i pečatom kod javnog bilježnika.
A glede klinca, tko zna volio bi da bude dobar. To želim za svakoga tko ulazi u F1, jer to čini F1 zanimljivijom. Fakat nam ne trebaju pokretne šikane.
Zadnja izmjena: wapiVerified, dana/u 09.12.2020., 22:35, ukupno mijenjano 1 put.
Alfa bi trebala uvijek biti bliza Ferrariju nego Haas..
Ne znam sta se dogodilo da je Mick prebacen u Haas a Gio osta u Haasu..
Vjerujem da bi u Alfi bilo lakse a i bolje da ti je Kimi kolega nego Nikita..
A za sefa ima Gunthera smatram da nije bas zabavno.. Lajavac za kojeg vjerujem da ne drzi sve konce u rukama a i one koje drzi ne vuce kako treba..
Sauber je meni bolja ekipa, jer je neovisna, i gradi sama svoj bolid. I pozitivno bi bilo da mu je Kimi timski kolega. Ali upravo je suprotno što se tiče povezanosti sa Ferrarijem. Alfa je samo sponzor, sa kupljenim jednim mjestom, za Giovinazzija. Dok Haas kupuje sve što je dozvoljeno od Ferrarija. Koristi njihov zračni tunel. Talijanska Dallara im dizajnira bolid... I sad će i prebacivati radnu snagu u Haas, jer pod ograničenim budžetom ne mogu sve plaćati. Ali to će dobro biti za Haas, jer će dobiti iskusnih ljudi. A nadam se da će sa ovom vozačkom postavom imati i budžet na gornjem limitu. Ovo je Ferrarijeva alternativa onoj da se takmiče u Indiju.
Ne izgleda mi da Mick ima ubojitost svog starog, Michaela kad pogledaš ti je jasno da imaš posla s nekim ko je zajeban (u smislu da se zna izboriti za sebe), dok mi kod juniora to ne izgleda tako.
Nadam se da sam u krivu i da će pokazat zašto je Schumacher.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Ne izgleda mi da Mick ima ubojitost svog starog, Michaela kad pogledaš ti je jasno da imaš posla s nekim ko je zajeban (u smislu da se zna izboriti za sebe), dok mi kod juniora to ne izgleda tako.
Nadam se da sam u krivu i da će pokazat zašto je Schumacher.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.