VN Sakhira (Vanjski Krug) 4.-6. prosinca 2020.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama veÄ: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
MeÄke startaju na M?
Q uzbudljive, Bottas 1. oÄekivano, ali oÄekivao sam pinku veÄu razliku.
Latifi jedva pobijedio Aitkena, a i ne bi ga pobjedio da Aitken nije napravio greŔku u zadnjem zavoju.
Zaboravio sam na trenutak kolika je Albon truba.
Vettel standard.
OÄekivao sam malo viÅ”e od Strolla, bar da bude ispred Sainza. Norris loÅ”e.
Kimi sa svojom hobij vožnjom zauzima mjesto na gridu.
Koliko Äe sutra motora otkazati? Mogla bi biti super uzbudljiva utrka iza Bottasa.
Edit: Leclerc sjajan, ne znam kako je uhvatio zavjetrinu i kako mu je to sve proŔlo ali impresivno. Al mislim da ce sutra ostatak grida na njemu boostat samopouzdanje.
Q uzbudljive, Bottas 1. oÄekivano, ali oÄekivao sam pinku veÄu razliku.
Latifi jedva pobijedio Aitkena, a i ne bi ga pobjedio da Aitken nije napravio greŔku u zadnjem zavoju.
Zaboravio sam na trenutak kolika je Albon truba.
Vettel standard.
OÄekivao sam malo viÅ”e od Strolla, bar da bude ispred Sainza. Norris loÅ”e.
Koliko Äe sutra motora otkazati? Mogla bi biti super uzbudljiva utrka iza Bottasa.
Edit: Leclerc sjajan, ne znam kako je uhvatio zavjetrinu i kako mu je to sve proŔlo ali impresivno. Al mislim da ce sutra ostatak grida na njemu boostat samopouzdanje.
Zadnja izmjena: Ibarac00, dana/u 05.12.2020., 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god
- Navija za: Ferrari
Slazem se...Ibarac00 je napisao/la: 05.12.2020., 19:13
Nece ostatak grida ali ovih nekoliko iza bi ga trebalo brzo uzet...
Moga bi Max u turbo modu skurit motor sutra oaim ako se ne zadovolji trecim mjestom...
Poznata njegova "nemamo sta izgubit"
Fino Alla Fine
- Wehrlein94
- GP3
- S nama veÄ: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
U tom Mercedesu bi i Latifi bio u prvom redu svaki vikend 

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god
- Navija za: Mercedes
Å teta za Russella, prva krivina mu je presudila.
Uzbudljive kvalifikacije, nema Ŕta. LeClerc opet oduŔevio.
Mislim da je Max malkice podbacio, jer je imao je bolja vremena. To malkice ga je odvelo na 3. mjesto.
Svejedno sutra startaju na crvenim protiv Mercedesa na žutim. S obzirom da Mercedes veÄ nekoliko utrka ne koristi DAS u utrkama, mislim da Äe Bottas i Russell biti lagan plijen.
Mercedes ima najoptimalnije gume za prvi stint, tako da sutra Bottasu je ili/ili. ViÅ”e bih volio kad bi ga Russell dobio i navijat Äu za njega, ali nisam neki optimista.
Uzbudljive kvalifikacije, nema Ŕta. LeClerc opet oduŔevio.
Mislim da je Max malkice podbacio, jer je imao je bolja vremena. To malkice ga je odvelo na 3. mjesto.
Svejedno sutra startaju na crvenim protiv Mercedesa na žutim. S obzirom da Mercedes veÄ nekoliko utrka ne koristi DAS u utrkama, mislim da Äe Bottas i Russell biti lagan plijen.
Mercedes ima najoptimalnije gume za prvi stint, tako da sutra Bottasu je ili/ili. ViÅ”e bih volio kad bi ga Russell dobio i navijat Äu za njega, ali nisam neki optimista.
- LH44
- Formula 1
- S nama veÄ: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Koliko je divlji za volanom Russel u odnosu na Bottasa, Bottas smooth operator, a ovaj ko da karting vozi joÅ” je Russel viÅ”e stazu koristio i na ulazu i na izlazu je Å”ire iÅ”ao, baÅ” oÄita razlika u stilu vožnje

-
zelot
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
Ne znam, navijao sam za russela. Ne jer mi je ko blazicku nego valjda vise onako david golijat kombinacija, da bude sve to zanimljivije.
Enivej, dobro je odvozio, pomalo hamiltonski, u zadnjem krugu je izvukao vrijeme, brzinu, sta god.
Jako blizu je bio, mene cak iznenadio jer sam mislio, kako su kvale isle, da ce imat bar desetinku zaostatka posto je krug kakav je. Ovako je bio u borbi zestoko i svaka cast.
Vidjet cemo ga sutra.
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeÄi Tapatalk
Enivej, dobro je odvozio, pomalo hamiltonski, u zadnjem krugu je izvukao vrijeme, brzinu, sta god.
Jako blizu je bio, mene cak iznenadio jer sam mislio, kako su kvale isle, da ce imat bar desetinku zaostatka posto je krug kakav je. Ovako je bio u borbi zestoko i svaka cast.
Vidjet cemo ga sutra.
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeÄi Tapatalk
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ja cu da navijam da Bottas razbije i Maxa i Russella za kojeg se jos nadam da ce da izgubi trecu stepenicu postolja od nekoga..
Fino Alla Fine
- Pastor
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Russell je cijeli vikend najveÄi problem imao sa prvom krivinom. TeÅ”ko se nakon onolikog pravca naviknut da ne moraÅ” koÄiti na istom mjestu ko u Williamsu.
Evo mogli bi joÅ” neki iskoristiti ono Å”to je i Renault sa Alonsom. Samo za ove druge Äe trebati zeleno svjetlo i od trenutnih timova: https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1335261317398192129 Nebi bilo loÅ”e da svi koji mijenjaju tim dobiju Å”ansu u novim timovima. Ako se samo jedan naÄe da koÄi, nebi bilo poÅ”teno.

Evo mogli bi joÅ” neki iskoristiti ono Å”to je i Renault sa Alonsom. Samo za ove druge Äe trebati zeleno svjetlo i od trenutnih timova: https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1335261317398192129 Nebi bilo loÅ”e da svi koji mijenjaju tim dobiju Å”ansu u novim timovima. Ako se samo jedan naÄe da koÄi, nebi bilo poÅ”teno.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jedino ispravno 

Fino Alla Fine
- Wehrlein94
- GP3
Bottas pokazao zaÅ”to je u Mercedesu,iako mu nije bio dan,kako je on sam rekao poslije kvalifikacija,ali eto.. netko Äe reÄi,samo 0,026 ,ali Bottas definitivno nije u formi .
- alonso5
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 10 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Kvota 2.90 na Maxa, mislim da je to poklon dana ovo bi trebao da on uzme. Sumnjam da Bottas i Russell mogu imati tempo kao Lewis prosle nedjelje a Max je tada zavrsio na par sekundi iza njega.
"postoje 22 pilota,Ŕest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god
- Navija za: Mercedes
Max starta na soft gumama dok VB i GR startaju na medim. Äak i ako Max izbije na Äelo kolone nakon prvog kruga (Å”to oÄekujem da Äe se dogoditi), teÅ”ko Äe zadržati to mjesto.alonso5 je napisao/la: 06.12.2020., 12:35 Kvota 2.90 na Maxa, mislim da je to poklon dana ovo bi trebao da on uzme. Sumnjam da Bottas i Russell mogu imati tempo kao Lewis prosle nedjelje a Max je tada zavrsio na par sekundi iza njega.
Možda ako mu se poklopi VSC ili SC, ali to je veÄ lutrija.
- alonso5
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 10 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Ma mislim da nece gume igrat toliku ulogu i bez obzira na taj start na Softu mislim da ima bolji Pace od Mecki. Ali opet cemo vidjeti sta i kako.Har Kl je napisao/la: 06.12.2020., 13:05Max starta na soft gumama dok VB i GR startaju na medim. Äak i ako Max izbije na Äelo kolone nakon prvog kruga (Å”to oÄekujem da Äe se dogoditi), teÅ”ko Äe zadržati to mjesto.alonso5 je napisao/la: 06.12.2020., 12:35 Kvota 2.90 na Maxa, mislim da je to poklon dana ovo bi trebao da on uzme. Sumnjam da Bottas i Russell mogu imati tempo kao Lewis prosle nedjelje a Max je tada zavrsio na par sekundi iza njega.
Možda ako mu se poklopi VSC ili SC, ali to je veÄ lutrija.
"postoje 22 pilota,Ŕest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- Wehrlein94
- GP3
Ja bih volio da Max pobjedi,ali ne vjerujem da Äe mu to uspjeti. Prejak je Mercedes