VN Sakhira (Vanjski Krug) 4.-6. prosinca 2020.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Mečke startaju na M?
Q uzbudljive, Bottas 1. očekivano, ali očekivao sam pinku veću razliku.
Latifi jedva pobijedio Aitkena, a i ne bi ga pobjedio da Aitken nije napravio greŔku u zadnjem zavoju.
Zaboravio sam na trenutak kolika je Albon truba.
Vettel standard.
Očekivao sam malo viŔe od Strolla, bar da bude ispred Sainza. Norris loŔe.
Kimi sa svojom hobij vožnjom zauzima mjesto na gridu.
Koliko će sutra motora otkazati? Mogla bi biti super uzbudljiva utrka iza Bottasa.

Edit: Leclerc sjajan, ne znam kako je uhvatio zavjetrinu i kako mu je to sve proŔlo ali impresivno. Al mislim da ce sutra ostatak grida na njemu boostat samopouzdanje.
Zadnja izmjena: Ibarac00, dana/u 05.12.2020., 19:15, ukupno mijenjano 1 put.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Obavezno Rasela u Mercedes. Al sto prije!!!
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Da je Leclerc bio i tom Mercedesu...3 ili 4 desetinke prednosti nad drugim mjestom. Uopće nemam sumnje.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Frantic je napisao/la: 05.12.2020., 19:05 Sutra Mečka lagano 1-2 ako ne bude problema.
Uzima njih Max, ako bude normalan start...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Sutra očekujem optimističnog Maxa i Leclerca na startu.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
Ibarac00 je napisao/la: 05.12.2020., 19:13
Kimi sa svojom hobij vožnjom zauzima mjesto na gridu.

Edit: Leclerc sjajan, ne znam kako je uhvatio zavjetrinu i kako mu je to sve proŔlo ali impresivno. Al mislim da ce sutra ostatak grida na njemu boostat samopouzdanje.
Slazem se...
Nece ostatak grida ali ovih nekoliko iza bi ga trebalo brzo uzet...

Moga bi Max u turbo modu skurit motor sutra oaim ako se ne zadovolji trecim mjestom...
Poznata njegova "nemamo sta izgubit"
Fino Alla Fine

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
U tom Mercedesu bi i Latifi bio u prvom redu svaki vikend :thumbsd:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
Å teta za Russella, prva krivina mu je presudila.
Uzbudljive kvalifikacije, nema Ŕta. LeClerc opet oduŔevio.
Mislim da je Max malkice podbacio, jer je imao je bolja vremena. To malkice ga je odvelo na 3. mjesto.
Svejedno sutra startaju na crvenim protiv Mercedesa na žutim. S obzirom da Mercedes već nekoliko utrka ne koristi DAS u utrkama, mislim da će Bottas i Russell biti lagan plijen.
Mercedes ima najoptimalnije gume za prvi stint, tako da sutra Bottasu je ili/ili. ViÅ”e bih volio kad bi ga Russell dobio i navijat ću za njega, ali nisam neki optimista.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Koliko je divlji za volanom Russel u odnosu na Bottasa, Bottas smooth operator, a ovaj ko da karting vozi joŔ je Russel viŔe stazu koristio i na ulazu i na izlazu je Ŕire iŔao, baŔ očita razlika u stilu vožnje :kokice:

slikaslika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
:D

slikaslika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Ne znam, navijao sam za russela. Ne jer mi je ko blazicku nego valjda vise onako david golijat kombinacija, da bude sve to zanimljivije.

Enivej, dobro je odvozio, pomalo hamiltonski, u zadnjem krugu je izvukao vrijeme, brzinu, sta god.

Jako blizu je bio, mene cak iznenadio jer sam mislio, kako su kvale isle, da ce imat bar desetinku zaostatka posto je krug kakav je. Ovako je bio u borbi zestoko i svaka cast.

Vidjet cemo ga sutra.

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Ja cu da navijam da Bottas razbije i Maxa i Russella za kojeg se jos nadam da ce da izgubi trecu stepenicu postolja od nekoga..
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Seb
Russell je cijeli vikend najveći problem imao sa prvom krivinom. TeÅ”ko se nakon onolikog pravca naviknut da ne moraÅ” kočiti na istom mjestu ko u Williamsu. :mrgreen:

Evo mogli bi joÅ” neki iskoristiti ono Å”to je i Renault sa Alonsom. Samo za ove druge će trebati zeleno svjetlo i od trenutnih timova: https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1335261317398192129 Nebi bilo loÅ”e da svi koji mijenjaju tim dobiju Å”ansu u novim timovima. Ako se samo jedan nađe da koči, nebi bilo poÅ”teno.

pero iz bukureŔta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Jedino ispravno :thumbs:
Fino Alla Fine

Wehrlein94
GP3
GP3
Bottas pokazao zaÅ”to je u Mercedesu,iako mu nije bio dan,kako je on sam rekao poslije kvalifikacija,ali eto.. netko će reći,samo 0,026 ,ali Bottas definitivno nije u formi .

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Kvota 2.90 na Maxa, mislim da je to poklon dana ovo bi trebao da on uzme. Sumnjam da Bottas i Russell mogu imati tempo kao Lewis prosle nedjelje a Max je tada zavrsio na par sekundi iza njega.
"postoje 22 pilota,Ŕest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Mercedes
alonso5 je napisao/la: 06.12.2020., 12:35 Kvota 2.90 na Maxa, mislim da je to poklon dana ovo bi trebao da on uzme. Sumnjam da Bottas i Russell mogu imati tempo kao Lewis prosle nedjelje a Max je tada zavrsio na par sekundi iza njega.
Max starta na soft gumama dok VB i GR startaju na medim. Čak i ako Max izbije na čelo kolone nakon prvog kruga (Å”to očekujem da će se dogoditi), teÅ”ko će zadržati to mjesto.
Možda ako mu se poklopi VSC ili SC, ali to je već lutrija.

alonso5
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Alonso & Lorenzo
Har Kl je napisao/la: 06.12.2020., 13:05
alonso5 je napisao/la: 06.12.2020., 12:35 Kvota 2.90 na Maxa, mislim da je to poklon dana ovo bi trebao da on uzme. Sumnjam da Bottas i Russell mogu imati tempo kao Lewis prosle nedjelje a Max je tada zavrsio na par sekundi iza njega.
Max starta na soft gumama dok VB i GR startaju na medim. Čak i ako Max izbije na čelo kolone nakon prvog kruga (Å”to očekujem da će se dogoditi), teÅ”ko će zadržati to mjesto.
Možda ako mu se poklopi VSC ili SC, ali to je već lutrija.
Ma mislim da nece gume igrat toliku ulogu i bez obzira na taj start na Softu mislim da ima bolji Pace od Mecki. Ali opet cemo vidjeti sta i kako.
"postoje 22 pilota,Ŕest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart

Wehrlein94
GP3
GP3
Ja bih volio da Max pobjedi,ali ne vjerujem da će mu to uspjeti. Prejak je Mercedes
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔