Ostale serije (general)
WEC, WRC, Indy...
- alokin2411
- F1puls suradnik
- S nama već: 8 god
Rano ujutro vožena je 5. utrka prvenstva Super Formule. Yamamoto je dobru formu iz Super GT-a prenio i na Suzuku te je sa slavljem preuzeo vodstvo u poretku vozača. Sutra nas očekuje još jedna utrka.
Rezultati i poredak vozača

Rezultati i poredak vozača
- alokin2411
- F1puls suradnik
Rezultati druge utrke na Suzuki:

Kao i u Super GT-u, Fuji je poprište finala prvenstva Super Formule (20. prosinca).
Kao i u Super GT-u, Fuji je poprište finala prvenstva Super Formule (20. prosinca).
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Evo gledam rezultate u talijanskoj F4. Mali Dino Beganović treći u ukupnom poretku. Ima solidne rezultate. Vozi u Premi, sa Montoyinim sinom, i ima dosta bolje rezultate. Ali i ovaj što je prvi u ukupnom poretku je isto njegov klupski kolega u Premi, talijan.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Toyota baš voli prosuti pobjede u zadnji časalokin2411 je napisao/la: 29.11.2020., 07:40 Evo i lude završnice:
https://twitter.com/wearetherace/status/1332926267679780867

- alokin2411
- F1puls suradnik
Prosuli su danas i u Super Formuli dosta toga 

- alokin2411
- F1puls suradnik
Maloprije je završila i sezona Super Formule. Scenarij sličan onom u Super GT-u - ista staza (Fuji) i isti prvak. Yamamoto je stigao do dvostruke krune. Super GT-u dodao je i treći SF naslov te po drugi puta nakon 2018. osvaja obje titule u istoj godini. Do pobjede je stigao Toyotin Tsuboi, a iza njega se vodila velika borba za naslov. Cassidy je bio blizu čuda nakon što je startao sa začelja, no Yamamotu je bilo dovoljno i peto mjesto da, baš kao i u Super GT-u, obrani vodeću poziciju u ukupnome poretku ispred Hirakawe. Toyotina utjeha je što su uspjeli osvojiti ekipni naslov. Momčadi još očekuje testiranje (utorak i srijeda), a nova sezona trebala bi započeti u travnju.
Rezultati utrke i konačni poredak vozača i momčadi:

Rezultati utrke i konačni poredak vozača i momčadi:
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
predivno. opet smo uzeli duplu krunu. 

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
Još jedna pobjeda kodrića!
Rossi četvrti ukupno.
https://sportscar365.com/other-series/g ... 43nyPTMdiY
Rossi četvrti ukupno.
https://sportscar365.com/other-series/g ... 43nyPTMdiY
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- zekohonda Verified
- Formula 1
Zanardiju se (navodno) popravlja stanje.
https://www.motorsportweek.com/2020/12/ ... ud4EjcaMgQ
https://www.motorsportweek.com/2020/12/ ... ud4EjcaMgQ
- zekohonda Verified
- Formula 1
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
- zekohonda Verified
- Formula 1
razočaran sam što nisu uzeli nsx-icu i to sam im dao do znanja na fb-u.Pastor je napisao/la: 05.02.2021., 08:21 Zanimljivo je da će Albon voziti sa Ferrarijem u DTM-u, u bojama Alpha Taurija.
Ispade ovo bolje za DTM nego prije kada su se trkala 2-3 različita auta, a svi su najavljivali propast...

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Danas je Daytona, prva utrka NASCAR nove sezone .. dal mi netko može reći gdje gledati utrku jer sam izgubio stranicu na kojoj sam dosad pratio NASCAR ?
- alokin2411
- F1puls suradnik
Eh, prekasno vidim tvoj post. McDowell uzeo Daytonu, utrka razočarala 

- Wehrlein94
- GP3
Mah nisam ni gledao.. našao sam neki užasan stream i onda kiša... pa sam išao spavat.. otkud McDowell ? Moram pogledat sažetke sad
- Wehrlein94
- GP3
može danas link ? sorry ak te gnjavim.. ne mogu naći onu stranicu gdje sam prije gledao NASCARalokin2411 je napisao/la: 15.02.2021., 10:04 Eh, prekasno vidim tvoj post. McDowell uzeo Daytonu, utrka razočarala![]()