Formula 2
WEC, WRC, Indy...
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Ja ne mogu naci nigdje.
"What a little star." May 26, 2012.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Negdje sam pročitao da ionako ne planira ostati u F2, osvojio ili ne.Cale od Lewisa je napisao/la: 05.12.2020., 06:40 Sad nesto razmisljam za illota je lose -lose situacija ako ga pobijedi mick nije dobro a ako osvoji f2 naslov opet nije dobro jer ne moze voziti sljedece godine..Mogao bi on to pustit micku svejedno nema sta dobit s tim naslovom samo ce se zajebat.
Stream potražite na Sportsurge stranici, imate pod F2 linkove.

- Matek14
- GP3
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Jel mi moze netko objasnit logiku da je Zhou presao Illota i drzi ga iza sebe u utrci od ovakvog znacaja hahah
Zadnja izmjena: Matek14, dana/u 05.12.2020., 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Fernando is faster than all of you 

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Dobro izgleda za scumachera

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Šta radi ovaj Mazepin. Kakav debil.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Po meni ništa loše. Napadači su navikli da će dobiti unutrašnju stranu, ali ne vidim zašto bi to bio slučaj? Mazepin je bio ispred njega i agresivno zatvarao unutrašnju stranu. To što je Drugovich mislio da može proći tamo - njegova pogrešna procjena. Nisu bili jedan do drugog i Mazepin nije mijenjao smjer. Sve pet...
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
To mislim na onaj potez kad je Drugovich razbio onu oznaku pored staze.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Mazepin
Mislim da će biti kazna i da će Ilott i Mick još po 2 boda gore, što opet ne mijenja ništa.
Mick u stilu oca i profesora Prosta
Tsunoda odličan, Zhou takođe jer je poništio kaznu od 5 sekundi (uz svesrdnu pomoć Mazepina).
@Matek
I meni je prošlo kroz glavu to za Zhoua i Ilotta, ali Zhou je bio znatno brži na kraju.
Uostalom nije završio poziciju odmah ispred Ilotta.
I Prema je bila blizu da možda naredi Švarcmanu da pusti Micka.
Srećom pa ni u Uniju ni u Premi nisu morali to raditi.
Edit
Još bi Tsunodu da kazne, a Mazepin došao do kraja staze

Mislim da će biti kazna i da će Ilott i Mick još po 2 boda gore, što opet ne mijenja ništa.
Mick u stilu oca i profesora Prosta
Tsunoda odličan, Zhou takođe jer je poništio kaznu od 5 sekundi (uz svesrdnu pomoć Mazepina).
@Matek
I meni je prošlo kroz glavu to za Zhoua i Ilotta, ali Zhou je bio znatno brži na kraju.
Uostalom nije završio poziciju odmah ispred Ilotta.
I Prema je bila blizu da možda naredi Švarcmanu da pusti Micka.
Srećom pa ni u Uniju ni u Premi nisu morali to raditi.
Edit
Još bi Tsunodu da kazne, a Mazepin došao do kraja staze

Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 05.12.2020., 14:15, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
A ne, sad sam pogledao još jednom, nije bio logičan pokret udesno nego je imao dva nova trzaja kad je vidio gdje će Drugovich. Povlačim ovo goreavetma je napisao/la: 05.12.2020., 14:09 Po meni ništa loše. Napadači su navikli da će dobiti unutrašnju stranu, ali ne vidim zašto bi to bio slučaj? Mazepin je bio ispred njega i agresivno zatvarao unutrašnju stranu. To što je Drugovich mislio da može proći tamo - njegova pogrešna procjena. Nisu bili jedan do drugog i Mazepin nije mijenjao smjer. Sve pet...

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Kriminalni potezi Mazepina. Više njih... Ali ipak je najbolji rus u F2, a mnogi su željeli ovog drugog u F1, dok pljuju po ovom prvom... Mazepin ima brzine, ali su mu vožnje luđe od Magnussenovih.
Mick idealno danas. Čini mi se isto bodova ko Illot, a sutra starta ispred njega. Sutra je maksimum 15 bodova, a Schumi i dalje ima prednost od 14.
Mick idealno danas. Čini mi se isto bodova ko Illot, a sutra starta ispred njega. Sutra je maksimum 15 bodova, a Schumi i dalje ima prednost od 14.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Nije ono ok od Mazepina. Pretjerao je.
"What a little star." May 26, 2012.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ja bih se složio s Antom po pitanju Mazepinovih poteza. Ako je napadač još uvijek u potpunosti iza obrambenog vozača, obrambeni ima pravo u potpunosti zatvoriti unutrašnju stranu. Jako je agresivno, ali nije Albon bio u borbi da ga moramo žaliti
Edit: izgleda ništa od slaganja, ali nisam gledao snimke pa neću dalje komentirati
Odlična utrka, sjajne borbe na kraju za P2, bravo za Yukija i pogotovo Zhoua koji je s kaznom zadržao P2. Ilott je odradio poprilično mlaku utrku, a Schumacher je sjajno iskontrolirao štetu i Ilottu će trebati čudo za naslov.
Tsunoda je pod istragom za ono pretjecanje Mazepina u T1.

Edit: izgleda ništa od slaganja, ali nisam gledao snimke pa neću dalje komentirati

Odlična utrka, sjajne borbe na kraju za P2, bravo za Yukija i pogotovo Zhoua koji je s kaznom zadržao P2. Ilott je odradio poprilično mlaku utrku, a Schumacher je sjajno iskontrolirao štetu i Ilottu će trebati čudo za naslov.
Tsunoda je pod istragom za ono pretjecanje Mazepina u T1.