Romain Grosjean
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ne kontaš, očito. Nije humor, nego za njegovo dobro, ovo bi mu trebala biti zadnja utrka. Pa ako neće sam, treba ga neko drugi zaustaviti da vozi dalje. Dobro je prošao, neka mu ovo bude upozorenje da nije za ovog posla.
Što je najzanimljivije, vozači koji su bili ispred udesa, kažu kako su vidjeli u retrovizorima šta se desilo. I pitali jeli dobro. A Grosjean čitavu svoju karijeru ne vidi šta mu je u retrovizorima...
Ovo je bio tako glup potez, da se može mjeriti samo sa njegovim ranijim potezima. Ranije je ugrožavao živote drugih vozača, a danas je njegov život visio o koncu. Ako danas nije shvatio, onda nikada neće. Zato, nadam se da će sam donijeti ispravnu odluku.
Što je najzanimljivije, vozači koji su bili ispred udesa, kažu kako su vidjeli u retrovizorima šta se desilo. I pitali jeli dobro. A Grosjean čitavu svoju karijeru ne vidi šta mu je u retrovizorima...
Ovo je bio tako glup potez, da se može mjeriti samo sa njegovim ranijim potezima. Ranije je ugrožavao živote drugih vozača, a danas je njegov život visio o koncu. Ako danas nije shvatio, onda nikada neće. Zato, nadam se da će sam donijeti ispravnu odluku.
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Odgovorio na post. Pa mi tražilo da se ponovo logujem. I izgubim napisano...
Ukratko, razumijem te ali ne smatram da je ok sto kazes. Oni koje je on ugrozio su bili danas uz njega. Mislim da postoji granica u ovom slučaju. Ovo je bio vrlo nesretan splet okolnosti. Posebno ta barijera.
Ukratko, razumijem te ali ne smatram da je ok sto kazes. Oni koje je on ugrozio su bili danas uz njega. Mislim da postoji granica u ovom slučaju. Ovo je bio vrlo nesretan splet okolnosti. Posebno ta barijera.
No!
- Pastor
- Formula 1
Priznajem da mi nije drag kao vozač, jer je imao ovakvih gluposti kroz čitavu karijeru. Nema osjećaj o prostoru. Ali u trenutku udesa bio sam zabrinut. I bilo bi mi žalije da se njemu nešto desi nego ovoj mlađariji, jer je čovjek pred kraj karijere, a jedan je od rijetkih koji je zasnovao porodicu. I to sam i pisao dok se nije znalo kako je. Ali kasnije kad smo odahnuli, pogledao sam šta se desilo, i ovo je opet jedna od njegovih gluposti. Kako je mislio onako presjeći stazu, a i ne gleda gdje je Kvyat? Totalno glupo, kao i inače od njega. I ne mogu mu preći preko toga. Nadam se da je završio sa ovim.
- vlado Verified
- Formula 1
Ok. Shvatam sta želiš reci i sta osjecas. Povlačim prvi post.
Najvažnije je da je sve dobro prošlo.
Biće ovo od velike koristi kada se uradi detaljna analiza. Sigurnost ce se dignuti sada na još veću razinu.
Nije on ni prvi ni poslednji koji će biti sklon ka incidentima. Tako da...
Najvažnije je da je sve dobro prošlo.
Biće ovo od velike koristi kada se uradi detaljna analiza. Sigurnost ce se dignuti sada na još veću razinu.
Nije on ni prvi ni poslednji koji će biti sklon ka incidentima. Tako da...
No!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Da, on je bio negativan oko Haloa... Ili Hulk.. Ili obojica 

Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Hulk je sigurno, za njega nisam siguran.
Kako god, nije ni bitno, srećom nisu se slušala njihova mišljenja
Kako god, nije ni bitno, srećom nisu se slušala njihova mišljenja

- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
Drago mi je da je ok. Znao me iznervirati dosta puta, ali zao mi je da je uopste povrijedjen, a kamo li da je bilo nešto ozbiljnije. Kada se desio sudar zanijemio sam i strah me držao dokle god ga nisam ugledao na kamerama, jer nisu puštali replay a udes je izgledao pre pre ozbiljno.
Covjek jeste sklon incidentima, jeste pomalo blesav i sve to, ali je jako dobar covjek, otac je troje djece. Stvarno bi mi bilo bas bas zao da mu se desilo ono najgore. A prije neki dan sam gledao slike sa Bianchijeve sahrane, jedan od onih koji su nosili kovceg bio je Grosjean. Takodje na slikama se mozeti vidjeti i mladi i tada nepoznati Leclerc blizu samog kovčega.
živ bio Romane i ugodna ti penzija!!
Covjek jeste sklon incidentima, jeste pomalo blesav i sve to, ali je jako dobar covjek, otac je troje djece. Stvarno bi mi bilo bas bas zao da mu se desilo ono najgore. A prije neki dan sam gledao slike sa Bianchijeve sahrane, jedan od onih koji su nosili kovceg bio je Grosjean. Takodje na slikama se mozeti vidjeti i mladi i tada nepoznati Leclerc blizu samog kovčega.
živ bio Romane i ugodna ti penzija!!
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
-
stefan BELLOF
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj
Pogledaj Palmerovu analizu, tocnije poslusaj sta kaze netko tko je za razliku od mene i tebe od vozija par utrka u formuli 1. Nemoj ga slusat kao velikog vozaca, jer to vjerojatno nije, samo poslusaj kao nekoga tko je nekada ima priliku vozit formulu 1. Nakon sta to napravis, procitaj svoje postove pa razmisli, niko ti nece zamirit ako prominis misljenjePastor je napisao/la: 29.11.2020., 20:47 Priznajem da mi nije drag kao vozač, jer je imao ovakvih gluposti kroz čitavu karijeru. Nema osjećaj o prostoru. Ali u trenutku udesa bio sam zabrinut. I bilo bi mi žalije da se njemu nešto desi nego ovoj mlađariji, jer je čovjek pred kraj karijere, a jedan je od rijetkih koji je zasnovao porodicu. I to sam i pisao dok se nije znalo kako je. Ali kasnije kad smo odahnuli, pogledao sam šta se desilo, i ovo je opet jedna od njegovih gluposti. Kako je mislio onako presjeći stazu, a i ne gleda gdje je Kvyat? Totalno glupo, kao i inače od njega. I ne mogu mu preći preko toga. Nadam se da je završio sa ovim.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
@stefan BELLOF
Sta je tocno reko Palmer da bi se ovo ispod promjenilo?
Sta je tocno reko Palmer da bi se ovo ispod promjenilo?
Kako je mislio onako presjeći stazu, a i ne gleda gdje je Kvyat? Totalno glupo, kao i inače od njega
Fino Alla Fine
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Roman je objavio da se neće pojaviti na Abu Dhabiju, apropo F1 Roman je završio svoju karijeru

Merci Roman!

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Iskreno, meni je drago da je izletio vise iz f1. Jedan od najgorih vozaca sto sam vidio u ovih 15 godina gledanja f1.
Naravno, steta da nije sebinza gust odvozio sezonu do kraja i bez ovog sudara ali sto se tice njega i f1.. hvala Bogu da smo ga se rjesili.
Nema vikenda da se nije izvrtii, slupao, bio kriv u nekom kontaktu.. bas banana od vozaca i moram priznat da sam sretan sto ide van.
On me zivcirao najvise od svih na gridu i bez njega ce f1 bit bolja.
U biti, mozda i nece, ko ce sad sc dovodit na stazu hmm...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Naravno, steta da nije sebinza gust odvozio sezonu do kraja i bez ovog sudara ali sto se tice njega i f1.. hvala Bogu da smo ga se rjesili.
Nema vikenda da se nije izvrtii, slupao, bio kriv u nekom kontaktu.. bas banana od vozaca i moram priznat da sam sretan sto ide van.
On me zivcirao najvise od svih na gridu i bez njega ce f1 bit bolja.
U biti, mozda i nece, ko ce sad sc dovodit na stazu hmm...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Još se sjecam njegove gluposti u Španjolskoj 2018. kad se izvrtio i još držao pun gas.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Meni je i dalje impresivno da je i dalje bio u F1 posle nesreće u Belgiji 2012, mislim na period od 8 godina do eto Bahreina ove godine iz razloga psihološke prirode. Sam je rekao da mu je to ključni momenat karijere, pa i posle u Suzuci gde se smrtno bojao da će ga Webber prebiti na mrtvo ime.
Romain nije nimalo loš vozač bio, bačen je u F1 nakon odlaska Piqueta i onog nesretnog "crashgate" i nije se nešto snašao ali nije ni za zameriti.
Nastupi 2012 uz Kimeta koji je F1 prvak i gde je imao ozbiljan reper te situacija da nakon 2009 gde je imao Alonsa su mu odma stavili jak pritisak pod kojim je dobro ponekad nastupao a ponekad imao jako ozbiljne probleme na stazi.
Dakle neću da nosim roze naočare jer mi ga je žao zbog udesa, on je mom Alonsu upropastio šanse 2012 u Belgiji ali isto tako Alonso je imao par kikseva koji su us taj udes onemogućili taj naslov. Neću da Romain bude pamćen po Spa12, on je kao i mnogi mađioničar sredine poretka koji je čak mogao i do koje pobede.
Jednostavno debi u oba izdanja 2009 i 2012 su bili uz prvake, naravno Hamilton je isto tako imao teški debi uz Alonsa ali Hamilton je dokazao svoje a Romain je dokazao svoje kvalitete. Meni i dalje najlepši nastup je Spa 2015 kad je primorao Seba na ono što se desilo. Poslednji podij je bio u crnom kombinezonu Lotusa i to je prelepo i po tome ću ga pamtiti.
Dakle Spa15 > Spa12

Romain nije nimalo loš vozač bio, bačen je u F1 nakon odlaska Piqueta i onog nesretnog "crashgate" i nije se nešto snašao ali nije ni za zameriti.
Nastupi 2012 uz Kimeta koji je F1 prvak i gde je imao ozbiljan reper te situacija da nakon 2009 gde je imao Alonsa su mu odma stavili jak pritisak pod kojim je dobro ponekad nastupao a ponekad imao jako ozbiljne probleme na stazi.
Dakle neću da nosim roze naočare jer mi ga je žao zbog udesa, on je mom Alonsu upropastio šanse 2012 u Belgiji ali isto tako Alonso je imao par kikseva koji su us taj udes onemogućili taj naslov. Neću da Romain bude pamćen po Spa12, on je kao i mnogi mađioničar sredine poretka koji je čak mogao i do koje pobede.
Jednostavno debi u oba izdanja 2009 i 2012 su bili uz prvake, naravno Hamilton je isto tako imao teški debi uz Alonsa ali Hamilton je dokazao svoje a Romain je dokazao svoje kvalitete. Meni i dalje najlepši nastup je Spa 2015 kad je primorao Seba na ono što se desilo. Poslednji podij je bio u crnom kombinezonu Lotusa i to je prelepo i po tome ću ga pamtiti.
Dakle Spa15 > Spa12

- Pastor
- Formula 1
Hvala Bogu pa se dozvao pameti. Sretno mu bilo, šta god drugo radio. Samo daleko od utrkivanja... I on je sam shvatio poslije ovoga da bi Indy i ovale bilo preglupo voziti za njega.
Ima on još gluposti osim te Spa 2012 koju najviše alonsovci pamte. Na primjer ta gore glupost u Španiji. Pa redom skoro sve 2009 u Renaultu, a Bgm i 2012 u Lotusu. Dobre kvalifikacije, ali prvi krug kao da je sam na stazi. Uvijek kontakt sa nekim. Sjećam se te godine je i u Monacu imao isto malo žešću glupost...
Ima on još gluposti osim te Spa 2012 koju najviše alonsovci pamte. Na primjer ta gore glupost u Španiji. Pa redom skoro sve 2009 u Renaultu, a Bgm i 2012 u Lotusu. Dobre kvalifikacije, ali prvi krug kao da je sam na stazi. Uvijek kontakt sa nekim. Sjećam se te godine je i u Monacu imao isto malo žešću glupost...