CrashOverride je napisao/la: 29.11.2020., 19:03
Vettel je prije Leclercovog ulaska u prostor otisao lijevo da se zastiti od ekipe sa vanjske strane jer bi onda imali bolji izlazak iz zavoja..
Mozda nije fer prema kolegi ali fer ovdje ne osvaja 1 bod nego onaj koji bude deseti...
Osobno bi radje da ga je Vettel sastavio po sidepodu...
Ostavljam da mozda nisam najbolje vidio jer je bilo samo jednom iz bird eye perspektive
Oni koji kažu da je Seb trebao biti skroz na unutarnjoj strani nisu nikad vozili u barem malo ozbiljnijoj simulaciji vožnje.
Logično je jedino da tu ne budeš skroz na unutarnjoj strani jer će te pojesti na izlasku zavoju zbog toga što bi trakcija bila očajna, a izlaz iz zavoja 2 bi bio nikakav. Trebali su ostati zajedno i čisto, a nisu...
A tko je reko da je Seb trebo bit na unutarnjoj strani?
I sam napisah da je otisao vise van da ne izgubi na izlasku iz zavoja
Uostalom, na kraju je Lec bio najunutarnije i on je taj koji je pojeo nesto..
Start je.. Nista neuobicajeno da ih ima 3,4 u istom zavoju..
Nije bio nikakav dive da se trazi neka krivnja..
Još uvek nisam došao sebi od onog Grosjeanovog udesa, današnji dan želim da zaboravim. Ujutro sam kod babe i dede gasio požar u spavaćoj sobi, ovo pišem sa rukama u plihovima tj. opekotinama. Dođe F1 i očekujem nešto u sredini poretka kad ono vatrena stihija nakon udesa, mama u suzama a meni u mislima da se bolid prepolovio a la Hubert i da je vozač mrtav.
I onda čujem da je u pitanju Grosjean i da je svestan. Ali ovaj udes je kompletno bacio u senku ono ludilo od Strollovog udesa. Isuse.
CrashOverride je napisao/la: 29.11.2020., 19:03
Vettel je prije Leclercovog ulaska u prostor otisao lijevo da se zastiti od ekipe sa vanjske strane jer bi onda imali bolji izlazak iz zavoja..
Mozda nije fer prema kolegi ali fer ovdje ne osvaja 1 bod nego onaj koji bude deseti...
Osobno bi radje da ga je Vettel sastavio po sidepodu...
Ostavljam da mozda nisam najbolje vidio jer je bilo samo jednom iz bird eye perspektive
Oni koji kažu da je Seb trebao biti skroz na unutarnjoj strani nisu nikad vozili u barem malo ozbiljnijoj simulaciji vožnje.
Logično je jedino da tu ne budeš skroz na unutarnjoj strani jer će te pojesti na izlasku zavoju zbog toga što bi trakcija bila očajna, a izlaz iz zavoja 2 bi bio nikakav. Trebali su ostati zajedno i čisto, a nisu...
A tko je reko da je Seb trebo bit na unutarnjoj strani?
I sam napisah da je otisao vise van da ne izgubi na izlasku iz zavoja
Uostalom, na kraju je Lec bio najunutarnije i on je taj koji je pojeo nesto..
Start je.. Nista neuobicajeno da ih ima 3,4 u istom zavoju..
Nije bio nikakav dive da se trazi neka krivnja..
Da se Vettel nije izmakao, poslužio bi Leclercu kao kočnica... Lik uvijek ide najagresivnije protiv Vettela, pogotovo kad se nađe iza njega na startu. Tu nema ni T od timskog...
Ne znam je li ovo itko primijetio, ali Bottasu su (sudeći po komponentama) tijekom trećeg pitstopa promijenjene samo tri gume Je li to uopće dozvoljeno i zašto bi itko to radio?
https://twitter.com/F1Krampon/status/1333118847843491846
Mislim da je samo zabranjeno mešati mešavine guma a ne setove iste mešavine. A glede treninga i kvalifikacija gde moraš imati cele setove i koje moraš predati Pirelliju u datom momentu je to mnogo striktnije.
Pogledajte restart sa onboarda pa cete vidjet da ste pretjerali kao i Vettel..
Leclerc je bolid imao pod kontrolom cijelo vrijeme..
Nikakav Vettel nije treba sluzit kao kocnica..
Seb si je sam kriv sto je tako kako je.. Izmice se svima dok Leclerc najjace napada njega..
Elem, Grožan će biti zadržan u bolnici preko noći...
Romain Grosjean will remain in hospital overnight for observation but "feels good" following his crash in Bahrain, according to Haas Formula 1 boss Gunther Steiner.
Grosjean was transferred to hospital following a terrifying crash on the opening lap of the Bahrain Grand Prix when his Haas F1 car was torn into two parts after hitting the barrier exiting Turn 3.
The Frenchman was able to escape the wreckage despite a large fire being sparked and the monocoque being embedded in the guard rail, and was quickly met by medical staff.
Haas confirmed soon after the accident that Grosjean had sustained slight burns to his hands and ankles, and was being taken to hospital with a suspected broken rib.
Team boss Steiner gave an update following the race to say that he had spoken with Grosjean and he was in good spirits, believing that he had not broken any bones, but confirmed the Frenchman would be staying in hospital overnight.
"I just spoke with him on the phone, he's in a clear state of mind, he's good," Steiner said on Sky Sports F1.
"He's still staying in the hospital overnight, they want to keep him there. But he told me and not the doctor, he feels good, it seems nothing is broken.
"He's got his hands bandaged from the burns, but otherwise he said he has no burns or nothing. He was very upbeat, I would say, so very happy."
Steiner confirmed that Grosjean's physio was quick to get in contact with his wife, updating him on his condition, and that he had spoken to his son in the aftermath of the crash.
"His physio was in contact with his wife straightaway," Steiner said.
"They know each other very well, so he was in contact and they gave him the news. I tried to call, but you can imagine these people are so busy.
"When I called him before, he was on the telephone with his son, I was told, so that's good. I think it's all under control."
Steiner refused to dwell on any possibility of needing to replace Grosjean for the final two races, saying he would be keen to drive so long as he is fit enough to do so.
"Knowing him, he wants to be back, but we'll see that tomorrow when they take the bandages off because he has no idea what they look like," Steiner said.
"For me at the moment, the only good thing is, nothing bad happened. For sure it wasn't good, but he's safe, he's healthy.
"The rest we'll see tomorrow when we speak with the doctors."
Asked what the back-up plan would be if Grosjean was not fit, Steiner replied: "I don't want to speak about the back-up plan. The back-up plan is to have Romain in if he's alright to do it."
Ma eto, ja nisam gledao... Pogledaj onaj snimak iz zraka. Vettel se toliko izmakao da je umalo udario u jednog McLarena koji je bio skroz na vanjskoj strani. A Leclerc je bio tik uz njega. Da je samo malo manje otvorio poslužio bi ko kočnica...
Pastor je napisao/la: 29.11.2020., 20:25
Ma eto, ja nisam gledao... Pogledaj onaj snimak iz zraka. Vettel se toliko izmakao da je umalo udario u jednog McLarena koji je bio skroz na vanjskoj strani. A Leclerc je bio tik uz njega. Da je samo malo manje otvorio poslužio bi ko kočnica...
Pastor je napisao/la: 29.11.2020., 20:25
Izgleda da nisi.. Gledo jesi ali nisi vidio..
Gledao jesam, više puta. Ali izgleda da svako vidi ono što on hoće... Leclerc je i uz veliki Vettelov manevar izbjegavanja, jedva izbjegao kontakt. A umalo je završilo trostrukim sudarom, između Sainza, Vettela i Leclerca...
Malo cemo pretjerivat... Start je.. Za ocekivat je vise bolida u istom zavoju.. Prostor je bio ogroman i samo Bottas ne bi isao po to..
Ne bi cak potez Leclerca nazvao nesto pretjerano agresivnim a smatram da je lik ljigav od kad je dosa u Ferrari..
Ako cemo tako lagane korekcije putanje nazivat velikim manevrima jadan Vettel u AMu..
Vettel nije napravio veliki manevar 2 godine..
Pastor je napisao/la: 29.11.2020., 20:47
Evo kako se izvukao iz bolida:
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1333124992867987458
Ovo bas izgleda nestvarno..
Ako mu ovo nije znak da je vrijeme da volan okaci o zid i prozivi ostatak zivota gledajuci djecu kako rastu, ne znam sta je..
CrashOverride je napisao/la: 29.11.2020., 20:55
Malo cemo pretjerivat... Start je.. Za ocekivat je vise bolida u istom zavoju.. Prostor je bio ogroman i samo Bottas ne bi isao po to..
Ne bi cak potez Leclerca nazvao nesto pretjerano agresivnim a smatram da je lik ljigav od kad je dosa u Ferrari..
Ako cemo tako lagane korekcije putanje nazivat velikim manevrima jadan Vettel u AMu..
Vettel nije napravio veliki manevar 2 godine..
Protiv timskog kolege tako ulijetat i očekivat da ti on pravi mjesto tako što će ići u rizik kontakta sa drugim vozačem, to sam viđao još samo od Hamiltona protiv Rosberga. Verstappen je možda imao i luđa ulijetanja, ali ne sjećam se da je imao nešto slično protiv timskog kolege.
Vettel si je kriv za to..
Leclerc od kad je dosa samo na nisanu ima Vettela..
Seb uz tolike godine svega je to odmah trebo vidit i vratit istom mjerom..
Zato smatram da si je sam kriv jer je vec pokazao da mu se moze ulazit kako ko hoce jer posljedica nece biti..
Lec mi odbojan ka Max kad je dosa, samo sto ovaj ima vise kulture od doma pa to drukcije odradi kod novinara..
Drago mi je da je Grozni prošao bez posljedica. Utrka bez ovog incidenta bi bila odlična, da smo imali borbu za 1.mjesto. Ovako smo dobili prosječnu utrku, koju ćemo pamtiti samo po požaru.
Čestitke Hamiltonu, Norrisu i Ricciardu. Sainz i Leclerc su također bili dobri.
Jako mi je žao što Perez nije završio na postolju umjesto Albona.