VN Bahreina (Sakhir) 27.-29. studenog 2020.
-
Dalmatinac007
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
Užas da sva sreca da je dobro ali halo je kao i pojas u 90 % slucajeva ce te spasit a u 10 % ce te osudit na smrt postoje milion slucajeva takvih.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
bezivotnog tijela bez glave?Cale od Lewisa je napisao/la: 29.11.2020., 15:38 Je da sad je halo spasio halo je samo otezao izlazak
Daj malo bolje razmisli.

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
To sam se i ja zapitao. Toliko novca uloženo u stazu, a sigurnost je na razini naših magistrala.

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Mislim da smo se krivo razumjeli ne kazem da nije halo spasio samo kazem da je jos prerano za donosit zakljucke.senna66 je napisao/la: 29.11.2020., 15:45bezivotnog tijela bez glave?Cale od Lewisa je napisao/la: 29.11.2020., 15:38 Je da sad je halo spasio halo je samo otezao izlazak
Daj malo bolje razmisli.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Mislim da neće, ili nebi trebao više voziti. Prvo zbog povreda, ako ih ima. Drugo, ne treba mu ovaj rizik. Čovjek je uvijek sam sebi bio najveća prijetnja. A mislim da je jedini lik uz Seba i Kimija koji ima ženu i djecu. Ko bi ga mogao zamijeniti?
- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 7 mj
Roman nek uplati misu kad se vrati kući.
Ovo je čudo da je preživio.
Ovo je čudo da je preživio.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Strava i užas...CrashOverride je napisao/la: 29.11.2020., 15:44 Ma mora bit nesto, lik je stao u roku odmah..
Kako se oporavit od ovoga..
Izaso iz vatre (ka da film gledas) , sigurno je bilo jebeno vruce i bolno...
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Bravo Chandhok, samo ti dalje laprdaj svoju kretensku analizu, dok Gunthera Steinera ne čujemo preko tebe... 

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Jer je realno mjesto s malim rizikom nesreće.Dani je napisao/la: 29.11.2020., 15:46To sam se i ja zapitao. Toliko novca uloženo u stazu, a sigurnost je na razini naših magistrala.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Nije. Imaš gore sliku kokpita, sa Halo-om na njemu. Još se vidi konstrukcija, jer je izgorio onaj karbonski dio.Kico je napisao/la: 29.11.2020., 15:48 Zar se nije vidjelo da je Halo bio odvaljen s bolida,ovi na skyu su to komentirali!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
A dobro, nisu gume po cijeloj stazi ni na jednoj staziuz ogradu..Dani je napisao/la: 29.11.2020., 15:46To sam se i ja zapitao. Toliko novca uloženo u stazu, a sigurnost je na razini naših magistrala.
Obicno su tamo gdje postoji sansa frontalke..
Uostalom, netko sve predlozi i pregleda...
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 29.11.2020., 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Bar se cuju , za razliku od Novaka koji se bas nista ne cuje gotovo cijeli vikend.avetma je napisao/la: 29.11.2020., 15:48 Bravo Chandhok, samo ti dalje laprdaj svoju kretensku analizu, dok Gunthera Steinera ne čujemo preko tebe...![]()
Ti bi znao u cemu je stvar. Mikrofon treba pojacat pretpostavljam?
Znam da on inace tiho prica ali se do sada odlicno cuo uvijek.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
https://twitter.com/LewisHamilton/status/1333059655615078402
- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 7 mj
Niko HulkenbergPastor je napisao/la: 29.11.2020., 15:47 Mislim da neće, ili nebi trebao više voziti. Prvo zbog povreda, ako ih ima. Drugo, ne treba mu ovaj rizik. Čovjek je uvijek sam sebi bio najveća prijetnja. A mislim da je jedini lik uz Seba i Kimija koji ima ženu i djecu. Ko bi ga mogao zamijeniti?

Također sam mišljenja da bi trebao okačiti kacigu o klin.
I mislim kako će se ove metalne ograde potpuno izbaciti.
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Mene je to raspadanje bolida podsjetilo na snimku koja se dosta vrtila prije nekoliko godina, u kojoj je Lamborghini Aventador na sličan način prepolovljen u sudaru. Kod superautomobila je ideja da se u ekstremnim sudarima raspolove, kako teži dio s motorom ne bi bio u istoj putanji s putničkom kabinom, em zbog mase, em zbog zapaljivosti.
Po meni, vrlo vjerojatno su i F1 bolidi zapravo konstruirani tako da se u ovako ekstremnoj situaciji raspolove, samo što su to i u F1 okvirima tako rijetke ekstremne situacije da to još nismo imali priliku vidjeti.
Po meni, vrlo vjerojatno su i F1 bolidi zapravo konstruirani tako da se u ovako ekstremnoj situaciji raspolove, samo što su to i u F1 okvirima tako rijetke ekstremne situacije da to još nismo imali priliku vidjeti.