VN Turske (Istanbul Park) 13.-15. studeni 2020.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
@Ante kasno sam vidio da si pitao i za Strolla.
Nakon što je Stroll otišao po nove gume, nije ništa skinuo u odnosu na Pereza. Ali nije ništa ni skinuo u odnosu na sebe u odnosu na tempo koji je imao u prvom stintu. Pogledaj konkurenciju kako su ubrzali nakon odlaska u box (u usporedbu sa svojim vremenima prije boxa)
Evo usporedbe Stroll i Vettel.
http://en.mclarenf-1.com/index.php?page ... e%20Stroll
Stroll vs. LeClerc
http://en.mclarenf-1.com/index.php?page ... %20Leclerc
Stroll je bio jednostavno Stroll.
@Vettel-Ferrari, IMO Max je danas trebao pobijediti i to sa pristojnom marginom. Podij se trebao dijeliti između RB i možda Hamiltona ili Pereza. Ja sam govorio (pretpostavljam i Vetma) o odnosu snaga prije starta utrke.
Nakon što je Stroll otišao po nove gume, nije ništa skinuo u odnosu na Pereza. Ali nije ništa ni skinuo u odnosu na sebe u odnosu na tempo koji je imao u prvom stintu. Pogledaj konkurenciju kako su ubrzali nakon odlaska u box (u usporedbu sa svojim vremenima prije boxa)
Evo usporedbe Stroll i Vettel.
http://en.mclarenf-1.com/index.php?page ... e%20Stroll
Stroll vs. LeClerc
http://en.mclarenf-1.com/index.php?page ... %20Leclerc
Stroll je bio jednostavno Stroll.
@Vettel-Ferrari, IMO Max je danas trebao pobijediti i to sa pristojnom marginom. Podij se trebao dijeliti između RB i možda Hamiltona ili Pereza. Ja sam govorio (pretpostavljam i Vetma) o odnosu snaga prije starta utrke.
- f1-kralj
- Karting
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: Mclaren
Pa i Vettel je mogao danas pobjediti očito je u tom ferrariu bilo brzine. Činjenica je da u 18 krugu leclerc zaostaje za vettelom 25 sekundi a zavrsavaju u sekundi
Toliko je otprilike zaosta vettel za hamiltonom.
Toliko je otprilike zaosta vettel za hamiltonom.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Pitam se jeli Vettel mogao izdržati do kraja na onom prvom Interu. Prije boksa je bio brži od Pereza. Vjerovatno bi Hamilton prešao obojicu, ali siguran sam da je i Vettel mogao imati brži tempo od Pereza na tim gumama. Zapravo to je činjenica da je imao brži tempo prije odlaska u boks, ali pitanje je bi li izdržale. I prošlu utrku je uz Kimija imao najduži stint, a mogao je ostati i duže kako je izjavio, i preći na soft. Tako da nisam siguran da nebi i "slicktermediate" mogao sačuvati do kraja, i pri tom biti brži od Pereza. Svakako je u svakom stintu imao bolji tempo na starim gumama nego na novim.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Slick ke vjerojatno bio dobar samo na trkacoj putanju. Sve van toga vjerojatno pakao.
Cini se kao da su interice meksa verzija softa sa ripnama.. kao da kad su se izlizale, imale su temperaturu i dalo ih se voziti. Pretjecati na slickovima mislim da nije bilo moguce. I na suhom je klizao..
Mada, steta da se netko nije okurazio
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Cini se kao da su interice meksa verzija softa sa ripnama.. kao da kad su se izlizale, imale su temperaturu i dalo ih se voziti. Pretjecati na slickovima mislim da nije bilo moguce. I na suhom je klizao..
Mada, steta da se netko nije okurazio

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ma jbg, teoretski je tako, ali utrka se vozi do zadnjeg kruga. Max si je odmah na početku zagorčao utrku, a osobno sam takvo nešto očekivao od Strolla, koji je zapravo prvi dio utrke bio jako dobar.Har Kl je napisao/la: 15.11.2020., 22:00 @Vettel-Ferrari, IMO Max je danas trebao pobijediti i to sa pristojnom marginom. Podij se trebao dijeliti između RB i možda Hamiltona ili Pereza. Ja sam govorio (pretpostavljam i Vetma) o odnosu snaga prije starta utrke.
Summa summarum, Maxu nije prvi put da si na startu oteža utrku u kojoj je glavni favorit za pobjedu, a jučer mu je taj start bio bezazlena greška u odnosu na one kasnije u utrci (za razliku od npr. Austrije prošle godine). Šteta da je Albon drugi vozač Red Bulla, uvjeren sam da bi takva Maxova izdanja vozač tipa Pereza dobro kažnjavao, kao što je to znao Ricciardo raditi.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Neven je rekao prije utrke nešto u smislu "ovo je Maxova utrka za izgubiti, što je vjerojatno prvi put ikad pa da vidimo kako će ovo odraditi". I mene je zanimalo kako će odraditi utrku u kojoj je pobjeda praktički njegova i to su svi znali. Kvale su bile njegove također, to je prosuo jednom greškom ako je vjerovati Horneru, ali dobro, P2 nije loše. Utrka je bila puno gori slučaj gdje je pokazao da možda ipak nije puno toga naučio u zadnjih šest godina.
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Onaj pokušaj na Perezu je bio smijeh. Ja mislim da je i najveći laik mogao vidjeti da je preblizu RP-u i da će ili završiti sudarom u Pereza ili će on izletjeti.avetma je napisao/la: 16.11.2020., 12:27 Neven je rekao prije utrke nešto u smislu "ovo je Maxova utrka za izgubiti, što je vjerojatno prvi put ikad pa da vidimo kako će ovo odraditi". I mene je zanimalo kako će odraditi utrku u kojoj je pobjeda praktički njegova i to su svi znali. Kvale su bile njegove također, to je prosuo jednom greškom ako je vjerovati Horneru, ali dobro, P2 nije loše. Utrka je bila puno gori slučaj gdje je pokazao da možda ipak nije puno toga naučio u zadnjih šest godina.
Znači trebao je samo malo pustiti gas, odmaknuti se od Pereza i onda imaš ogromnu ravnicu da ga dolje na kočenju prođeš.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Baš to ! Russell npr..ali nitko nema hrabosti za tako nešto..radije završit 16. nego probat spektakularno nešto i probit se ili odustati.Majki2111 je napisao/la: 15.11.2020., 23:58 Ma meni samo nije jasno bilo zakaj nije nitko otišao po nove stvarne slick gume, ne nove intermedije.
Ma sve su to princezice postale
- FACS
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Meni to za Williams posebno nije bilo jasno, pa jbt Latifi je kasnio 2 kruga, mogli su njega stavit na slickove da vide kak se ponaša prvo pa Russela onda, Renault je isto mogao žrtvovati Ocona.Majki2111 je napisao/la: 15.11.2020., 23:58 Ma meni samo nije jasno bilo zakaj nije nitko otišao po nove stvarne slick gume, ne nove intermedije.
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Sebove i Lewisove ruke nakon utrke:

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
I da i ne.
U Suzuki su mahali DUPLIM žutim zastavicama kada je nesretni Jules vozio malo prebrzo i proklizao.
Dok je ovdje čista zelena iz nekog razloga.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Pa da.
Pored dizalice koja diže bolid, kvaka i jeste u zelenoj zastavi.
Dobro, autor fotografije je trebao uokviritu i ovaj divni zeleni panel.
Pored dizalice koja diže bolid, kvaka i jeste u zelenoj zastavi.
Dobro, autor fotografije je trebao uokviritu i ovaj divni zeleni panel.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Za ovu smo utrku često govorili da se vozači trebaju prilagoditi uslovima. Bianchi se tu nije prilagodio uslovima + što nije prilagodio brzinu ni istaknutim upozorenjima, tako da bi i kaznu dobio i da nije izletio. Poslije toga je uveden VSC, ali ovo je još jedan proust, kao i onaj nedavno kada su redari bili na stazi.
Maxu je ovo prva završena utrka ove sezone da nije na podiju, i to kada je mogao pobijediti.
Trebao je i on iskoristiti katastrofalnu vožnju Bottasa da mu se sa 25 ili 26 bodova dobro približi. Ali izgleda da svi imaju neko opravdanje. Max kaže da su pogriješili postavke krila. Bottas da mu je bolid skretao u jednu stranu, nakon kontakta sa Oconom. A i za Strolla kažu da je imao oštećeno prednje krilo, što je dovelo do gubitka downforcea. Ima mi smisla ovo za Strolla, jer je vodio ubjedljivo, i onda odjednom počeo gubiti vrijeme.
Maxu je ovo prva završena utrka ove sezone da nije na podiju, i to kada je mogao pobijediti.