Obojica su bili loši. I on je izgubio pozicije zbog okretanja. Max je više griješio, a opet je završio ispred, sa jednim boksom više...LH44 je napisao/la: 15.11.2020., 13:33 Albon danas iznenađujuće dobar, bio je u 2-3 desetinke za Maxom pa čak i brži
VN Turske (Istanbul Park) 13.-15. studeni 2020.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Mucio se iza Seba koji je bio 2 sekunde off pace u odnosu na vodece..LH44 je napisao/la: 15.11.2020., 13:51 Ne vidim problem s konstatacijom da Lewis i Mercedes nisu bili dobri po mokrome, mučio je se Lewis iza Seba još je i kočnice pregrijao pa je morao popustiti, ali kasnije je sve i više nego nadoknadio, mene je iznenadio sa onim tempom kad je prošao ispred Pereza i počeo nizat' krugove sekundu brže od njega i to na starim gumama, nisam mislio da će tek tako pobjeć Perezu.
Neugodno sam se iznenadio brzinom kad je prosao Checa..
Odlicna odluka da ne ide u box pred kraj, vjerujem da bi se mnogo vise mucio na novom Interu nego na tom poluslicku s kojim je zavrsio..
Fino Alla Fine
-
Hari19
- Karting
- S nama već: 4 god 8 mj
- Navija za: Mclaren
Kad lewisu nesto bude onda je sreća ostalih kad drugima se dogodi nesto dogodi onda je to znanje lewisaMajki2111 je napisao/la: 15.11.2020., 13:57 Možemo reći i ovako: Hamilton je osvojio scoj sedmi naslov uz puno veću količinu sreće u odnosu na ostale jer mu se nije dogodilo niti jedno odustajanje koje nije pod njegovom kontrolom. Nije mu niti jednom motor otišao, niti jednom mehanički kvar, hidraulika, niti jednom nije pokupio krhotinu sa staze. Ne želim reći da svoj dio nije odradio vrhunski. Ali se ne smije se zaboraviti doprinos rekao bih relativno velike količine sreće u odnosu na konkurenciju ove godine. Ove godine još čovjek nije odustao.

- FACS
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Pa sam Lujo je to rekaoHar Kl je napisao/la: 15.11.2020., 13:50 Čuj vozio se na slicku![]()
I onda vožnju na izlizanom interu prikazuješ kao prednost.
Staza se počela sušiti zadnjih nekoliko krugova.
Itekako je Lewis imao šta pokazati kako se pobjeđuje u ovakvim uslovima.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pa iskreno ja ne vidim ovo kao neku mega mega utrku Hamiltona. Imao je on puno boljih.
Po kiši u prve 2/3 utrke se vozikao sa Vettelom i Maxom, samo što je on odlučio ne ići u box što je ispala najbolja odluka. Dobra vožnja, još bolja strategija. Ništa mega po meni.
Kraj Bottasa je ovo izgledala kao mega vožnja.
Po kiši u prve 2/3 utrke se vozikao sa Vettelom i Maxom, samo što je on odlučio ne ići u box što je ispala najbolja odluka. Dobra vožnja, još bolja strategija. Ništa mega po meni.
Kraj Bottasa je ovo izgledala kao mega vožnja.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Sad ce kolega i njega demantiratiFACS je napisao/la: 15.11.2020., 14:10Pa sam Lujo je to rekaoHar Kl je napisao/la: 15.11.2020., 13:50 Čuj vozio se na slicku![]()
I onda vožnju na izlizanom interu prikazuješ kao prednost.
Staza se počela sušiti zadnjih nekoliko krugova.
Itekako je Lewis imao šta pokazati kako se pobjeđuje u ovakvim uslovima.

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Jbga, ja nisam "smio" da napišem ovo boldanoFerrari je napisao/la: 15.11.2020., 13:20 Max jako loše. Imao je vjerojatno najbolji bolid danas (a i jučer) i nije ništa napravio. Izletio je 3 puta, a imao je onaj ogroman spin koji mu nije bio potreban. O Bottasu neću ni govoriti. Tu je sve meni jasno odavno.
Hamilton i Mercedes su mudro odigrali, ništa spekatkularno, kockali jer su mogli (mislim njima je svejedno jer su prvaci svakako) dok mi je drago što je Ferrari napadao sa strategijom. Morali smo i upalilo je. Leclerc isto dobra vožnja, njemu su više pasale Inter gume od Seba dok je naa Wet-u bio dosta sporiji. Šteta za RP. Platili danak neiskustvu, ali izvukli su Perezu podij. Odlično je vidjeti Seba nazad na postolju![]()
Uglavnom ja sam zadovoljan![]()

Ali ne, kao što rekoh ide ova vožnja u rang sa Doningtonom i Catalunyom.....
Zapravo Seb jediniMSC je napisao/la: 15.11.2020., 13:30 Zapravo jedino Lewis i Seb koliko sam vidio su danas pokazali kako se vozi po kiši. Jedini bez bitnih sinova, hladne glave, znajući da utrku treba dovesti do kraja. Razlika velikih prvaka i dobrih vozača.
Za Bottasa nemam riječi, a Max je prosuo sve živo uz puno sreče da je uopće završio utrko. Taman kad pokaže neku zrelost, sirovost iz njega proviri natrag. To je super za gledatelje, odlično za poneku utrku, a recept za propast ako želiš naslov.

Spinmaster po suhom odradio fenomenalnu trku po kiši
Lewis je, čini mi se, 3x pogriješio
Neka me neko ispravi, ukoliko je i Seb imao neku grešku
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Zanimljivo je, i znacajno, kako je lewis vrlo rani rekao bonu da sumnja da ce doci do prelaska na slick. To je bilo ubrzo nakon sto su stavili inter..
Miskim da mu je bono reko da cuva inter do prelaska na slick a onda ham kaze da do toga nece ni doci. Odlicno citanje uvjeta, staze i svega...
Odlicni je odradii utrku. Iako nije morao, grizak je, riskirao.. kad niie islo nije ni izgubio bas nesto, kad je moglo ici, pomeo ih je.
Seb odlican, perez vozac dana... Leclerc odlican.
Max jako slabo ovak vikend. Za njegive standarde slabo! Trebao je uzet pp jucer. Danas je morao biti bolji.
Bittas ko massa nekad...
Najbolja utrka sezone, staza vrhunska. Ne vidim kako u turskoj utrka moze bit dosadna kad je staza cisti sex.. ima sve...
Cestitke hamiltonu, i nadam se da turska ostaje!!
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Miskim da mu je bono reko da cuva inter do prelaska na slick a onda ham kaze da do toga nece ni doci. Odlicno citanje uvjeta, staze i svega...
Odlicni je odradii utrku. Iako nije morao, grizak je, riskirao.. kad niie islo nije ni izgubio bas nesto, kad je moglo ici, pomeo ih je.
Seb odlican, perez vozac dana... Leclerc odlican.
Max jako slabo ovak vikend. Za njegive standarde slabo! Trebao je uzet pp jucer. Danas je morao biti bolji.
Bittas ko massa nekad...
Najbolja utrka sezone, staza vrhunska. Ne vidim kako u turskoj utrka moze bit dosadna kad je staza cisti sex.. ima sve...
Cestitke hamiltonu, i nadam se da turska ostaje!!
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
-
imrkonjic81
- Karting
- S nama već: 4 god 10 mj
Decki j zna netko zasto je Magnussen na tablici kao 17. A nije zavrsio utrku?
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Zapravo, ni jedna stara staza nije razočarala ove godine. Dapače, pokazale su se boljima nego se itko nadao.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
RP je bio u full wet setapu. I jeli su gume. Stroll je nakon svakog pit stopa letio da bi nakon par krugova guma umrla. Da je ostao na istim gumama pojeli bi ga.Multi 21 je napisao/la: 15.11.2020., 14:14 Ostaje gorak okus zbog Strolla. Momak je odlično vozio do zajeba sa strategijom.
Menadžiranje guma mu danas nije bila jača strana, ali u prvoj polovici utrke, RP bio najbolji bolid na stazi. Kad se krenulo sušiti počeli su padati.
- FACS
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: F. Alonso & C. Sainz
vodi se klasificiran s nekoliko krugova zaostatkaimrkonjic81 je napisao/la: 15.11.2020., 14:32 Decki j zna netko zasto je Magnussen na tablici kao 17. A nije zavrsio utrku?
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pa svi osim RP su griješili, mislim da sem njih još Vettel nije imao grešku, ostali su barem izletili 1-2x ili u gorem slučaju pravili piruete, tako da to nije toliko loše, još treba uzeti u obzir da su griješili ovi iza koji su pritiskali jer nisu imali šta da izgube, jako bitan faktor.avetma je napisao/la: 15.11.2020., 13:55Problem je što nije dovoljno glorifikacije. Predviđam još 10-15 poruka o ovome pa će se onda krenuti stavljati klipovi Lewisa kako izlijeće u prvom krugu i gubi pozicije.LH44 je napisao/la: 15.11.2020., 13:51 Ne vidim problem s konstatacijom da Lewis i Mercedes nisu bili dobri po mokrome, mučio je se Lewis iza Seba još je i kočnice pregrijao pa je morao popustiti...![]()
I pored toga je vožnja predobra, nema potrebe glorificirati, jedino što je za glorifikacije je konzistentnost Lewisa iz vikenda u vikend.

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Haha kada ti kralj trolova veli da ne trolaš, onda znaš da si pretjerao. Fenomenalno.Cale od Lewisa je napisao/la: 15.11.2020., 13:51Nemoj sad trolati tu iznosi cinjenice i dokaze ko svi normalniHar Kl je napisao/la: 15.11.2020., 13:50 Čuj vozio se na slicku![]()
I onda vožnju na izlizanom interu prikazuješ kao prednost![]()
![]()

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Max ima sreće da je uopće do cilja došao, a vjerojatno su on i Albon najbolji bolid danas imali.LH44 je napisao/la: 15.11.2020., 15:26Pa svi osim RP su griješili, mislim da sem njih još Vettel nije imao grešku, ostali su barem izletili 1-2x ili u gorem slučaju pravili piruete, tako da to nije toliko loše, još treba uzeti u obzir da su griješili ovi iza koji su pritiskali jer nisu imali šta da izgube, jako bitan faktor.avetma je napisao/la: 15.11.2020., 13:55Problem je što nije dovoljno glorifikacije. Predviđam još 10-15 poruka o ovome pa će se onda krenuti stavljati klipovi Lewisa kako izlijeće u prvom krugu i gubi pozicije.LH44 je napisao/la: 15.11.2020., 13:51 Ne vidim problem s konstatacijom da Lewis i Mercedes nisu bili dobri po mokrome, mučio je se Lewis iza Seba još je i kočnice pregrijao pa je morao popustiti...![]()
I pored toga je vožnja predobra, nema potrebe glorificirati, jedino što je za glorifikacije je konzistentnost Lewisa iz vikenda u vikend.
"What a little star." May 26, 2012.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Vala dobar je bio kakav zna bit', barem nije bio očajan, a greške ko greške svi su griješili, ali njih 2 malo previše da li je do bolida ne znam, Max je se na radio žalio čim ga uhvati malo understeera odmah na gasu rizik od izvrtanja. Uglavnom dobro se Albon držao kakav zna biti, barem nije neprimjetan bio, čak je i Pereza pritiskao i u jednom momentu djelovao kao da bi mogao biti na podijumu.
@MSC pa vjerovatno su tempom imali najbolji bolid, ali eto Max veli understeer ih je zezao, a vidilo se da je bolid nervozan na gasu. Opet onoliko grešaka i izvrtanja nisu trebali dopustiti, pogotovo onaj prvi spin Maxa, kuda je on mislio proći, još je mogao pokupiti i Checa i završit' trku

-
imrkonjic81
- Karting
- S nama već: 4 god 10 mj
Ali zasto kad pise did not finish? I nije zavrsio trku sto smo svi vidjeli?FACS je napisao/la: 15.11.2020., 15:14vodi se klasificiran s nekoliko krugova zaostatkaimrkonjic81 je napisao/la: 15.11.2020., 14:32 Decki j zna netko zasto je Magnussen na tablici kao 17. A nije zavrsio utrku?