VN Turske (Istanbul Park) 13.-15. studeni 2020.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ne znam tko je kakve setupe spremio za ove kvalifikacije, ali Mercedes se cijeli vikend mučio, dok je Max izgledao bez konkurencije. RP na wetu nije bio ništa posebno, ali su na interu radili čuda.
Sutra još ne znamo hoće kiša, sunce, ali na interu RP ima šanse za top plasman, samo da prežive.
Sutra još ne znamo hoće kiša, sunce, ali na interu RP ima šanse za top plasman, samo da prežive.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ispravka: za svoj komentar sam rekao da je low quality. Za tvoj komentar sam rekao da je ultra low.avetma je napisao/la: 14.11.2020., 18:58Što je "low quality" u tvrdnji da kiša ne izjednačava performanse? To je činjenica danas potvrđena n-ti put.Har Kl je napisao/la: 14.11.2020., 17:28 Low quality komentar, na ultra low quality komentar.
Previše lijen da objašnjavam zašto kiša dovodi vozače u prvi plan![]()
Doduše, fora je vidjeti da u istom komentaru uspiješ reći da je moj komentar low quality, a onda red ispod kažeš da si previše lijen da se objašnjavaš. Top quality![]()

I zaista smatram da su takva oba komentara

I zaista sam slab sa vremenom (u gostima sam ovaj vikend) za ovakvu raspravu. Zato sam ukratko napisao svoj stav.
@Iceman upitao pa sam iz poštovanja i odgovorio.
Iz istog razloga sam odgovorio i @Crash, a i tebi

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
"Ultra low quality" komentar u kojem je jedini navod činjenica... Zanimljivo, čekam da bude više vremena pa da mi malo pojasniš 

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Ovde je izgleda riknuo na sekundu MGUH koji nije isporučio baterijama energiju na vreme pa se MGUK presisao a kad se oporavio MGUH poslao je prenaglo struje baterijama što je pregrejalo baterije i....

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
To bi bio taj krug. I da je nastavio još voziti, padalo bi vrijeme sve više. Pogledaj Q2. Niko nije mijenjao gume, ali je vrijeme kruga konstantno padalo. Čak je i Ferrari najbolja vremena postavio u zadnjem pokušaju. Samo što nije bilo dovoljno za Q3... A Max je bježao svima preko 2 sekunde i više, konstantno popravljajući vrijeme na istim gumama.zelot je napisao/la: 14.11.2020., 16:30 Ono povlacenje maxa u box kad je imao ljubicaste sektore je top potez.
Checko ga je skinuo preko 2 sekunde na intericama. Onda je max uspio na full wet biti brzi i da, uzeo bi pol u tom trenutku ali kadnije je je perez svoje vrijeme popravio za preko dvije sekunde a mali stroll jos i vise. Max sigurno nije bio brzi 3 sekunde od pereza prije ulaska u box.da je ostao, ovi bi ga izgurali sa pp a on ne bi imao vremena za brzi krug na intericama kojima je trebao out pal i brzi krug da se zagriju i tek u drugom brzom su proradile.
Rbr je to vrhunski odradio. znali su da je taj pp sako privremen i da nece biti vremena kasnije pa su ga odbacili jer su znali da ce na intericama biti brzi.
Steta ga maxa a jos vise za pereza. Bas sam se veselio njegovom polu i i da onaj stroll sjebe sve. Cestitam mu mada mi je krivo. Malog ne volim i to je to.
Mclaren u gabuli malo... Mogli bi pasti na p5 u poretku sa solidnim bodovnim zaostatkom..
Staza je vrh i siguran sam da ce utrka bit vrhunska. Turska definitivno mora ostat u kalendaru...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Ulazak u boks je bila greška, ili barem odabir guma. Trebali su opet na Wet, jer je Max za Inter rekao da nemaju nimalo gripa. Nije džaba bio onako ljut.
-
Dalmatinac007
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
Kolko sam mogo nac na netu dns. bu suha staza ili ?
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Potpuno suha sumnjam da bude na pocetku osim ako je nisu susili.. Vrijeme onako ok, moguc neki drizzle, naoblaka a ima i nesto vjetra.. Hladno uglavnom..
Fino Alla Fine
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Krenulo je sunčano, ali staza je mokra.CrashOverride je napisao/la: 15.11.2020., 09:52Potpuno suha sumnjam da bude na pocetku osim ako je nisu susili.. Vrijeme onako ok, moguc neki drizzle, naoblaka a ima i nesto vjetra.. Hladno uglavnom..
Sada je počela i neka kišica. Ne znam zalijepit twit.
Btw Gasleyev bolid je pod istragom, poslali su zahtjev za promjenu PU, pa ga povukli, ali su već cijeli bolid raskopali pa ga opet sastavili.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Mogao bi biti teski shit od utrke... Maylander bi moga odvest pola utrke..
Fino Alla Fine
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Neka pada lagano jer ako pojaca ima da masi stavi SC ispred ovih curica 

- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
I ja se bojim.CrashOverride je napisao/la: 15.11.2020., 10:39 Mogao bi biti teski shit od utrke... Maylander bi moga odvest pola utrke..
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti