Renault F1 Team

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Meni bolid izgleda fantastično. Za očekivati je, kako i sami kažu, dosta vizualnih promjena, od boja do karoserijskih iaero detalja ali za "bolid za predstavljanje" izgleda super. Jedva čekam vidjeti kako će izgledati na startu u Australiji. Za mene je sezona službeno počela prvim predstavljanjem bolida. Dakle, welcome 2016!
"What a little star." May 26, 2012.

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
Njah, koje spuštanje, ove su fotke malo pomogle, na videu mi je nos izgledao kao kopija merca, loš mi je bio na prvu taj prerađeni lotus, vidjet ćemo :chill:

sad me zanima TR, imali su više vremena i resursa (motor kupuju pa tu ne gube vrijeme, i lanjski je pa znaju gabarite u mm) hoće li oni iznenadit možda u suprotnom smjeru?

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Director
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Manor Racing
Meni mnogo hvali one plave boje i poprilicno mi je neobicno vidjeti crnu boju.
Sta mislite sta mogu Kevin i Palmer?

Ja sam vrlo skeptican radi izbora vozaca. Generalno nisu imali izbora nekog al imaju vozacki par koji su pauzirali godinu iliti sezonu i koji se bas i ne mogu reci da su top klasa, pardon ne top klasa vec ajde da budem razumljiv ja ih uvrstavam u solidne vozace, pogotovo sada.

Nek ova sezona bude test a naredne sa pravim vozacima nek jure podijume, sto im iskreno zelim.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Biti će im isto kao što je bilo s Kubicom i Petrovom 2010. I lošije. Skeptičan sam jer niti imaju nekakvog vođu niti imaju nekakvog "ekstra" vozača. Za razliku od Kubice tad koji ih je dovodio do postolja te godine.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Bolid koji je prestavljen uopće nije finalna verzija koju ćemo gledati na testovima.. što od dizajna boje, što od samog dizajna šasije.. stoga je ovo bilo predstavljanje novog tima i njihovih vozača, a bolid je bio samo showcar verzija:
https://twitter.com/tgruener/status/694893595892015106
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Znači, predstavili su nam stari bolid pod bojama koje će se sigurno mijenjati do početka sezone? :facepalm:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Znači nisu ništa napravili haha.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

Kush
GP3
GP3
a ja nisam mogao zaspat od nervoze - konačno neke opipljive vijest, kad ono totalno razočarenje na predstavljanju :prcnjau:
heh! jedino što me malo nasmijalo, zaboravio sam kako zvuči naziv F1 na fancuskom, pogotovo kad sam kao netko tko ne govori jezik i općenito romanske nema toliko u uhu, pokušao imitirati - kao netko sa sexualnim fetišem na jednosjede i uz to blago mentalno poremećen, haha! :zubo:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Kush je napisao/la:a ja nisam mogao zaspat od nervoze - konačno neke opipljive vijest, kad ono totalno razočarenje na predstavljanju :prcnjau:
heh! jedino što me malo nasmijalo, zaboravio sam kako zvuči naziv F1 na fancuskom, pogotovo kad sam kao netko tko ne govori jezik i općenito romanske nema toliko u uhu, pokušao imitirati - kao netko sa sexualnim fetišem na jednosjede i uz to blago mentalno poremećen, haha! :zubo:
Nisi normalan :facepalm: :prcnjau: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Još malo slika od bolida iz raznih kuteva :P :P

slika

slika

[ link do slike ]
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Koji vrag Renault/Lotus ima ovu Carmen?
Čemu ona služi osim za naslikavanje u boksu i ljubljenje kamere? Nije ni ušla u bolid, a vodi se kao nekakav test vozač ili što već.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Kojeg? [SMILING FACE WITH SMILING EYES]

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Kush
GP3
GP3
Nedirajte mi carmen, ne znam ni jel imenovana službeno, znam samo za ocona, ali svejedno, nije ona tu da vozi već da diže moral! <3 <3 <3

Kuštelaar
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Kush je napisao/la:Nedirajte mi carmen, ne znam ni jel imenovana službeno, znam samo za ocona, ali svejedno, nije ona tu da vozi već da diže moral! <3 <3 <3
da moral..hahahaha :mrgreen:

lajam nison
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Što se tiče morala ,morala sam :)

Poslano sa mog HTC Desire 510 koristeći Tapatalk

Kush
GP3
GP3
Kuštelaar znaš sve, ali mora se bit pristojan ;)
vidim i l. n. kuži ;)

dobro da nije u maranellu, ovi naši mulci za volanom isto nisu cijepljeni protiv nje garantiram, netko bi poklekao vjerojatno - i eto zla! - svađaju se tko će joj uzet otisak za sjedalo, haha! :mrgreen:
..a kruže i glasine da je grozni prešao u haas jer mu je žena jednom svratila na posao u enstone :zubo:

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Novi Renaultov motor raspolaže s 875bhp što je oko 25 više nego prošlogodišnji motor.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Mr.Spaceguy je napisao/la:Novi Renaultov motor raspolaže s 875bhp što je oko 25 više nego prošlogodišnji motor.
nije baš neki napredak. (ako su cifre točne, a to je uvijek dvojbeno)
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡