VN Turske (Istanbul Park) 13.-15. studeni 2020.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
I Raikkonen također više sa svojim komentarima ide na živce lagano.
Ako ti se ne vozi,tko te tjera ?
Zašto je produžio još jednu godinu ugovor ako mu se ne vozi i po kiši ?
Najbolje bi bilo da svi uzmu joysticke u ruke i udare PS4 natjecanje u finom i toplom,bez magle,kiše i ostalih "sranja" ..
Najbolje bi bilo da svi uzmu joysticke u ruke i udare PS4 natjecanje u finom i toplom,bez magle,kiše i ostalih "sranja" ..
-
Man Edge
- Karting
- S nama već: 6 god
Kimi trenutno deveti.Wehrlein94 je napisao/la: 14.11.2020., 12:04 I Raikkonen također više sa svojim komentarima ide na živce lagano.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Red flag očekivano.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Idiot od masija prekine kvale a krv ti jebem kako su prije vozili po kisi stvarno trebamo svi ne gledat vise ove pljacljivke pa kad im padne promet vozit ce i po snijegu

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Šteta, ali čudo da su i ovoliko pustili kvale. Meni je ovo bila uživancija za gledati i mislim da su mogli barem Q1 pustiti do kraja, ali sad nas vjerojatno čeka milijun odgoda :smajlikojiokrećeočima:
-
Man Edge
- Karting
100% si u pravu, brate.croatic f1 je napisao/la: 14.11.2020., 13:16 Šteta, ali čudo da su i ovoliko pustili kvale. Meni je ovo bila uživancija za gledati i mislim da su mogli barem Q1 pustiti do kraja, ali sad nas vjerojatno čeka milijun odgoda :smajlikojiokrećeočima:
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Apsolutno. F1 vozač može sve,..... ovakva kiša je kirikiki kiša, kako je padalo u Monzi 2008.Wehrlein94 je napisao/la: 14.11.2020., 12:04 I Raikkonen također više sa svojim komentarima ide na živce lagano.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Meni je ovo isto dobro. Samo nemogu niti zamisliti sutra utrku i kako će to ići kad jedva sami ostaju na stazi, a kamoli utrkivajući se s drugima.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
-
Dalmatinac007
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
Nikakva opasnost po vozace, idu sporo, izletne tone su u turskoj tolke da ni zid ne mogu dotaknut ali ne oni crvenu zastavu zguze..Al kad bolje razmislim navukli su Hamiltona na p4 tako da sumljam da ce nastavit 

-
Man Edge
- Karting
Dalmatinac007 je napisao/la: 14.11.2020., 13:21 Nikakva opasnost po vozace, idu sporo, izletne tone su u turskoj tolke da ni zid ne mogu dotaknut ali ne oni crvenu zastavu zguze..Al kad bolje razmislim navukli su Hamiltona na p4 tako da sumljam da ce nastavit![]()

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
S obzirom da helikopter bez problema leti iznad staze ne vjerujem da su uvjeti toliko losi, a i cini mi se da stajace vode ima manje nego npr. u Kanadi 2011. ili Maleziji 2009. Mozda je kombinacija kise i vec iznimno klizave staze razlog zaustavljanju kvalifikacija. U svakom slucaju veliko razocarenje za fanove
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Odoh pogledati Španjolsku 1996. Pa nek onda kažu da vremena nisu za usporedbu. Po kiši se vidi što je bila stara garda, a što imamo danas.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Dalmatinac007
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
Dobar je chandok kaze sad ce proc maylander i reci "JA DAS IS GUT" 

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Eto još jedna genijalnost Arene. Sjedi sad pred TV, čekaj, traži kad će nastavak ili bilo koja info biti okolo.
Blaž jedva dočekao opalit reklame i uteć.
Blaž jedva dočekao opalit reklame i uteć.
"What a little star." May 26, 2012.