Ostale serije (general)
WEC, WRC, Indy...
- alokin2411
- F1puls suradnik
- S nama već: 8 god
Probudio se na posljednjih 30 krugova, bilo je uzbudljivo. JJ ni kriv ni dužan opet nastradao 

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Onaj Hamlin je isto smeće baš, namjerno dirne Logana ili koga li da izazove žestoki "wreck". joj kako ne volim te prljavce poput njega i Kylea Buscha .alokin2411 je napisao/la: 30.08.2020., 14:14 Probudio se na posljednjih 30 krugova, bilo je uzbudljivo. JJ ni kriv ni dužan opet nastradao![]()
I Byron pobjedi što mi je drago, ja volim kada pobjeđuju mladci.
Erik Jones mi duguje pobjedu , u njega sam se uzdao,ali nikako .
Bilo bi mi drago i da di Benedetto koju osvoji.. Ne volim kad Harvick, Hamlin i Buschevi pobjeđuju, a ni ovaj stari Truex JR.
- alokin2411
- F1puls suradnik
Završila i druga utrka prvenstva Super Formule. Ovog puta 1-2-3-4-5 za Toyotu! Okayama nam je donijela nešto zanimljiviju utrku s puno drame na samom početku.
Rezultati i poredak vozača nakon dvije utrke:

Prvenstvo se nastavlja za 3 tjedna na stazi Sugo.
Rezultati i poredak vozača nakon dvije utrke:
Prvenstvo se nastavlja za 3 tjedna na stazi Sugo.
- alokin2411
- F1puls suradnik
Danas rano ujutro Fuji je bio poprište 5. runde Super GT prvenstva. Istaknuo bih 1-2 Toyote u GT500 kategoriji i pobjedu Kovalainena. U GT300 kategoriji slavio je Nissan ispred Honde i Mercedesa. Prvenstvo se nastavlja 25. listopada na Suzuki.
Rezultati i poredak vozača za obje kategorije:

Rezultati i poredak vozača za obje kategorije:
- alokin2411
- F1puls suradnik
Noćas se ne spava
10 sati Petit Le Mansa već u tijeku, Bathurst 1000 kreće u 2 po našem vremenu, a sve će začiniti Super Formula koja je na rasporedu rano ujutro. Evo službenih linkova za Petit Le Mans i Super Formulu, a za Bathurst se javite ako kome treba.

- alokin2411
- F1puls suradnik
Maloprije je završila treća utrka prvenstva Super Formule. 1-2 za Toyotu s Cassidyjem na čelu. Iduća utrka vozi se tek 15. studenoga na Autopolisu.
Rezultati utrke i poredak vozača:

Rezultati utrke i poredak vozača:
- alokin2411
- F1puls suradnik
Zaboravih objaviti rezultate 6. runde Super GT prvenstva sa Suzuke. Ne sjećam se jesam li ikad vidio ovakvu borbu za naslov. Blago rečeno, u GT500 kategoriji je prava ludnica. Ostale su još dvije utrke, a iduća se vozi na Motegiju - 8. studenoga.
Rezultati i poredak GT500 i GT300 prvenstva:

Rezultati i poredak GT500 i GT300 prvenstva:
- alokin2411
- F1puls suradnik
Vrlo rano jutros vozila se 7. runda Super GT prvenstva na Motegiju. 1-2-3-4-5 za Hondu u najjačoj klasi. I dalje se vodi nevjerojatna borba za naslov, a finale je na rasporedu 29. studenoga (Fuji).
Današnji rezultati i poredak vozača:

Današnji rezultati i poredak vozača:
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Chase Elliott je prvak NASCAR-a 2020 .
Ovaj playoff format je stvarno koma.. Harvick i Hamlin cijelu godinu dominiraju a na kraju Elliott poveže dvije pobjede i postane šampion
Ovaj playoff format je stvarno koma.. Harvick i Hamlin cijelu godinu dominiraju a na kraju Elliott poveže dvije pobjede i postane šampion
- alokin2411
- F1puls suradnik
Najdosadnija utrka sezone
Slažem se da ovaj format nije najbolji. Barem se JJ oprostio sa solidnom utrkom. Navodno će on i Elliott voziti 24 sata Daytone u siječnju 

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
NASCAR se vozi u Hrvatskoj, ili ne:
https://telesport.telegram.hr/na-prvu/p ... a-grobnik/
Hoće li biti kakvih informacija u vezi ovoga?

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- alokin2411
- F1puls suradnik
Završila je 4. utrka prvenstva Super Formule vožena na Autopolisu. 1-2-3 za Hondu. Prvenstvo se nastavlja na Suzuki (5. i 6. prosinca) gdje nas čekaju dvije utrke.

- FACS
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: F. Alonso & C. Sainz
ima na yt prijenos i snimka od jučerpigmalion je napisao/la: 14.11.2020., 13:52 NASCAR se vozi u Hrvatskoj, ili ne:
![]()
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Trebao sam ići na Grobnik i biti dio komentatorske ekipe, no to mi se nažalost izjalovilo zbog obaveza na primarnom poslu.
Vrlo dobre utrke su bile, prijenos je išao i na YT kanalu serije i na kanalu Kreatora.
Ugodno su me na onom prvom iznenadili komentari fanova, jedan Amerikanac je stazu čak usporedio s Riversideom!
Uglavnom, čini se da bismo mogli ući u kalendar i za 2021., što je lijepo.
Nije riječ o neozbiljnoj seriji, većina tih vozača ima solidne rezultate po raznim kategorijama.
Vrlo dobre utrke su bile, prijenos je išao i na YT kanalu serije i na kanalu Kreatora.
Ugodno su me na onom prvom iznenadili komentari fanova, jedan Amerikanac je stazu čak usporedio s Riversideom!
Nije riječ o neozbiljnoj seriji, većina tih vozača ima solidne rezultate po raznim kategorijama.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
meni niđe veze s riversideom, ali dobro. bitni su pozitivni komentari.dmj je napisao/la: 17.11.2020., 10:42 Trebao sam ići na Grobnik i biti dio komentatorske ekipe, no to mi se nažalost izjalovilo zbog obaveza na primarnom poslu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- alokin2411
- F1puls suradnik
Završila je luda sezona Super GT prvenstva! Sjajna utrka i nevjerojatnih posljednjih stotinu metara odlučili su prvaka. Toyota #37 imala je prednost od 15 sekundi 15 krugova prije kraja utrke, no Yamamoto u Hondi je uspio sve nadoknaditi. Na kraju je pritisnuo Toyotu, ali se činilo da ipak neće biti dovoljno (pobjednik utrke osvaja prvenstvo). Hirakawa ulazi u posljednji zavoj, Toyota već slavi... a onda stotinjak metara prije cilja ostaju bez goriva i Honda uzima pobjedu i naslov u GT500 kategoriji. U GT300 kategoriji do pobjede je stigla Toyota, ali naslov je uzeo Nissan.
Link od utrke: https://www.youtube.com/watch?v=_XcIuhRcWiQ
Rezultati utrke i finalni poredak:

Link od utrke: https://www.youtube.com/watch?v=_XcIuhRcWiQ
Rezultati utrke i finalni poredak:
- alokin2411
- F1puls suradnik
Evo i lude završnice:
https://twitter.com/wearetherace/status/1332926267679780867
https://twitter.com/wearetherace/status/1332926267679780867