Adam dobio "svoju" gitaru
Tim povodom, reklama od 7 i po minuta
G-din Carey se ukazo na 5:42
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Hvala @Alky
Iako ga s razlogom nisam postavio ove godine, cijenim gestu
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
@Frantic
Evo Frantica u stilu SM2, taman danas izašlo.
Inače ovaj lik je napravio i za Orion, To Live Is To Die, Unforgiven, Fade. Frantic mi nije nešto napet u SM verziji, ali ove druge su pun pogodak i ne moram više žaliti što Metallica nije to odradila u stvarnosti. Frajer je odradio ovo odlično i da nisam znao za setlistu SM2 mislio bi da je ovo stvarno bilo.
Benz se i ovdje uvalio, prvo na negdje na 1:35, a onda se može vidjeti i na 26:50 pa nadalje, kao "sponzor", jel?
[youtube]v5s1U9Ro0s0[/youtube]
Nešto lagano za razmrdavanje
[youtube]qc98u-eGzlc[/youtube]
U moru dobrih komentara ispod spota, tipa "Kad čujem ovu pjesmu, dođe mi da izvučem USB iz kompa onako, bez sigurnog uklanjanja" , meni je ipak najjači "Pustio sam ovu pjesmu korona virusu i sada on mora da se pazi"
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ima nešto hipnotičko u ovom album što me uvijek odvede na neko posebno mjesto, daleko od svakodnevice. Moj mozak napravi Izlet dok ovo sluša
A da ne pričam kako je riječ i o savršenoj glazbi za duža putovanja. Još mi je u sjećanju ovo ljeto - sredina rujna, ljeto je već na izmaku, ali još uvijek je dovoljno toplo za bermude i majicu kratkih rukava. Turista više nema i D1 (''Stara cesta'') je skoro potpuno prazna. Lagano spušten prozor, tek toliko da se osjeti povjetarac, a da ne zaguši zvuk muzike. Antenat na zvučniku i pravac more. Savršenstvo
Nije baš "šta trenutno slušate", ali me dobro nasmijalo.
Iako imaju skoro 60 godina, možda bi mogli ovako izgledati za 15-20 godina
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”