Fakat nemam pojma, za nju se zna da je kvačica za Vettela.
Glupo je još i što je u Monaku za utrku crtica, dok u Britaniji nije. Slučajno ili namjerno osobno mi nije ni bitno, svoj sud o sveukupnom stanju u utrkama imam i većim dijelom sam ga iznio u prethodnom postu
Har Kl je napisao/la: 28.10.2020., 23:02
Ono što mene muči je slijedeće. Ja koliko sam do sad razumijevao F1, za setup je odgovoran vozač. Naravno da nije on taj koji priteže šarafe, ali on je taj koji navodi kako će se podešavati bolid. Smatram za nemogućim, da je Vettel odjednom zaboravio kako podesiti bolid, kao što ne smatram da je zaboravio voziti.
...
Pretpostavljam da će Vettel izaći sa ovim u javnost, jednom kad završi karijeru u F1 i objasniti zašto se ovo dešava.
...
Vettel izlazi u javnost, ali na drugačiji način. Ne spominje da nema inženjera, ili da ga neko bojkotuje.
Priznaje da je do pogrešnog setupa, (tako ja razumijem ovu izjavu).
https://twitter.com/F1insidercom/status/1322199437423321090
Zamarate se bezveze. Pogledajte prošlogodišnju Binottovu reakciju na VN Brazila i onda ove godine na VN Austrije. Šta vam još treba?
Ferrari opravdava svoju odluku, pare i bodovi u prvenstvu im više ionako ništa ne znače, a istinu ako ćemo ju dobiti, dobit ćemo ju od Seba. Od Binotta i Leclerca nećemo sigurno.
Explorer je napisao/la: 01.11.2020., 15:05
kako su ga sprašili danas, a vozio je dobru utrku, nije padao tempo, ne znam zašto su ga povukli u boks. I još mu stave najtvrđe gume do kraja trke...
Ovo je baš bilo bezobrazno. Greška ko greška, slučajno ili ne nije više ni bitno.
Ali staviti mu hard 20tak krugova pred kraj je baš
Ma da, greška ko greška, za Ferrari nažalost standardno, ali odluka o gumama je bila jako loša. I onda je opet išao u boks za vrijeme SC, a realno je trebalo odmah soft, ostao bi na stazi i uzeo bi bodove.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
Sarma je napisao/la: 01.11.2020., 15:08
Čovjek bi zaista pomislio kao da mu namjerno rade...
Seb je jebeni gospodin
https://twitter.com/deadlinex/status/1322898264396619777
Klasa se ne može isforsirati, kupiti ni downloadati... Baš sam imao dojam da će im lijepu poruku poslati šutnjom ala Silverstone, ali on je napravio mentalni check out.
Vettel-Ferrari je napisao/la: 29.10.2020., 14:58
Vettelu, iako mi je po mnogo čemu najdraži vozač na gridu i ostat će dok je u F1, zamjeram što mu je komfor zona preduvjet za skoro sva ostvarenja, i ako se ne osjeća tako, nerijetko izgleda nekoliko razina lošiji vozač od statusa kojeg ima i koji je izgradio.
Potpis na ovo.
Također. Jako Natjeralo me na razmisljanje. Mislim da i sam spadam u tu kategoriju
Sto se tice ovog team radija, ko je Claudio?
Cisto sumnjam da cemo ikad od Vettela cuti nesto inkriminirajuce za Ferrari, cak i kad prestane biti njihov vozac. To je stvar karaktera. Od onog iritantnog klinca koji se dernja na team radio i kojem su silni uspjesi dosli u nekoj nezreloj dobi, izgradio se u gospodina i dzentlmena.
Mislim da necemo nista posebno saznati, a volio bih da saznamo barem djelić.
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.