VN Emilia Romagne (Imola) 31. listopad- 1. studeni
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Pa ja više ne mogu vjerovati.....
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ma to je totalno nebitno, Papučar ima oštećenje, te bi ionako Lewis izašao ispred njega.Cale od Lewisa je napisao/la: 01.11.2020., 14:02 Ovo je nevjerovatno ovo je cisto stimanje utrke ne mozes zvati vsc kad je ham pred boksom i ugasit 30 sec kasnije kad zavrsi boks

Kao da neće uzeti 7 titula, vjerovatno i 8, te prekucati 100 pobjeda
Ferrari, šta reći

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Ne volim Maxa ali odgovor je 

Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo Max!
Nek ga je riješio

Nek ga je riješio

- Frantic
- Formula 1
Zašto replicirate Hamdinim fanbojićima?AlkY je napisao/la: 01.11.2020., 14:07 @lukarak , zasto VSC nije stavljen odmah nego cijelo vrijeme zuta 2 sektora , i VSC stavljen taman da Lewis ude u boks.
Zasto nije kad je Lewis prosao boks?![]()
A za oštećenje se odjednom saznalo između Bottasovog i Hamiltonovog ulaska u box.

Bravo Max

Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 01.11.2020., 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Izasao bi i ispred Botasa bez obzira na 15sekundi VSC ali ovo je stvarno uzasno sto rade. Nije vise ni smjesno. Ovo je uzasno. Odron on F1. Cijeli auto sport sveo se na jednog vozaca.
To je to sto se mene tice gledanja F1 u ovoj sezoni.
To je to sto se mene tice gledanja F1 u ovoj sezoni.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Lewis si ovdje sam iskovao sreću boljim čuvanjem guma. Tko je kriv Valtteriju što s istim bolidom potroši gume davno prije njega i onda ni na svježim gumama ne radi ništa bolji posao.
Je li VSC na tih par sekundi bio potreban ili je bila dovoljna dupla žuta, to je teško procijeniti, ali stvarno ne znam kome je u interesu namještati utrku Lewisu. S ovakvim Bottasom ne mora nitko apsolutno ništa namještati
Je li VSC na tih par sekundi bio potreban ili je bila dovoljna dupla žuta, to je teško procijeniti, ali stvarno ne znam kome je u interesu namještati utrku Lewisu. S ovakvim Bottasom ne mora nitko apsolutno ništa namještati

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Natjera ga Max na gresku 

-
lukarak
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Hamilton
Pa osim kod najvecih krševa, gdje si vidio da se odmah daje (V)SC bez zutih prvo?AlkY je napisao/la: 01.11.2020., 14:07 @lukarak , zasto VSC nije stavljen odmah nego cijelo vrijeme zuta 2 sektora , i VSC stavljen taman da Lewis ude u boks.
Zasto nije kad je Lewis prosao boks?![]()
-
smr201
- Formula 4
- S nama već: 8 god 2 mj
Nego koje je objašnjenje da Bottas sad odjednom ne može pobjeći Maxu van DRSa, nakon što je cijeli prvi stint drzao na 2+sek?kimi-f1 je napisao/la: 01.11.2020., 14:08 Zanimljivo je kako se do pita nije spominjalo oštećenje, nene otkrili su ga tek kad su ga povukli u pit.
Smiješno je ovo sve skupa
Šta je i on uključen u urotu protiv samog sebe?
- Explorer
- F1puls suradnik
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Na kojim je gumama ekipa Ric, Lec, Alb i Kvy?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Zgadilo mi se ovo sad da bih prestao gledat.
Namjestena utrka a sto je najgore vjerojatno i uniszena za hama jer je imao odlican pace i bio je mozda csk i ispred obojice. Nizao fl na starim gumama, odlicno odvozio i onda ovako namjestanje.
Najgore je sto se nitko nece zalit i sto ce sve proc kao da nista nije ni bilo..
Katastrofa. Gadljivo do neba.
Ipak, cestitke hamu, premocna izvedba. Na starim gumama brzi od svih na novim gumama... Maestralno ali fia... Mamu im jebem. Ovo nije sport
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Namjestena utrka a sto je najgore vjerojatno i uniszena za hama jer je imao odlican pace i bio je mozda csk i ispred obojice. Nizao fl na starim gumama, odlicno odvozio i onda ovako namjestanje.
Najgore je sto se nitko nece zalit i sto ce sve proc kao da nista nije ni bilo..
Katastrofa. Gadljivo do neba.
Ipak, cestitke hamu, premocna izvedba. Na starim gumama brzi od svih na novim gumama... Maestralno ali fia... Mamu im jebem. Ovo nije sport

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk