Ima nas jos... Steta sto je doslo do odgode..blown diffuser je napisao/la: 01.11.2020., 14:01 Meni je samo žao što ćemo ove bolide gledati i 2021. Volio bi da odmah ide promjena.
VN Emilia Romagne (Imola) 31. listopad- 1. studeni
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Fino Alla Fine
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
F1 je dotakla dno... dajte mu napisite da ima 8 naslova i 101 pobjedu, nek ode u penziju i pustite nas da vise gledamo normalne utrke u kojoj se vozaci iz razlicitih momcadi ravnopravno bore za naslov.. ovo stvarno vise nema smisla 
Svaka cast Lewisu, velik je vozac i svakako je u top 10 svih vremena po svojim kvalitetama voznje, ali ovo je postao njegov cirkus i bolesna zelja pojedinaca da on pod svaku.cijenu brojkom i statistikom bude najbolji.. Dosta je!

Svaka cast Lewisu, velik je vozac i svakako je u top 10 svih vremena po svojim kvalitetama voznje, ali ovo je postao njegov cirkus i bolesna zelja pojedinaca da on pod svaku.cijenu brojkom i statistikom bude najbolji.. Dosta je!
Fernando is faster than all of you 

-
lukarak
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Hamilton
Pa brundle je rekao da je pod VSCom box 17 sec, sto znaci da je hamiltonu trebalo ostati 10, a ostalo mu 3, dakle ni cijelo box nije bio upaljen.The Simpsons je napisao/la: 01.11.2020., 13:59 Ovo je odvratno. Šamar svima od Mercedesa.
Lewis na 100 m od boxa i oni VSC![]()
Pa zar mu još treba ego hranit. Šta hoće ON više?
Black Lewis matter vam j...
Uostalom, cemu riskirati, Bottas od 2 kruga ima ostecen bolid, vidi koliku je vec Ham nabio razliku.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Mene je veća sramota nego u Austriji 2002.
Ajde Max, uzmi papučara (ne mogu da vjerujem da drukam za Maxa)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Nije teorija zavjere, već je Ocon zaustavio bolid krug prije, a ljudi su odmah kraj rupe, dakle stavi se VSC krug ili dva i to je to.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Licemjerno da ja nakon Singapura 2008. govorim nesto o namjestanju utrke, ali kad suci/vrh F1 ukljuce vsc na 20 sekundi krug nakon Oconovog kvara u trenutku kad Hamilton ulazi u boks onda stvarno ne znam sto misliti o tome. Znalo se da ce to tako zavrsit cim je Bottas poslan u boks, a Hamilton ostavljen na stazi (ocekivano je da je Mercedesu to prioritet), ali stvarno ne znam sto reci. Kakav je ovo sport ako uopce i je
-
lukarak
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: Hamilton
Pa kaj mislis koliko je trebalo da uguraju Renault kroz onu rupu. Ocon je pametno parkirao auto da VSC nije predugacak.Cale od Lewisa je napisao/la: 01.11.2020., 14:02 Ovo je nevjerovatno ovo je cisto stimanje utrke ne mozes zvati vsc kad je ham pred boksom i ugasit 30 sec kasnije kad zavrsi boks
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Ali čak i bez ovoga sa vsc utrka teška dosada, 0 događanja.

Edit: staza preuska za današnje bolide.

Edit: staza preuska za današnje bolide.
Zadnja izmjena: blown diffuser, dana/u 01.11.2020., 14:06, ukupno mijenjano 1 put.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Stvarna moc Hamiltona... Ne smijes ni pitanje postavit a vec si teoreticar zavjere...Explorer je napisao/la: 01.11.2020., 14:03Nije teorija zavjere, već je Ocon zaustavio bolid krug prije, a ljudi su odmah kraj rupe, dakle stavi se VSC krug ili dva i to je to.
Fino Alla Fine
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Vettel 13s u boxu kao da ih je sam mijenjao
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Sent from my GM1913 using Tapatalk
-
miki the pirate
- Karting
- S nama već: 6 god 7 mj
Evo još komedije... pa koja je pegula taj čovjek... nevjerojatno.