VN Emilia Romagne (Imola) 31. listopad- 1. studeni
-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Kako su dobri ovi senzori granica staze na ovoj stazi...Bottas lijepo pokazao kako ga se kazni ako ode 10 cm predaleko 

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Konačno je sve pravednije, sve deluje kao Olimpijada. A bilo bi idealno da konačno nešto naprave glede utrka, vozač može dobiti beskonačni brojrenato2107 je napisao/la: 31.10.2020., 10:50 Kako su dobri ovi senzori granica staze na ovoj stazi...Bottas lijepo pokazao kako ga se kazni ako ode 10 cm predaleko![]()

BIlo bi bolje kad bi koristili sistem žutih kartona, dve opomene i odma drive-thru! Sve one kazne koje se dobijaju su po meni kao +2 karte Una. Odeš u box na zamenu guma i samo dodaš 5 sekundi. Isto tako na rezultatu utrke. Zato lepo opomena pa još jedna opomena i drajv tru bez 0.001s razmišljanja.

-
renato2107
- GP3
Da slažem se...
Ja sam komentirao Bottasovo široko prolaženje zadnjeg zavoja, malo je dirnuo pijesak i ode pola sekunde...ove virtualne granice nema smisla više ni komentirati, jednom će shvatiti. Sve što neki senzor gleda i netko tumači ima sivu zonu sudaca...ovo dirneš pijesak i auto odmah zapleše i kažnjen si, ili si izletio, ili izgubio vrijeme i netko te odmah pretekao ako je dovoljno blizu, a poslije se žali babi Vangi
Ja sam komentirao Bottasovo široko prolaženje zadnjeg zavoja, malo je dirnuo pijesak i ode pola sekunde...ove virtualne granice nema smisla više ni komentirati, jednom će shvatiti. Sve što neki senzor gleda i netko tumači ima sivu zonu sudaca...ovo dirneš pijesak i auto odmah zapleše i kažnjen si, ili si izletio, ili izgubio vrijeme i netko te odmah pretekao ako je dovoljno blizu, a poslije se žali babi Vangi
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Zašto Vettel često ima ovakve treninge? Nemam live timing, pa me zanima je li uopće vozi? Nema ga nigdje, a ono što odveze bude 3 sekunde sporije... Je li ima neki problem?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Idu sad i on i Leclerc po FL, vidjet cemo sta ce biti...
EDIT: Leclerc 7., a Vettel 12. trenutno, 0.162s razlike.
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:

HAM
VER
BOT
GAS
LEC
RIC
OCO
KVJ
ALB
STR
PER
VET
GRO
SAI
GIO
NOR
RAI
RUS
MAG
LAT

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Šteta na kraju za Vettela koji je vozio jednak sektor 1 i 2 kao i Leclerc, ali je naletio na promet u zadnjem sektoru gdje je sve izgubio.Vettel-Ferrari je napisao/la: 31.10.2020., 11:26 Idu sad i on i Leclerc po FL, vidjet cemo sta ce biti...
Na kraju Leclerc P5, a Seb P12.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Čisti da ne bude zabune sutra je utrka u 13:10.
[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
[ link do slike ]
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
To samo izgleda tako...
Norris je odvozio P5 vrijeme, ali je izbrisano, a race pace je izgledao usporedno sa ostalim ekipama u sredini poretka.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Majki2111
- Formula 2
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Red Bull, Alonso
Izmjena granica staze. Zavoj 9 (Piratella) ostaje nepromijenjen. Zavoj 15( Variante Alta) sad ima granicu staza prema zadnjem rubu izlazne pasice, a ne bijelu crtu, kao prije. Vozači su, također upozoreni da ne sijeku zavoj 13- lijevo na izlazu iz Aqua Minerale.
Zadnja izmjena: Majki2111, dana/u 31.10.2020., 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Lomi te, al se nedaš
22.03.2020. 6:24
22.03.2020. 6:24
-
renato2107
- GP3
Izgleda da Red bull nešto kemija s 2 seta mediuma s Max-om
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari