Konkurentski portali i ostali mediji

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
FACS je napisao/la: 26.10.2020., 09:52 kaj je s onim pole positionom, oni su čak imali sekciju za motogp
Bili su dobri i za F1,..... imali su svoj stav i mišljenje.
Vjerovatno zauvijek ugašen portal, jer se više ne može otvoriti,.......
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

alokin2411
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 8 god
Kratko vrijeme sam pisao za njih. Dobar portal, sviđalo mi se što su pokrivali ostale serije. Šteta... nema ih već neko vrijeme :(
slika slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
alokin2411 je napisao/la: 26.10.2020., 13:30 Kratko vrijeme sam pisao za njih. Dobar portal, sviđalo mi se što su pokrivali ostale serije. Šteta... nema ih već neko vrijeme :(
Apsolutno se slažem. Dobre ideje, i dobri tekstovi, ali je ponestalo novca,..... ili volje.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 26.10.2020., 14:09 https://www.facebook.com/poleposition.hr
Hm,..... da.

Ali jedno je pravi F1 portal, a drugo je..... facebook.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Ima li jos koji u Hrvatsku f1 sajt koji ima forum?
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Krstas je napisao/la: 26.10.2020., 19:57 Ima li jos koji u Hrvatsku f1 sajt koji ima forum?
Ne.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

FACS
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: F. Alonso & C. Sainz
pigmalion je napisao/la: 26.10.2020., 12:13
FACS je napisao/la: 26.10.2020., 09:52 kaj je s onim pole positionom, oni su čak imali sekciju za motogp
Bili su dobri i za F1,..... imali su svoj stav i mišljenje.
Vjerovatno zauvijek ugašen portal, jer se više ne može otvoriti,.......
Imali su i Podcaste ak se ne varam.

FACS
Karting
Karting
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: F. Alonso & C. Sainz
https://www.youtube.com/watch?v=MriZt26vSR0

Meni odlični podcasti, imaju F1, MotoGP, NFL...

F1 i MotoGp obavezno gledam od kad sam ih otkrio.

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Srdjan je doktor posla i to je to. Pavle(F1) i Dzankic(Motogp) imaju dosta ispada. Pogotovo Pavle. Al svakako kad se sastanu Srdjan i Dzankic to bude ludilo. Pogotovo na trkama. Imate na YT kanalu Sport Kluba iskecke sa prenosa. I dosta Hrvata se javlja sa odusevljenjem.
Ali podcast je dobar. Preporucijem moto podcast sa gostom Glumcem Viktorom Savicem. Epizoda nakon pobjede Bindera u Austiji.
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Pazi ti ovo:

https://www.tportal.hr/sport/clanak/mic ... o-20201028

Ako je to točno preneseno:

Sada se oglasio bivši izvršni direktor McLarena Martin Whitmarsh koji nema lijepo mišljenje o Schumacheru.

'Nikad nisam razumio Schumachera. Uvijek je bio neprijatelj, igrao je prljavo i stalno je pokušavao prevariti konkurente. Zato nisam objektivan prema Michaelu', rekao je Whitmarsh za MotorsportMagazine.com

........ovo je već, neukusno i pretjerano. :facepalm:

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Izgleda da jeste.. nisko bome od strane whitmarsha
He was always the foe, the dirty one trying to cheat against my driver, so I’m not balanced about Michael.
https://www.motorsportmagazine.com/arti ... -whitmarsh

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
slika

SAT je izbacio prelep specijal "70 Godina Formule 1" koji košta samo 300 dinara (oko 2,5 €) i u kojem je baš lepo opisana F1 historija u crticama što kroz vozače što kroz momčadi. Topla preporuka, naravno to nema ja mislim van Srbije da se uzme. Elem, za moju ekipu iz Srbije koja živi u inostranstvu sam skenirao i to predočio u PDF (na mestima gde su reklame stavio sam crnu stranu s natpisom reklama zbog boljeg formatiranja kada se čita kao knjiga a pritom mislim na opciju pregleda u PDF čitaču).

AKo želite primerak pošaljite mi PM, primerak sam uploadao na moj Google Drive nalog.
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Odličan tekst:

https://www.poleposition.hr/je-li-neobi ... mment-1409

Preporučam, pročitati:

Je li neobični slučaj George Russell spas za F1?

Situacija u Formuli 1 je s rohadom Georga Russella i Lewisa Hamiltona konačno postala kristalno jasna, a mogli bi reći i službena. Dajte talentiranom ‘mulcu’ Mercedesov F1 bolid u ruke i postati će prvak, a Lewisovih sedam naslova će otpasti u drugi plan.
Koliko god to sada zvučalo cinično i podcjenjujuće, nema se smisla u sezoni 2020 praviti blesav ili đavolji odvjetnik. Mercedes iz sezone u sezone radi šampionski bolid i tko nije u njemu, šanse su mu minimalne. Razlog ponajprije leži u pogonskoj jedinici, a tek onda u ostatku bolida i na kraju svega, vozaču. Tužno, ali istinito.

George Russell je pokazao da i bez ikakva iskustva, treninga i dubinskog poznavanja bolida kodne oznake W11 može do uvjerljive pobjede već u prvom i iznenadnom nastupu. Valtteri Bottas se pošteno izblamirao, ali ipak ga ne mora biti sramota jer nije on kriv što je Russell mlađi, talentiraniji i brži, već poslodavca koji supertalentiranog mladića drži u Williamsu, momčadi koja je zadnjih nekoliko godina uvjerljivo na začelju poretka.

Za to vrijeme Lewis Hamilton doslovno farma pobjede, naslove, skuplja rekorde, ali ni sami ne znamo protiv koga? S kim se on to mjeri i natječe? Michaelom Schumacherom koji je već 7 godina u krevetu? Da su timovi podjednaki kakvi su bili u eri 2010-2013, sumnjamo da bi u tako žestokoj konkurenciji 4-5 timova i najmanje 5-6 vozača skupio preko 2 naslova, s Verstappenom, Leclercom, Ricciardom, Russellom te ostalim talentima i mogućim prijetnjama (Norris, Sainz, Perez) u igri za pobjedu.

Formula 1 je nažalost elitistički sport bio i još je uvijek, samo je od 2014. godine otišao nekoliko stepenica gore po tom pitanju. Para vrti gdje burgija neće, i zato smo u situaciji kojoj jesmo, Mercedes je zatočio sport i drži F1 kao taoca. Kome ide naslov dogodine već znamo, a najvjerojatnije i one nakon. Tužno, zar ne? Zato smo i prestali ozbiljnije pisati i pratiti događanja s F1 staza.

I Carlos Sainz se osvrnuo o gorućoj temi sporta: “Napokon smo dobili demonstraciju što Formuli 1 nedostaje. Sada imate dva bolida koji su gotovo sekundu ispred svih ostalih, dok se ostali bore unutar 3 desetinke. Velika je šteta da momak koji se inače bori oko 15. pozicije, odjednom zasjedne u pobjednički auto i zamalo osvoji Pole”.

“Da se mene pita, ovo je upravo što Formuli 1 nedostaje da postane nevjerojatan show, samo da se bolidi izjednače i dopusti vozačima da čine razliku. Ako ste u sekundu sporijem autu, 2-3 desetinke što ih vozač pronalazi ili nadoknađuje ne znače ništa”, zaključio je Sainz.

Predstoji nam još neko vrijeme teškog i izvjesnog praćenja Mercedesove dominacije, ali sve ima svoj početak i kraj, a nadamo se da je Russellov bljesak bio uvod u jedno novo i poštenije doba jer sada znamo da nam sport još itekako ima za ponuditi, pitanje je samo volje i hrabrosti onih u poziciji moći.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Dino, nekada te kritiziram, nekada te hvalim, ali za mene osobno.....ovo mi je tvoj najbolji tekst:

https://telesport.telegram.hr/price/je- ... ozac-ikad/

Prvu Lucinu sezonu stoga možemo promatrati samo u usporedbi s Alboretom — tada već na zalasku karijere, ali višestrukim pobjednikom utrka i čovjekom koji je 1985. nekoliko utrka prije kraja bio vodeći u prvenstvu, prije nego što su mu kvarovi na Ferrariju uništili san o tituli. Badoer je, impresivno za debitanta u groznom bolidu, bio bolji u tom paru, nadmašio je Alboreta i u kvalifikacijama i u utrkama, a u Imoli je završio sedmi, što će mu ostati najbolji plasman karijere.

Samo da dodam na ovo iskustvo sa Michele Alboretom i ono što sam ja zapamtio iz te 1993. Michele Alboreto je JAKO, JAKO hvalio Lucu..... što jednostavno znači, da je tadašnji talijanski mladac bio iznimni talent.

Hvala, Dino. :thumbs: Keep it, and go for it. :thumbs:

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Uvijek će ostati zapamćena VN Evrope 1999.
Trka na kojoj se za Lucu potvrdila ona "ne da se usranom ni do potoka doći". :(

PS.
Njegovo 4. mjesto bi "možda" donijelo titulu Irvineu na kraju sezone. :prcnjau:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Hm...... zanimljivo;

https://pole-position.rs/stroll-prodaje ... -kinezima/

I ako će biti točno, ako se potvrdi glasina - pomalo prerano, za prodati.
Ali, budući da je Lawrence biznis čovjek, a ne sportak..... nije niti čudno......

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Sad treba da uleti ona Reddit ekipa da im popravi dionice na tržištu. :mrgreen: