Valtteri Bottas

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Tako si govorili i za Rosberga 2104. I 2015. :chill:

Nema veze, agree to disagree :thumbs:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Nico je karakter :mrgreen:
Covjeka umirovili cim je pokazo zube..
Bottasu se svidja u Mercedesu, zna da tak i tak nemre nis pa nece da čačka mečku :zubo:
Fino Alla Fine

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Uzet ću ove izjave kao provokaciju na dan D :zubo:

Dobro zapamtiti i prvom prilikom vratiti :chill:

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Nico je sin Keke Rosberga
slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Nico je Nijemac, dok mu je otac Keke, Finac rođen u Švedskoj.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Nebitno za poentu. A ona je da je Nico imao jaku zaledjinu.

Nego on topic:

@Har KI je li istina da Bottas ipak leti iz Mercedesa usprkos ugovoru za narednu godinu? Nesto su na SK1 trabunjali o tome, šatro imaju neke insajderske info :chill:
slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
_bataziv_0809 je napisao/la: 29.09.2020., 10:58 @Har KI je li istina da Bottas ipak leti iz Mercedesa usprkos ugovoru za narednu godinu? Nesto su na SK1 trabunjali o tome, šatro imaju neke insajderske info :chill:
Ne znam.
I ja sam čuo to slično i nadam se da je istina.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
To su već na par vikenda rekli.
Ne znam, meni se čini kao informacija bez pouzadanog pokrića.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Bott out max in, za nas fanove kad merc nema konkurenciju, bar nek ju ima ham, ili max

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Gledam sad team radio na yt. Kakva protuva je ovaj Bottas. Dobio prvu trku, ostale ga našamarao i Lewis i Max. Juče opet ne bi pobijedio da nije bilo kazni za Lewisa. I na kraju on kao poručuje kritičarima to whom it may concern.... Mene bilo sramota za njega kad dam čuo. Baš je panj.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
_bataziv_0809 je napisao/la: 29.09.2020., 10:58 Nebitno za poentu. A ona je da je Nico imao jaku zaledjinu.
Ima je Bottas i jaču zaledjinu :zubo:

@Testarossa
Pesek koji laje je samo to.. Pesek koji laje..
Fino Alla Fine

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Vettel-Ferrari je napisao/la: 29.09.2020., 11:25 To su već na par vikenda rekli.
Ne znam, meni se čini kao informacija bez pouzadanog pokrića.
Ti su likovi pričali da Vettel ide u Sauber umjesto Kimija. I da mu je to najozbiljnija opcija. A taj trač nisam nigdje drugo čuo. Isto kao ni ovo za Bottasa...
Možda misle da će Mazepin uletit umjesto njega...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Har Kl je napisao/la: 21.10.2020., 23:25
Bottas nije prosječan vozač.
Nije on prosječan, već je Lewis nadprosječan.
Podsjetnik. Bottas je indeed, prosječan vozač.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Kada je Bottas ispred , dosta cesto uspjeva drzati Lewisa iza. Jako rijetko povecava tu prednost , ali ga zna nekad zadrzati i po par sekundi iza.
Ali onda , svaki put kada Lewis njega prode , Bottas odustane od zivota. Pa brate mili , svaki put kad ga prode on se odmakne na 20+ sekundi u par krugova.
Pa Bottas je olicenje prosjecnosti. Iznad prosjecan nije apsolutno nikako. Moze biti ili prosjecan ili ispod prosjecan.
Na koju foru ovaj lik moze biti iznad prosjeka? Zato jer ubija sve treninge , a kada treba ga nema nigdje ? Sumnjam da ga to cini nadprosjecnim.
slikaslika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Zato što Bottas da bi vodio ispred Lewisa na nekih konst. 2-3 sekunde dade sve što on može pružiti, ubije bolid ubije gume, a Lewis iza vozi na 90% pa ga prođe čim se ovaj počne mučiti.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Har Kl
Formula 1
Formula 1
Drugi je bio kontekst prosječnosti u drugoj temi.
Ja nemam problema nazvati Bottasa prosječnim vozačem na trenutnom gridu F1. Sve dok u tu grupu spadaju Sainz, Vettel, Norris, Russell i ostala ekipa kvalitetnih vozača.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Bottas je ok u brzom krugu. Nije tu Lewis sad ne znam koliko brži. No iz nekog ili više razloga Lewis ga dominira u utrkama.
"What a little star." May 26, 2012.

1883
Karting
Karting
S nama već: 9 god 5 mj
Gume.
Lewis ga godinama dominira bas po tom pitanju i zbog toga prvevnstveno.
Ok, brzi je i vozac, nema dvojbe, ali u par kvali krugova i pocetkom ili do pola stintova nije neka razlika. Kasnije Lewis jednostavno odmagli ako je naprijed, ili sustize i pretice ako je iza.
Tako je i Nico gubio neke utrke od Luje, ali ne u tolikoj mjeri kao Bottas.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Bottas je primjer voazaca broj 2 kojeg je najteze gledati, kojeg kada gledas imas toliko frustracija da je tesko za opisati. Sve to izgleda jos puno gore kada uzmemo u obzir da necija dominacija traje godinama, a kraj se niti ne nazire. Bottas je u najboljem izboru rijeci, dovoljno dobar ili sto bismo mi rekli “taman” za vozaca broj 2. To je tip vozaca koji trenutno ima brzinu za pobjediti dosta vozaca na ovome gridu kada bi se oni nasli u istome bolidu, tip vozaca koji je vrlo dobar (prosjecan), no jednostavno nije kapacitet za prvaka, nije pobjednik i to je nazalost tako. Redovno zavrsava na postolju i osigurava vazne bodove za tim, a pri tome ne moze prici Lewisu. Zalosno je kako Lewis kontrolira ritam u utrci i koliko bolje cuva gume od Valtterija kao sto smo vidjeli danas...Najtuznije od svega je sto Bottas pokaze zube jednu utrku, ulije nam nadu da ce konacno napraviti ono sto se toliko dugo ceka od njega i onda “flop”. Budimo realni, nije njemu niti lako voziti pored nekoga kao sto je Lewis Hamilton. Doveden je u Mercedes s navijackim ocekivanjima da ce prekinuti ovaj beskonacno dugi niz Lewisovih dominacija i konstantno je pod nasim povecalom i na udaru kritika kako je nesposoban. Svi bismo mi bili sretniji da je pored Hamiltona te 2017. dosao Alonso, Ricci, Max, ali to su nazalost karakteristike dominantnoga tima. U Bottasu i Hamiltonu imaju sve sto im treba i tako ce ostati jos barem nagodinu.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
1883 je napisao/la: 25.10.2020., 17:22 Gume.
Lewis ga godinama dominira bas po tom pitanju i zbog toga prvevnstveno.
Ok, brzi je i vozac, nema dvojbe, ali u par kvali krugova i pocetkom ili do pola stintova nije neka razlika. Kasnije Lewis jednostavno odmagli ako je naprijed, ili sustize i pretice ako je iza.
Tako je i Nico gubio neke utrke od Luje, ali ne u tolikoj mjeri kao Bottas.
Točno. Nisu rijetke utrke gdje bi Lewis ostavio Rosberga 15-ak sekundi iza.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡