U neposrednoj blizini? Baku i teritorija na kojoj se ratuje na suprotnim stranama Azerbejdžana...F12000 je napisao/la: 16.10.2020., 19:47 Baku??? U Neposrednoj blizini padaju granate, a malo dalje se vodi ozbiljan rat.
F1 Vijesti
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Bez obzira, zemlja je zahvaćena ratnim dejstvima
Ukoliko se ne smiri, nema ništa od trke
Zemlja (86600 km2) je malo veća od Češke, malo manja od Mađarske
Ne vjerujem da bi se išta vozilo na Hungaroringu, a da se puca zapadno od Pečuja, ili u Brnu a da se puca zapadno od Praga
Ukoliko se ne smiri, nema ništa od trke
Zemlja (86600 km2) je malo veća od Češke, malo manja od Mađarske
Ne vjerujem da bi se išta vozilo na Hungaroringu, a da se puca zapadno od Pečuja, ili u Brnu a da se puca zapadno od Praga
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Recimo, da je ovo kao vijest,.... ali vuče na; HVALI TE ME, MOJA USTA:
https://www.pitpass.com/68296/Ski-racer ... l-F1-drive
Ne kažem da je ona dala neku lažnu izjavu, ali ona ne bi uspjela u F1,...... nikako, bez obzira na:
During the drive, Vonn's fiancé, New Jersey Devils defenceman P. K. Subban calls, and when asked about her ambition to race in F1, replies, "she obviously would practice her driving more, but one hundred percent she could do F1 racing, she's crazy, she's nuts, she would do it, she wouldn't be scared at all."
https://www.pitpass.com/68296/Ski-racer ... l-F1-drive
Ne kažem da je ona dala neku lažnu izjavu, ali ona ne bi uspjela u F1,...... nikako, bez obzira na:
During the drive, Vonn's fiancé, New Jersey Devils defenceman P. K. Subban calls, and when asked about her ambition to race in F1, replies, "she obviously would practice her driving more, but one hundred percent she could do F1 racing, she's crazy, she's nuts, she would do it, she wouldn't be scared at all."
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Bila bi bolja od Albona.
Nebi bilo prvi put da neko iz skijanja bude dobar u utrkama. Luc Alphand je osvojio Reli Dakar, i dva puta završio drugi. A u skijanju je tri puta bio prvak u spustu, jednom u Super G i jednom ukupno u svjetskom kupu. Skijaši su ludi za brzinom. I nebi me iznenadilo da neko ko je ovoliko bio dominantan u skijanju bude dobar i u F1 bolidu.

Nebi bilo prvi put da neko iz skijanja bude dobar u utrkama. Luc Alphand je osvojio Reli Dakar, i dva puta završio drugi. A u skijanju je tri puta bio prvak u spustu, jednom u Super G i jednom ukupno u svjetskom kupu. Skijaši su ludi za brzinom. I nebi me iznenadilo da neko ko je ovoliko bio dominantan u skijanju bude dobar i u F1 bolidu.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
kao što vidimo, ipak ništa od da costinog nastupa u fp1.zekohonda je napisao/la: 04.09.2020., 11:07 da costa u pregovorima da nastupi (makar na fp1) na domaćoj utrci:
https://the-race.com/formula-1/da-costa ... ajrRUtWREQ
https://the-race.com/formula-1/the-day- ... qyH0MEmMNo
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Loeb je bio gimnastičar.Pastor je napisao/la: 19.10.2020., 20:56 Bila bi bolja od Albona.![]()

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Ponovit ću ovo još jednom - veći broj utrka za mene nije nikakav plus. Štoviše, samo se razvodnjava sezona s ovolikim brojem utrka. Po meni je 2020. imala optimalan broj utrka i samo je malo trebalo preurediti kalendar da se izbjegnu dvostruki vikendi na istoj stazi i da se zadovolji ta neka forma o svjetskom prvenstvu.
Uglavnom, veliki minus od mene za 23 utrke
Uglavnom, veliki minus od mene za 23 utrke

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Slažem se. I meni je neki optimum 20 utrka.DaveGilmour je napisao/la: 10.11.2020., 13:29 Ponovit ću ovo još jednom - veći broj utrka za mene nije nikakav plus. Štoviše, samo se razvodnjava sezona s ovolikim brojem utrka. Po meni je 2020. imala optimalan broj utrka i samo je malo trebalo preurediti kalendar da se izbjegnu dvostruki vikendi na istoj stazi i da se zadovolji ta neka forma o svjetskom prvenstvu.
Uglavnom, veliki minus od mene za 23 utrke![]()
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Da uskocim na vlak.. Ni meni se ne svidja.. Saudijci se nisu toliko isprsili da budu zadnja utrka.. Steta.. Mogli su..
Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Takooooooo je

Nema bolje staze za zavrsnicu sezone

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Od Abu Dhabija malo ima gorih staza. Ali novci mnogima vire iz džepa, kao i za Saudijsku Arabiju....