da lijepa inicijativa, ako preraste u tradiciju i ja ću jednom potegnut, nisam bio u zg skoro 2 god. u današnje vrijeme sve možeš nabaviti svagdje, a malo toga mi je napeto u smislu izlazaka više, jako sam dugo živio tamo, ali zadnje tri god. praktički nisam maknuo iz kvarta, osim na neku svirku, i to je moralo biti nešto extra (jazz festival u ksetu i sl kvalitetne ali ne masovne prigode).
u os nisam bio duplo duže, a sestra mi živi tamo - sve mi je tlaka postala s godinama..
imamo nas par u našem malom gradu sličnu tradiciju koja je nastala iz nužde, kad su ukinuli prijenose, pa bi se skupili kod mene ili frenda svi gledat stream, a kad se komentira s ekipom grlo se suši, i tako spontano, netreba dalje objašnjavati..
da spomenuo mi je marko jednom da se planira nešto tako s kartingom, i definitivno bih došao, i samo radi druženja, ali prošli vikend sam dvaput vozio starog na hitnu, nije baš najbolje u zadnje vrijeme, i nikad neznam kad će me stara opet zvat po tom pitanju, pa sam trenutno vezan ovdje doslovno, i baš vam zavidim, ali bit će valjda još prilika, uglavnom dobar provod vam želim!