VN Eifela (Nürburgring) 9.-11. listopada 2020.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Dalmatinac007 je napisao/la: 11.10.2020., 16:42 ovo sve skupa je postalo prejadno i prozirno koliko se omogucilo mercedesu od 2014 ;)
E s ovim se i ja slažem :thumbs:
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Pokušavala je FIA zaustaviti Mercedes, samo je Mercedes u svakoj situaciji bio najpametniji.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Cale od Lewisa je napisao/la:Bas je odvartno to sa mercedesom kako su im sve od pocetka nastimali pare rade svoje
Odi gledat onda nes drugo... Ne kuzim vas kojima je f1 sve namjesteno, sve umjetno, sve dosadno.. a ipak gledate.

Obicni faking trolovi!!

Meni je nogomet bezveze al ne idem po forumima pljuvat kako je bezveze nego ne gledam, ne citam i na kraju, ne sudjelujem... tako i ti stari, kupi prnje i idi gledaj nesto drugo..

Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
F12000 je napisao/la: 11.10.2020., 17:35
Dalmatinac007 je napisao/la: 11.10.2020., 16:42 ovo sve skupa je postalo prejadno i prozirno koliko se omogucilo mercedesu od 2014 ;)

Malo smo zaboravni i licemjerni je li ( pri tome ne mislim na tebe već na sve koji stalnio nešto spočitavaju protivnicima ferrarija, a pogotovo mercedesu).
slika

Clark
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Dani je napisao/la: 11.10.2020., 19:12
Malo smo zaboravni i licemjerni je li ( pri tome ne mislim na tebe već na sve koji stalnio nešto spočitavaju protivnicima ferrarija, a pogotovo mercedesu).
To nije ni izbliza dobar primjer za pogodovanje Ferrariju. Da ne diskutiram o tome na ovoj temi, linkat ću temu "Povijest F1" u kojoj sam to opširnije objasnio -> LINK.

A što se tiče Mercedesa, slažem se da tu ima dosta licemjerja.
Nikako se ne smije zanemariti da je i u ovo vrijeme Mercedesove dominacije bilo promjena u pravilima koje su mogle utjecati na poredak. Pri tome ponajprije mislim na promjene za sezone 2017. i 2019..
Tako da je bilo prilika da se Mercedes "poklizne", međutim to se nije dogodilo.
I na tome im treba čestitati, koliko god nekome njihova dominacija smetala.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Nemamo race pace, ali smo zato spori u boxu...

Ferrari ❤

slika

F12000
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Leclerc
Ja već duže vremena zagovaram tezu da se Mercedes nije dovoljno "ošamario" pravilima. Da malo karikiram, trebalo im je dat i zabranu natjecanja samo da se okonča njihova dominacija. Umjesto toga dobili smo kamilicu od pravila i pogodovanja pogotovo po pitanju guma.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ne razumijem onu "srednju" ocjenu utrke na portalu.
Tj razumijem da su zbog Hamiltona mnogi glasali slabiju ocjenu , ali utrka nije opce bila losa. Bilo je jako puno zanimljivih trenutaka.
Ponavljam vec tko zna koji put , da gledanje Formule 1 nije samo gledanje tko ce pobjediti utrku.

Kako sam tamo napisao , Lando se odlicno drzao unatoc problemima ali nazalost bolid "doslovno izgorio.
Steta sta Sainz nakon SCa nije uspio napasti podijum , nije islo.
Hulku svaka cast na bodovima.
Posebno cestitam Ricciu , odlicna utrka i zasluzeni podijum.
Bottas odusevio potezom na startu utrke , tj nije potez bio toliko spektakularan koliko smo se mi navikli da jednostavno pusti Lewisa , ali ovaj put to nije bio slucaj.
slikaslika slika

F1 2020
Karting
Karting
S nama već: 5 god
nekoliko ljudi koje znam da vole povremeno pogledati f1 kazu da je utrka bila bas dosadan replay vecine u zadnje dvije godine. nekako nemam previse sumnji u tu konstataciju

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
A imas li svoje misljenje
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Utrke F1 su rijetko kad drame. Ne treba tražiti smisao F1 u tome, a ni u želji da se Mercedesu srežu krila. Meni je trka bila dobra, pamtim bolje, znam za gore.

U jednu ruku mi je žao radi toga što je Lewis došao do 91 lako, a i zaustaviti se neće još neko vrijeme. No kako do toga uopće doći na način da nemaš najbolji bolid i momčad? Sve je to u redu i sve je to život.

Veselim se novim vremenima, novim youngsterima i onome što u F1 volim. Ni na svojoj ženi ne volite sve, uviđate njene mane, a opet ju podržavate i pratite kroz život kao i ona vas. To se zove ljubav, a nastaje kad prodje zaljubljenost, kada nešto ili nekoga voliš zbog toga kakav je, znaš za vrline, prihvaćaš mane. Takva je i F1. Bilo tu 10 Lewisa ili jedan. Imao Mercedes sekundu prednosti ili 5.

F1 nikad nije bila savršena, uvijek je bila najbolji sport na kotačima. I to je usprkos svemu i danas.

Veliki je rekord danas pao i veliko je pitanje kada ćemo opet čekati da netko okrene 91, a onda i onoliko koliko će odraditi Lewis do kraja karijere. Ali doći će i taj netko, rekordi su tu da se ruše.

Čestitke Lewis, keep fighting Michael.
"What a little star." May 26, 2012.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
https://twitter.com/Vetteleclerc/status/1315395637995765760 Šteta. To bi bila prava šansa za podij. A i da se izmjeri Albonova Hkg vrijednost. :mrgreen:

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Čestitke Hamiltonu na sustizanju Schumacherovog rekorda, koliko god se nekad činilo da prelagano dolazo do pobjeda, to je spektakularan rekord kojeg bi rijetko tko s karijerom kakvu je (dosad) imao Hamilton postigao :thumbs: :klanjam:

Pogledao drugi put zaredom reprizu utrke, jer sam danas bio u putu.
Sve u svemu, nije toliko loša utrka, pogotovo u usporedbi sa prethodnom.
Posebno bi istekao Ricciardov i Hulkenbergov rezultat, oba na svoj način zaslužuju veliki naklon :klanjam:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Dobra utrka, bilo je svega po malo..
Cestitke Hamiltonu.. Brojke su neumoljive..
U sportu sa 70 godina povijesti ce bit covjek sa najvise pobjeda :klanjam:
Ricciardo podij za Renault :thumbs:
Hulk :thumbs:
Kimi potpiso ugovor pa ocekujem da ga Gio pregazi do kraja :zubo:
VSC i SC :facepalm:
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
MSC je napisao/la: 11.10.2020., 23:00 Utrke F1 su rijetko kad drame. Ne treba tražiti smisao F1 u tome, a ni u želji da se Mercedesu srežu krila. Meni je trka bila dobra, pamtim bolje, znam za gore.

U jednu ruku mi je žao radi toga što je Lewis došao do 91 lako, a i zaustaviti se neće još neko vrijeme. No kako do toga uopće doći na način da nemaš najbolji bolid i momčad? Sve je to u redu i sve je to život.

Veselim se novim vremenima, novim youngsterima i onome što u F1 volim. Ni na svojoj ženi ne volite sve, uviđate njene mane, a opet ju podržavate i pratite kroz život kao i ona vas. To se zove ljubav, a nastaje kad prodje zaljubljenost, kada nešto ili nekoga voliš zbog toga kakav je, znaš za vrline, prihvaćaš mane. Takva je i F1. Bilo tu 10 Lewisa ili jedan. Imao Mercedes sekundu prednosti ili 5.

F1 nikad nije bila savršena, uvijek je bila najbolji sport na kotačima. I to je usprkos svemu i danas.

Veliki je rekord danas pao i veliko je pitanje kada ćemo opet čekati da netko okrene 91, a onda i onoliko koliko će odraditi Lewis do kraja karijere. Ali doći će i taj netko, rekordi su tu da se ruše.

Čestitke Lewis, keep fighting Michael.
:thumbs: :pivo:
Multi 21 je napisao/la: 11.10.2020., 18:50 Pokušavala je FIA zaustaviti Mercedes, samo je Mercedes u svakoj situaciji bio najpametniji.
Ovo je definitivno istina.
slikaslika

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 11.10.2020., 19:12
F12000 je napisao/la: 11.10.2020., 17:35

Na ovom pressu se govorilo i o zabrani legure berilija koja je zestoko pogodila McLaren :chill:
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Har Kl je napisao/la: 12.10.2020., 20:39
Ali eto drago mi je da i ti u nekim slučajevima si pobornik da se pravilnik provodi bez obzira o čemu se radi.
Danas nema propitivanja nedostatka istrage za Vettelov "jump" start.
Skoro sam zaboravio. Što je na kraju pravilo? Nešto je Brundle rekao da je ono bilo legalno, ali meni i dalje nije jasno zašto. Zar nije Kimi dobio neku kaznu za identičnu stvar prošle godine?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

AlkY
Formula 1
Formula 1
Ako je Bottasovo bilo legalno , onda je pretpostavljam i ovo.
Po meni , ako senzor nije uhvatio , nema se sta raspravljat.
Samo je problem sta se oko Bottasovog jako debelo raspravljalo :D
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Meni to nikad nece bit ok, bez obzira o kome se radi i bez obzira na te neke senzore jer hebes i ljude oko sebe..
Netko ce bas reagirat na tvoj jump i bas uletit u kaznu..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
Pa bilo bi idealno kako je bilo i prije. Nikakvi senzori , nego tko se pomakne ide kazna i gotovo.
Neznam sta su opce izmisljali sa senzorima. Ako se bolid pomakne , startao si. A ako si to napravio dok crveno svijetli , kazna.
Jasno kao dan.
slikaslika slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡