VN Eifela (Nürburgring) 9.-11. listopada 2020.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Cyril razmišlja hoće li ili neće ugasiti Riccijev motor 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Čestitke Hamiltonu na izjednačavanju rekorda, Ricciju na podijumu i tetoviranju Ćirila, te Hulku na osvojenom 8. mjestu, sa P20, nakon samo 3 odvezena kruga u Q1.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- JP Renault
- Karting
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Renault, ALO, VER
- Kontakt:
Čini mi se da su i Red Bullovi mehaničari čestitali Ricciju 

1992 1993 1994 1995 1996 1997 2005 2006 2010 2011 2012 2013
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Kakav trenutak 
Momci gledamo povijest, vjerujte mi na rijec-ne zelite biti gundjavci u tim trenucima i zbog toga ne uzivati. Znam tacno o cemu govorim

Momci gledamo povijest, vjerujte mi na rijec-ne zelite biti gundjavci u tim trenucima i zbog toga ne uzivati. Znam tacno o cemu govorim

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Nema shoeya 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Bravo za Lewisa, Riccija i Hulka. Lijepo od Lewisa što je ponio kacigu na podij.
Svaka čast za drugi SC radi bolida parkiranog na savršenom mjestu za maknuti ga u 10 sekundi sa staze.
Svaka čast za drugi SC radi bolida parkiranog na savršenom mjestu za maknuti ga u 10 sekundi sa staze.
"What a little star." May 26, 2012.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Čestitke Hulku, Hamiltonu i Ricciardu na odlično odvezenoj utrci.
Posebne čestitke Hamiltonu na izjednačavanju rekorda za koji smo svi mislili da je nedostižan.
Šteta samo što ga je taj bezvezni SC omeo u preticanju skoro kompletog grida.
Zamalo da samo 1. i 2. budu u istom krugu.
Posebne čestitke Hamiltonu na izjednačavanju rekorda za koji smo svi mislili da je nedostižan.
Šteta samo što ga je taj bezvezni SC omeo u preticanju skoro kompletog grida.
Zamalo da samo 1. i 2. budu u istom krugu.
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Koje emocije na kraju kad se Mick pojavio s kacigom. Ja se naježio i zamalo pustio suzu.
Čestitke Lewisu na pobjedi, ono Bottasovo odustajanje je sad ubilo sve nade za prvenstvo. Ovaj samo mora osvajati bodove i to je to.
Posebne čestitke Danielu, doneti Renoou prvi podij još od tamo Heidfelda i Malezije 2011 i to na defakto poslednjoj sezoni je nešto posebno.
Maxov FL je bukvalno za anale, osigurao je da mu ime stoji dugo dugo i historiji kao čovjek s najbržim krugom na Nurburgringu.
Hulk je posebna priča, Lecler fantastičan. Grozni prvi poeni ove godine. Nazzi žestoko zahebava Vettla u zadnje vreme.
Uglavnom prezadovoljan sam utrkom, novi rekorder Kimi je zamalo prevrnuo Russella. Isuse kako jeziv incident.
Čestitke Lewisu na pobjedi, ono Bottasovo odustajanje je sad ubilo sve nade za prvenstvo. Ovaj samo mora osvajati bodove i to je to.
Posebne čestitke Danielu, doneti Renoou prvi podij još od tamo Heidfelda i Malezije 2011 i to na defakto poslednjoj sezoni je nešto posebno.
Maxov FL je bukvalno za anale, osigurao je da mu ime stoji dugo dugo i historiji kao čovjek s najbržim krugom na Nurburgringu.
Hulk je posebna priča, Lecler fantastičan. Grozni prvi poeni ove godine. Nazzi žestoko zahebava Vettla u zadnje vreme.
Uglavnom prezadovoljan sam utrkom, novi rekorder Kimi je zamalo prevrnuo Russella. Isuse kako jeziv incident.

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Svaka cast FIA i britanski lobi uspijeli ste napraviti lewisa ko i schumachera pitam se samo do kada vam je mercedes kupio naslove ?

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
dečec evo ti mail pa ih pitaj: [email protected]Cale od Lewisa je napisao/la: 11.10.2020., 16:37 Svaka cast FIA i britanski lobi uspijeli ste napraviti lewisa ko i schumachera pitam se samo do kada vam je mercedes kupio naslove ?

- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Jako dobra utrka ... do SC-a to jest. Današnji SC je bio sramotan potez kontrole utrke u nadi da će začiniti utrku koja uopće nije trebala dodatnih začina. A čak i da je trebala, to se na ovakav umjetan način ne radi. Vidjeli smo već ranije u utrci da se Norrisov bolid mogao komotno ukloniti pod VSC-om (kao što su Russella uklonili). Drago mi je da se nakon SC-a nije ništa bitnije promijenilo u poretku jer bi to bilo potpuno nefer prema nekim vozačima. Uglavnom, za kontrolu utrke jedan veliki minus
Nadam se da ovakve gluposti neće ponavljati.
Ako zanemarimo SC, jedna jako dobra utrka. Ne razumijem niske ocjene na članku i kukanje pojedinih članova na forumu kako je utrka bila dosadna. Ne znam što pojedinci očekuju od F1. Ovo je, po meni, bila nadprosječno dobra utrka.

Ako zanemarimo SC, jedna jako dobra utrka. Ne razumijem niske ocjene na članku i kukanje pojedinih članova na forumu kako je utrka bila dosadna. Ne znam što pojedinci očekuju od F1. Ovo je, po meni, bila nadprosječno dobra utrka.
-
Dalmatinac007
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
Upravo takoCale od Lewisa je napisao/la: 11.10.2020., 16:37 Svaka cast FIA i britanski lobi uspijeli ste napraviti lewisa ko i schumachera pitam se samo do kada vam je mercedes kupio naslove ?

-
Hari19
- Karting
- S nama već: 4 god 8 mj
- Navija za: Mclaren
haha nebi išao toliko daleko al da im se popušta je istina kad je schumi vladao na sve moguce načine su probavali prekinut dominaciju dok nisu došli do idiotskog pravilnika 2005 o zabrani mjenjanja guma.Dalmatinac007 je napisao/la: 11.10.2020., 16:42Upravo takoCale od Lewisa je napisao/la: 11.10.2020., 16:37 Svaka cast FIA i britanski lobi uspijeli ste napraviti lewisa ko i schumachera pitam se samo do kada vam je mercedes kupio naslove ?ovo sve skupa je postalo prejadno i prozirno koliko se omogucilo mercedesu od 2014
![]()