Multi 21 je napisao/la: 09.10.2020., 11:10
Ferrari nije napredovao ove sezone?
Ne znam koliko je ona tablica mjerodavna.
Ali realno Ferrari je bio bolji na početku sezone kada se mogao boriti sa svim momčadima sredine poretka, sada su na začelju te grupice. A ovo da su nazadovali 0.25 hmm ne znam baš, sumnjam, mišljenja sam da su ostali više napredovali jednostavno, Ferrari manje..
Har Kl je napisao/la: 09.10.2020., 11:44
Ma mogu komotno sve treninge otkazati.
Timovi neće htjeti trošiti setove wet guma, jer se prognozira ovakvo vrijeme cijeli vikend.
koliko imaju setova wet i intermedia?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Har Kl je napisao/la: 09.10.2020., 11:44
Ma mogu komotno sve treninge otkazati.
Timovi neće htjeti trošiti setove wet guma, jer se prognozira ovakvo vrijeme cijeli vikend.
koliko imaju setova wet i intermedia?
4 intermedija i 3 full wet seta.
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Nakon ponovljenog testa u timu Mercedesa identifikovan još jedan slučaj.
Četri osobe su poslane u izolaciju, što znači da je šest osoba do sada van stroja.
Zamjene postoje i već su na putu prema Njemačkoj
https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1314519451472203776
Har Kl je napisao/la: 09.10.2020., 15:32
Pomjera se i drugi slobodni trening, jer helikopter još ne može letjeti.
https://twitter.com/LukeSmithF1/status/1314547581599481863
Vrijeme teče. Neće biti nikakvog pomicanja treninga. Biti će otkazan u 16:00 i ostaje im sutra treći trening.
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari
Majki2111 je napisao/la: 09.10.2020., 19:40
Dobro je Alene, sve je pod kontrolom, nema potrebe za dramom kad su za iznaneđenja u ovoj F1 iznimno rijetka, pa čak i u ovakvim uvjetima...
Koliko znam ti si stalno piljio kako su samo top 3 ekipe pobjeđivale od 2013. Evo sad je u Monzi je pobijedio Gasly, ili si to propustio? Zašto uopće komentiraš ako ti nije zanimljivo..
Kad sam danas vidio malog Sumahera u F1, emocije su mi proradile. Al iskrene. Velika je stvar za F1 da on udje u F1, a jos veca da uspje. Nadam se da ce uci dogodine. Bez obzira za koga navijas, jednostavno ne mozes ostati ravnodusan na ulazak sina Mihaela Sumahera u prvenstvo dje je on legenda. I bice dok je autosporta.
Nadam se da ce Ralf biti uz njega sve ove godine, kao i Vetel.
Ja inace nisam navijao za Mihaela Sumahera. Nego za Ralfa. Ali jednostavno ovo je sport bez obzira za koga navijas, imas respekt za sve.
Jako je tuzno sto danas nije bio uz svog sina. Ne mogu zamisliti kako je danas falio.
Mihael je najveci u ovom sportu. Bez obzira na statistiku bio i bice najveci. Kao i Rosi. Dominacija nekada i sada nije ista.
Zato naredne kad udje mali Mik u F1, vrlo rado cu navijat za njega.