F1 Vijesti
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Raspad sistema.
Kako sam napisao na portalu.
Prvo ne razumijem bas odluku o odlasku ,nije bas da su bili katastrofa nego bas suprotno.
Drugo , ako Renault bude prisljen napraviti nesto sta ne zeli ( prodati motor RB ) , kako to moze biti dobro za bilo koju stranu ?
Max mora traziti izlaz pod hitno , ali je problem sta nema bas dobrih solucija.
Kako sam napisao na portalu.
Prvo ne razumijem bas odluku o odlasku ,nije bas da su bili katastrofa nego bas suprotno.
Drugo , ako Renault bude prisljen napraviti nesto sta ne zeli ( prodati motor RB ) , kako to moze biti dobro za bilo koju stranu ?
Max mora traziti izlaz pod hitno , ali je problem sta nema bas dobrih solucija.

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Neka,neka kad su se glupirali sa ovim smecem hibridnim na kojem treba raditi vise ljudi nego u nuklearnoj elektrani i jos idioti sve živo zamrznuli sta se tice motora i sve u mikromilimetar propisali normalno da proizvođaći ne mogu prodisat punim plućima.

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari

Zajebanciju na stranu.
Šteta.
Pa toliko ulupanih novaca i došli su na neki pristojan (vrlo pristojan) nivo i sad adio.
Nadležni organi su imali divnu priliku u novom setu pravila pojednostaviti pogonske jedinice (ne pričam sad o vraćanju na V8 atmosferske motore), sad im se to odbija o glavu.
Još treba da 2 ekipe napuste sport i tjt.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ne bi me čudilo da u ovom ludilu Matesic digne ruke od F1.
Hajde što su pravila iskomplikovali, nego ja mislim da su ove direktive ukanalile proizvođače (osim Mercedesa) do te mjere da im treba par godina da razvijaju i opet da se nadaju da će stignut Mercedes, a ne sa 2 koraka iza, doći na jedan korak iza i opet biti lovac.
Netflix trlja dlanovima
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk
Hajde što su pravila iskomplikovali, nego ja mislim da su ove direktive ukanalile proizvođače (osim Mercedesa) do te mjere da im treba par godina da razvijaju i opet da se nadaju da će stignut Mercedes, a ne sa 2 koraka iza, doći na jedan korak iza i opet biti lovac.
Netflix trlja dlanovima

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

-
smr201
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
Šta bez penala? Koja onda svrha da se radila tolika halabuka oko toga su sve ekipe potpisale ako se može otići samo tako?
Logika nalaže da mora biti neka kazna ako odeš.
Iako sumnjam da je to opcija Dieteru je F1 predobra reklama da bi odustao.
-
smr201
- Formula 4
Isto tako ja smatram da bi meni lutrija trebala dati par miliona za dobrobit mene, ali sumnjam nekako da će oni na to tako gledatiIceman je napisao/la: 02.10.2020., 10:45 Ja smatram da bi im Mercedes trebao dati motore, barem RB, za dobrobit F1.![]()

U svakom slučaju nakon dugo vremena ću gledati intervju sa vođama ekipa u četvrtak

Zadnja izmjena: smr201, dana/u 02.10.2020., 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Mozda ovo ima veze s Hondinim odlaskom,spominje se da bi Nascar presao na hybride isto sa drugom generacijom auta!
https://www.motorsport.com/nascar/news/ ... =widget-22
https://www.motorsport.com/nascar/news/ ... =widget-22
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Neki se ovdje brinu sto Ferrarijev covjek sjeda na celo F1, a nitko se ne pita gdje ide F1 u kojem Mercedes ima apsolutnu nadmoc nad ikome i pritom veliki vođa Wolff sa svokim kompićem Strollom stvara jos jednog oponenta svima onima koji nisu za Mercedesa. Hvala FIAi i mercedesovom covjeku u Libertyju koji se voze kuci u E i S klasama
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Zaista ne razumijem. Sad kad su pravila oko PU blizu zamrzavanja, oni odlaze.
Nisu toliko loši bili, da bi tek tako odustali.
Ne može se naći drugi proizvođač motora prije 2026. i F1 ostaje na tri motora.
Imam osjećaj da ako RB ne bude mogao dobiti Mercedesov motor da će izaći iz F1. Ne vjerujem da će htjeti se vratiti na Renault, nakon onakvog razlaza.
Imam osjećaj da ako RB ne bude mogao dobiti Mercedesov motor da će izaći iz F1. Ne vjerujem da će htjeti se vratiti na Renault, nakon onakvog razlaza.
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
ŠOK bre, ali RB će nastaviti u F1 i bez Honde, povratak Na Renault je neminovan. Tako ja vidim stvari.

-
smr201
- Formula 4
Sumnjam da će dobiti MB motore. Čak i da im žele dati motor vjerojatno nemaju kapacitete za opskrbljivati još 2 ekipe.Har Kl je napisao/la: 02.10.2020., 10:57 Zaista ne razumijem. Sad kad su pravila oko PU blizu zamrzavanja, oni odlaze.
-
Har Kl
- Formula 1
Zna li iko, postoji li mogućnost da neko drugi npr. Aston Martin kupi Hondinu tehnologiju?
I dalje mi je enigma zašto je Cowel napustio Mercedes dok je bio na vrhuncu.
@smr21, mislim da za pare koje bi RB davao, da bi Mercedes nekako smogao snage pa napraviti još četri motora
Pitanje je samo da li žele jakoj ekipi poput RB-a da prodaju motor.
@smr21, mislim da za pare koje bi RB davao, da bi Mercedes nekako smogao snage pa napraviti još četri motora

Zadnja izmjena: Har Kl, dana/u 02.10.2020., 11:06, ukupno mijenjano 1 put.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 5 mj
- Kontakt:
Renault hitno treba naći još jednu ekipu kojoj bi prodavao motore, a onda ne bi bili primorani primiti RB i AT pod svoje nego samo jedno od to dvoje. 

-
Har Kl
- Formula 1
Pa nemaju neke koristi od nje, kako ja vidim.Kico je napisao/la: 02.10.2020., 11:06 Ma sumnjam da bi japanci to prodali! Nakon toliko ulupani novaca,ali za koju godinu ce sigurno dat sve detalje vezano za PU!
Mislim, jako je nategnuta ova misao, ne znam ni da li je moguće to tek tako prodati, ali nekako osjećam da bi to mogao biti jedini spas da RB ostane u F1.
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Da ovo je zaista zanimljivo, mada ko bi sad u ovoj Covid-19 krizi našao dovoljno sredstava za takvu jednu avanturu. I priče o AM kupovini Hondinog projekta. Isuse, Honda je baš šokirala F1. Treba da se procesuiraju sve stvari i činjenice da bi se moglo predviđati...Har Kl je napisao/la: 02.10.2020., 11:04 Zna li iko, postoji li mogućnost da neko drugi npr. Aston Martin kupi Hondinu tehnologiju?
@smr21, mislim da za pare koje bi RB davao, da bi Mercedes nekako smogao snage pa napraviti još četri motora![]()