Scuderia Ferrari
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Kako se ono zvaše ono tvoje udruženje građana?senna66 je napisao/la: 20.09.2020., 19:26 Kužim da se neće preko noći postaviti dobri temelji, ali kad čujem mlada smo momčad po 1000. put sfrče me u želudcu. Vidim odma se vadi i na kartu mladih vozača.![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Bila je to Udruga oboljelih od Ferrarijevih obećanja, sada jednostavnije Udruga oboljelih od Ferrarija. Udruga je malo zastala jer smo dosegnuli takvu razinu razočaranja da nas kolektivno više zaboli ona stvar

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Pa naravno, svi će biti krivi osim glavešina. Treba samo čekati, ako 2022. nešto ne ubodu pa budu konkurentni. Pogotovo, ako Leclerc počne biti nervozan (a postat će) pa počne previše riskirati i ispadati iz utrka ili raditi greške u dvobojima ili kvalama.senna66 je napisao/la: 20.09.2020., 19:26 Kužim da se neće preko noći postaviti dobri temelji, ali kad čujem mlada smo momčad po 1000. put sfrče me u želudcu. Vidim odma se vadi i na kartu mladih vozača.![]()
Sainz je "mlad vozač", a ima utrka ko Verstappen...preko 110 utrka u F1...tako da on nije "mlad" vozač.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Pretpostavljam da je to rezultat mergea sa Udrugom oboljelih od Ferrarijevih strategija - UOFSsenna66 je napisao/la: 20.09.2020., 20:00
Bila je to Udruga oboljelih od Ferrarijevih obećanja, sada jednostavnije Udruga oboljelih od Ferrarija.

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nije toliko loš poster ali moglo je i bolje.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ni meni nije loš 

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
Ja kad vidim ovaj bolid
...čak i na posteru.
Toliko inovativnosti i ideja oko ovih usisa (pohvale) još od 2017, a nos, prednje i zadnje krilo kasne s trendovima bar 3-5 godina...zadnje vuče tamo na 2005. g čak

Toliko inovativnosti i ideja oko ovih usisa (pohvale) još od 2017, a nos, prednje i zadnje krilo kasne s trendovima bar 3-5 godina...zadnje vuče tamo na 2005. g čak
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 7 god
Naletih na ovo na Redditu. Binottu se Alfa pokvarila. Navodno lik pita Binotta šta će biti s Ferrarijem, a ovaj sliježe ramenima (ne razumijem italijanski)
Naravno tu je i neizostavno DAI, DAI
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
neugodnjak.Testarossa je napisao/la: 29.09.2020., 22:44
Naletih na ovo na Redditu. Binottu se Alfa pokvarila. Navodno lik pita Binotta šta će biti s Ferrarijem, a ovaj sliježe ramenima (ne razumijem italijanski)
Naravno tu je i neizostavno DAI, DAI

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- grga Verified
- Karting
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: dobro utrkivanje
- “Draga, reci mi nešto pokvareno...”
- “Alfa Romeo...”
Ako voziš i sve je mirno i sve držiš pod kontrolom, znači da ne voziš dovoljno brzo.