Samo ću se kratko osvrnuti na @MSC post, jer nisam siguran da li govori meni ili uopšte. S obzirom da sam ja jedini napisao post koji je bio kontra većine pretpostavljam da je meni upućen.
Drago mi je da si razjasnio šta ti mrziš. Sve stoji što si napisao. Samo tebe niko nije ni nazvao tako.
Ima nešto što i ja mrzim. A to je da mi se izjava sjecka i izvlači iz konteksta.
Ja sam napisao jedan post i ukoliko nešto smatraš da nije ispravno, a želiš to da kažeš, ja te molim da i napišeš. IMO je jako pogrešno da izvlačiš iz rečenice jedan dio i na njega se onda referišeš. Pogotovo što to izvlačiš iz daljnih replika iz korespodencije između mene i Ante.
Dakle u prvom postu, nigdje nije napisano da je neko hejter zato što misli drugačije, kao što ti navodiš.
U daljnoj raspravi sam rekao:
Har Kl je napisao/la: 28.09.2020., 13:24
Moramo. To je jedini način. Ostalo je sve kriva slika na koju smo dijelom sami krivi. Npr. ja Hamiltona smatram da je inteligentan, a ti da je tupav.
OK ja sam njegov fan, a ti si njegov hejter, Ko je u pravu?
Obojica čitamo slične vijesti, ali ih različito subjektivno doživljavamo.
Ovdje je hejter upotrebljen skroz iz drugih razloga. Kao i predstavljanje mene kao njegovog fanboya.
Poslije je razjašnjeno da ja sebe ne smatram njegovim fanom, a da njega smatram uslovno hejterom.
Ne mislim da ga mrzi lično ili nešto slično, ali postoji nešto što se zove "nemožegasmislitiočima"
Daljnji dio rasprave koji se razvio je žestoki OFF.
Ne znam ko je spomenuo rasizam uopšte.