Dođe vrijeme kad moraš priznati ono što je očito, čestitati impresivno pa i onda kada se ne slažeš. Ja čekam Micka, a Lewis zaslužuje ono što je ostvario i što će tek ostvariti.Frantic je napisao/la: 26.09.2020., 14:14Pomalo "zlih" komentara ima čak i na ovom portalu, onako blago, između redova....MSC je napisao/la: 26.09.2020., 13:27 Ma pusti britance. Ne znaju oni biti veliki u pobjedi, to im je kolektivno ludilo još otkad su kolonizatori bili. Mada mogu reči i da sam lijepih komentara vidio pa onda ne mogu generalizirati baš toliko, a racefans ne pratim odavno.
Naravno, ima i dobrih, lijepih i pozitivnih, kako ovdje, tako i na racefansu, tako i drugdje
Isto kao i tvoj komentar za Lewisov stizanje i rušenje Michaelovih rekorda...
Svaka čast![]()
Formula 2
WEC, WRC, Indy...
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
"What a little star." May 26, 2012.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Kad se sjetim da sam gledao njegove utrke u kartingu, a danas je na pragu osvajanja F2 prvenstva i kreće prema avanturi zvanoj F1...kapa dolje.
Načitao sam se komentara o tome kako mu je tatica zaslužan za sve i da ga prezime gura, ali neka se ljudi zapitaju tko je iza volana? On ili veliki tata Schumi? Sve ovo što radi radi bez njegove pomoći i vjerujem da mu je teško jer on nije pored njega, a i prezime ima težinu i nije lako psihički sve to podnest. Možemo mi svi pričat šta god hoćemo, mogu ga zlobnici pljuvat, ali dečko vozi, brz je, sazrijeva iz utrke u utrku i kamo sreće da jedan dan dođe ocu kući i donese F1 pehar.
Bravo Mick i držim fige da osvojiš naslov!
Načitao sam se komentara o tome kako mu je tatica zaslužan za sve i da ga prezime gura, ali neka se ljudi zapitaju tko je iza volana? On ili veliki tata Schumi? Sve ovo što radi radi bez njegove pomoći i vjerujem da mu je teško jer on nije pored njega, a i prezime ima težinu i nije lako psihički sve to podnest. Možemo mi svi pričat šta god hoćemo, mogu ga zlobnici pljuvat, ali dečko vozi, brz je, sazrijeva iz utrke u utrku i kamo sreće da jedan dan dođe ocu kući i donese F1 pehar.
Bravo Mick i držim fige da osvojiš naslov!

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Što se tiče nižih serija, znamo da rezultati ne znače mnogo. Neki su imali uspješniji proboj kroz niže serije od Micka. Ali rezultati nisu presudni za snalaženje u F1. Nekima je F2 limit što se tiče brzine. Pa im F1 bude prestašna. Mislim da to Micku neće biti problem. Očekujem da se odlično snađe u F1. Reakcija mu je odlična, što se vidi kod startova.
Mislim da se već treba prestati sa trpanjem malog Švarcmana u F1 za sljedeću godinu. Sad je već očigledno da mu treba još jedna sezona u F2. A za Micka i Illota bi bilo glupo da ostaju treću sezonu...
Pitanje je koliko će uopšte biti dostupno mjesta za FDA vozače. Možda bude samo ono jedno u Sauberu.
Mislim da se već treba prestati sa trpanjem malog Švarcmana u F1 za sljedeću godinu. Sad je već očigledno da mu treba još jedna sezona u F2. A za Micka i Illota bi bilo glupo da ostaju treću sezonu...
Pitanje je koliko će uopšte biti dostupno mjesta za FDA vozače. Možda bude samo ono jedno u Sauberu.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Na netu je za ocekivat odron od komentara.. Jbg..
Meni je drago sto mali napreduje stalno.. Vozi sve bolje.. Sve se manje nalazi u glupim duelima sa glupim ishodima..
Za F1 ne ocekujem nista.. Vidjet cemo kad dodje.. Drugi je to svijet..
Za sad samo neka nastavi u istom tonu i osvoji naslov..
Mlad je, lako za dalje..
Slazem sa sa @Pastor, Švarcman min jos jednu sezonu u F2..
Meni je drago sto mali napreduje stalno.. Vozi sve bolje.. Sve se manje nalazi u glupim duelima sa glupim ishodima..
Za F1 ne ocekujem nista.. Vidjet cemo kad dodje.. Drugi je to svijet..
Za sad samo neka nastavi u istom tonu i osvoji naslov..
Mlad je, lako za dalje..
Slazem sa sa @Pastor, Švarcman min jos jednu sezonu u F2..
Fino Alla Fine
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
F1 kanal redovito objavljuje sažetke, vrlo brzo nakon utrkasenna66 je napisao/la: 26.09.2020., 10:24 jebemti, opet zaboravio na trku...
Kad budu highlightsi neka netko zakelji ovdje.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Kad je sprint danas?
Mi moze netko rec zasto sam mehanicar mijenja gumu? To je tako u propisima ili...
Mi moze netko rec zasto sam mehanicar mijenja gumu? To je tako u propisima ili...
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Koji crash 
Vratim se pred telku, vidim samo sve u zraku, ne zna se sta leti..

Vratim se pred telku, vidim samo sve u zraku, ne zna se sta leti..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Gori more, tope se planine
Aitken i Ghiotto, strašan krš
Ghiottov bolid, čini mi se, gorio
'Ta ka'e Dicktum?

'Ta ka'e Dicktum?

Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 27.09.2020., 10:19, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ghiotto je bas ravno odletio u barijere.. Instant stop.. Zestoko..
Barijera
Barijera

Fino Alla Fine
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Dicktum je Jacques Villeneuve uživo.Frantic je napisao/la: 27.09.2020., 10:17 Gori more, tope se planine
![]()
'Ta ka'e Dicktum?![]()

Odličan Mick. Još je dobro bilo što je Illot bio slab. I onda se ova dvojica izbace... Pitanje je šta će biti sada, ako se nastavi.
Ne znam šta su redari radili odmah nakon udesa. Niko ne mrda. Može po njima čitava staza izgorit.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
U biti barijeru bi trebali promijeniti. Ovo je uzas da u ovakvom indy car oval zavoju barijera zaustavi bolid. Trebaki bi stavit ogradu kao na ovalima, da bolid samo struze po ogradi i nastavi prirodno usporavati.. zamislite f1 sa 270 kmh da se ovako zaustavi...
Definitivno taj zavoj treba biti kao na ovalima.. ovo je super proslo.. da se onesvjestio ili samo malo osamutio, izgorio bi u bolidu...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Definitivno taj zavoj treba biti kao na ovalima.. ovo je super proslo.. da se onesvjestio ili samo malo osamutio, izgorio bi u bolidu...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk