Tako je, malo olabavit.
Ako nešto ne možeš sto posto nadzirat, stavi standardno.
Tipa, protok goriva. Prvo koja glupost uopće je gorivo mjerit u kilama, pa preračunavaj ovo ono, stavi u litrama. Ak se tu sumnja, standardna pumpa goriva (pričalo se nešto da su i do 500 bara), uz sam motor senzor, iza njega standardna "preddizna" koja sigurno uz tlak od npr 500 bara ne može propustiti više od dozvoljenog, i srandardizirani razvod goriva i gotovo. Dizne stavi kakve očeš.
Ak muljaju s uljem, pa nije baš tak lako to smuljat, vjerojatno povećavaju tlak ulja da bi ono "propustilo" kad hoćeš. Standardna pumpa i bok.
Muljaju s ERS-om, stavi standardni razvod sa senzorima, pa ako treba i standardni ERS sustav, MGU-K i MGU-H su ionako na nekoj granici razvoja, smiju davati isto kW, nećeš nešto našteti sportu.
U startu se tu nešto slabo opisalo, definiralo, a puno sivih zona. Najveća siva zona i razlika je po meni neograničeni protok energije između MGU-H i MGU-K, tu je po meni krivo. Plus što recimo je dozvoljeno puniti baterije jedan krug i to sve ispucat u drugom, dakle zapravo imaš cijele baterije i još ono što su u tom krugu pohranio. Tu ili moraš to ograničiti i ograničiti ovo što ide sad neograničeno, ili moraš dati vremensko ograničenje korištenja, a onda svakako staviš ručnu aktivaciju kao nekad KERS.