MotoGP sezona 2020.
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Bravo Maverick Vinales !
Iako mi je žao Bagnaije.
Iako mi je žao Bagnaije.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo za Vinalesa i Mira!
Quartararo bezveze gubi bodove...

Quartararo bezveze gubi bodove...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Zbog čega je Fabio dobio kaznu long lapa?
Opet je 4. i sa dodate 3 sekunde za neodrađenu kaznu.
Dovi i dalje prvi sa bodom prednosti.
Prva četvorica u šampionatu u 4 boda.
Bagnaia, šteta
Dovi i dalje prvi sa bodom prednosti.

Prva četvorica u šampionatu u 4 boda.

Bagnaia, šteta
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Jer je 5x izlazio van granica staze, ako sam dobro upratio.
- Frantic
- Formula 1
Malo sam prebacivao na Le Mans.Vettel-Ferrari je napisao/la: 20.09.2020., 14:46Jer je 5x izlazio van granica staze, ako sam dobro upratio.
Nije ostvario neku prednost (niti je pretekao nekoga), ali je znači "nakupio" tih izlazaka, pa mu zveknuli kaznu.
OK, hvala.
Odličan Mir na kraju.
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 20.09.2020., 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dobar jinx, napokon je uspio ostati pri vrhu nakon starta i evo pobjede

Šteta zbog Bagnaije, vozio je fantastično do pada, a sigurno ga još uvijek muči ozljeda, što dodaje veliku vrijednost njegovim performansama. Fascinantno mi je kako su tvornički Dukci nigdje u odnosu na Pramace, iako nisu jedini primjer proizvođača gdje su sateliti češće brži u zadnjih par sezona.
Luda sezona, mislim da ni sam Dovi ne zna kako je i dalje u vodstvu prvenstva

Ulovio sam samo top 4 u prvenstvu, ali i iza njih je sigurno ludo, još imamo 7 utrka do kraja

- Wehrlein94
- GP3
Dovi pomalo skuplja bodove i to je ta dobitna formula,ali svi su mu blizu , mora pod hitno izvući negdje neko postolje , eto već idući vikend
Držim fige, ali zamislite da se vrati MM93 ,pa on je za 3 utrke totalno u igri za naslov

Držim fige, ali zamislite da se vrati MM93 ,pa on je za 3 utrke totalno u igri za naslov

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Sad nisam siguran jesi upratio da je prošao kroz cilj treći (prestigao Espargara), ali je zbog kazne na kraju završio četvrti.Frantic je napisao/la: 20.09.2020., 14:50Malo sam prebacivao na Le Mans.Vettel-Ferrari je napisao/la: 20.09.2020., 14:46Jer je 5x izlazio van granica staze, ako sam dobro upratio.
Nije ostvario neku prednost (niti je pretekao nekoga), ali je znači "nakupio" tih izlazaka, pa mu zveknuli kaznu.
OK, hvala.
Odličan Mir na kraju.
- Frantic
- Formula 1
JesamVettel-Ferrari je napisao/la: 20.09.2020., 15:23 ....
Sad nisam siguran jesi upratio da je prošao kroz cilj treći (prestigao Espargara), ali je zbog kazne na kraju završio četvrti.
Ali nisam baš upratio "upozorenja" za Fabia (ako ih je bilo), pa sam zato pitao
Frantic je napisao/la: 20.09.2020., 14:45 Zbog čega je Fabio dobio kaznu long lapa?
....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: #93, #33
Kuću stavit na Mira da uzima...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ako uspije malo ubrzati povratak, nije nemoguće s obzirom na ovu tablicuWehrlein94 je napisao/la: 20.09.2020., 15:18 Držim fige, ali zamislite da se vrati MM93 ,pa on je za 3 utrke totalno u igri za naslov![]()

Dobio je jedno upozorenje koje je prikazano i na grafici u prijenosu (mislim da to dobiva nakon trećeg prekršaja), nakon toga ima još jedan "besplatan" prekršaj, a onaj idući donosi long-lap kaznu.Frantic je napisao/la: 20.09.2020., 15:29 Ali nisam baš upratio "upozorenja" za Fabia (ako ih je bilo), pa sam zato pitao
- FACS
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
- Navija za: F. Alonso & C. Sainz
Prva polovica sezone je gotova. 7/14
Da se malo pozabavim prošlogodišnjim rezultatima na preostalim stazama:
Barcelona, Le Mans, Aragon x2, Valencia x2 i Portugal (nije vožen prošle god)
Dovizioso - X, 2, 2, 4
Quartararo - 2, 8, 5, 2
Vinales - 3, X, 4, 6
Mir - 6, 16, 14, 7
Miller - 5, 4, 3, 3
Naravno, ovo ništa ne znači s obzirom na ovogodišnju formu, ali zanimljivo je vidjeti kakve rezultate su ostvarili prošle godine na tim stazama.
Mir djeluje najozbiljnije od svih kandidata za naslov, a Dovi najneozbiljnije.
Mir ima top 5 rezultat u svakoj utrci koju je završio (uz 2 DNF), a onu 2. Austriju je trebao i pobijediti da nije bilo prekida. Dovija spašava kaj sve završava u bodovima. Jedini uz njega koji je to uspio je Nakagami.
Inače, MM93 je prošle godine pobijedio na svim ovim preostalim stazama. 6x25 =
Da se malo pozabavim prošlogodišnjim rezultatima na preostalim stazama:
Barcelona, Le Mans, Aragon x2, Valencia x2 i Portugal (nije vožen prošle god)
Dovizioso - X, 2, 2, 4
Quartararo - 2, 8, 5, 2
Vinales - 3, X, 4, 6
Mir - 6, 16, 14, 7
Miller - 5, 4, 3, 3
Naravno, ovo ništa ne znači s obzirom na ovogodišnju formu, ali zanimljivo je vidjeti kakve rezultate su ostvarili prošle godine na tim stazama.
Mir djeluje najozbiljnije od svih kandidata za naslov, a Dovi najneozbiljnije.
Mir ima top 5 rezultat u svakoj utrci koju je završio (uz 2 DNF), a onu 2. Austriju je trebao i pobijediti da nije bilo prekida. Dovija spašava kaj sve završava u bodovima. Jedini uz njega koji je to uspio je Nakagami.
Inače, MM93 je prošle godine pobijedio na svim ovim preostalim stazama. 6x25 =

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Bagnaia je preforsirao. Pržio je te gume, koje su bile mekše komponente nego kod Vinalesa. Bilo je logično da će ga Vinales u završnici pojest. Ali umjesto da se pomiri sa drugim mjestom, on je previše pritiskao da ostane ispred...
Jbt, nebi bilo nemoguće da Marquez ovo dobije i sa pola odrađene sezone. Ako se bude uopšte vraćao. Koliko su ovi nekonstantni, sve je moguće.
Prije ove utrke Vinales je imao isto bodova kao i Rossi. Sada je na bod od vodećeg, a Rossi ostao na istom. Šteta što je odustao. Na kraju je i on mogao uloviti par bodova.
Jbt, nebi bilo nemoguće da Marquez ovo dobije i sa pola odrađene sezone. Ako se bude uopšte vraćao. Koliko su ovi nekonstantni, sve je moguće.
Prije ove utrke Vinales je imao isto bodova kao i Rossi. Sada je na bod od vodećeg, a Rossi ostao na istom. Šteta što je odustao. Na kraju je i on mogao uloviti par bodova.
- Frantic
- Formula 1
Vjerovatno sam tada malo prebacio na Le Mans.croatic f1 je napisao/la: 20.09.2020., 16:50 ..........Dobio je jedno upozorenje koje je prikazano i na grafici u prijenosu (mislim da to dobiva nakon trećeg prekršaja), nakon toga ima još jedan "besplatan" prekršaj, a onaj idući donosi long-lap kaznu.Frantic je napisao/la: 20.09.2020., 15:29 Ali nisam baš upratio "upozorenja" za Fabia (ako ih je bilo), pa sam zato pitao
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Wehrlein94
- GP3
ne ne ne, ne slažem se..Krstas je napisao/la: 20.09.2020., 18:23 Ovo je uzas.
Nakon 7 trka prvoplasirani ima 80 bodova. Nakon ove sezone ubjedjen sam da nije toliko Mark Markez dobar koliko su ovi losi. Bicu jako blag, pa cu reci losi.
Cast izuzecima, Rosiju.
Marquez je vanzemaljac, ostali su odlični , ponekad netko tipa Dovi ima dan pa školuje Marca ( A1 Ring prošle sezone ) ili Rins (Silverstone 2019 ) i slično.
Marc Marquez nije normalan koliko je dobar .