Pošto je bila ova tema na GP1 nek bude i ovdje.
Evo nedavno otkrio da kiselo vrhnje ide puno bolje od jogurta s burekom od mesa.
I to da kad se krumpir prži da se stavi u slanu vodi kako pi se odvojio višak škroba koji tijekom prženja posmeđi tvoreći kancerogeni organski spoj.
Preporuka: Probajte knedle sa sirom u umaku od kiselog vrhnja+ još možete na to prelit prženi luk. Odlična slavonska stvar. Jedem to od kad znam za sebe.
Kulinarstvo
Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- Postovi: 4543
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Hmmm treba probati no nekako mislim da je jogurt i dalje bolja kombinacija. Barem meni.
- Frantic
- Formula 1
- Postovi: 18174
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
- Lokacija: Tuzla
Ljudi, burek je uvijek s mesom. Ako ćemo tradicinalno.
Ostale pite su:
- krompiruša,
- sirnica,
- zeljanica, .....
Itd,..., sama imena pita govore šta je "unutra".
A treba probati i sa "ayranom" (slično jogurtu, samo više slano).
Ostale pite su:
- krompiruša,
- sirnica,
- zeljanica, .....
Itd,..., sama imena pita govore šta je "unutra".
A treba probati i sa "ayranom" (slično jogurtu, samo više slano).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”