Bogami Zjurina godine su proletele. A uživao sam i još uvek uživam družeći se sa tobom pa i svima dok pratim ovu specijalnu utrku. Napravili smo lepo društvo i baš prija. Mislim da je 2014 bilo najlepše, upamtio po baš onom ZEOD RC.
Imam još jedan problem, djeluje mi da je Chrome podivljao u odnosu na lane. Silna ažuriranja kao da su usporila PC, a i recimo Twitter se "poboljšao" te sad jede RAM kao nikad pre. Ne mogu slikati ekran s strima i to djeliti jer mi treba 5 minuta da se zapuca/otpuca PC. Užas.
Alen13ASC je napisao/la: 20.09.2020., 01:07
Bogami Zjurina godine su proletele. A uživao sam i još uvek uživam družeći se sa tobom pa i svima dok pratim ovu specijalnu utrku. Napravili smo lepo društvo i baš prija. Mislim da je 2014 bilo najlepše, upamtio po baš onom ZEOD RC.
2013.te je loše počelo - R.I.P. Allan SIMONSEN Aston Martin br.95
A 2014. pamtim po jednoj od tvojih prvih animacija Duvalov udes
Da, ono Allanovo je bilo stražno i užasno. Totalna neverica, ličilo na običan laki incident a na kraju se ispostavilo da je u onoj brzni pogodio drvo koje je bilo tik uz Armco. Užas sveti.
Ona animacija je strava. Ali još uvek ne mogu svatiti kako se Duval tako slupao, ono je bukvalno najgora olupina LMP1 prototipa još od onog McNishovog s 2011.
Pratim tamo, samo nisam obratio pažnju na taj detalj. Inače ova stanja koja postavljam su sa tog timinga ali ja lupim negative image efekt zbog lakšeg čitanja. Uvek je bolja tamna pozadina i svetla slova.
Btw, ja nisam niš spremio za Soči. Moram danas sve rešiti jer sam druga u ponedeljak.Biće mi interesantno