Kimi Räikkönen
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Mislim da se ne radi o dvostrukim standardima nego kod Kimija nema kontroverze, nema bullshita.
Kod njega ono sto vidis to i dobijes. Ja mu nisam osobni prijatelj, ali uz sve ove godine pracenja F1 ja se ne mogu sjetiti ni jedne kontroverzne situacije na stazi.
Lik je posten, ima respekt prema drugima oko sebe. Meni ovaj ispad pod naletom adrenalina nije nista posebno. Spominjes kako daje šture odgovore i kako bi reagirali da je takav Hamilton, ali Hamilton je Hamilton, a Kimi je Kimi. Da Kimi je legenda, unikatan jer je valjda jedan od rijetkih vozaca koji ne serkaju na radiju za svaki k... Koliko puta je Kimi rekao da su gume otisle, a koliko Hamilton? Koliko puta je Kimi ove sezone rekao GP2 engine, koliko Alonso u samo jednoj utrci? Itd itd.
Ja vise postujem takav no bullshit stil kod Kimija, nego britanski usiljeni fake humor koji to i nije. Neka mi netko kaze jel su ikome smjesne fore Croftyja, Herberta, Brundla,i ekipe?
Kod njega ono sto vidis to i dobijes. Ja mu nisam osobni prijatelj, ali uz sve ove godine pracenja F1 ja se ne mogu sjetiti ni jedne kontroverzne situacije na stazi.
Lik je posten, ima respekt prema drugima oko sebe. Meni ovaj ispad pod naletom adrenalina nije nista posebno. Spominjes kako daje šture odgovore i kako bi reagirali da je takav Hamilton, ali Hamilton je Hamilton, a Kimi je Kimi. Da Kimi je legenda, unikatan jer je valjda jedan od rijetkih vozaca koji ne serkaju na radiju za svaki k... Koliko puta je Kimi rekao da su gume otisle, a koliko Hamilton? Koliko puta je Kimi ove sezone rekao GP2 engine, koliko Alonso u samo jednoj utrci? Itd itd.
Ja vise postujem takav no bullshit stil kod Kimija, nego britanski usiljeni fake humor koji to i nije. Neka mi netko kaze jel su ikome smjesne fore Croftyja, Herberta, Brundla,i ekipe?
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Pa i Jacques Villeneuve vrlo direktno i bez uvijanja kaze sta misli, pa opet svi kazu da je laprdalo.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Kimi je Ferrarijev zadnji prvak, a Jacques je Ferrariju uzeo naslov. Jasno je čija je fanbaza najbrojnija_bataziv_0809 je napisao/la: 14.09.2020., 12:54 Pa i Jacques Villeneuve vrlo direktno i bez uvijanja kaze sta misli, pa opet svi kazu da je laprdalo.

- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Jacques Villeneuve je 23 godine stara prica, ne znam koga to danas dira njegov naslov prvaka.LH44 je napisao/la: 14.09.2020., 22:11Kimi je Ferrarijev zadnji prvak, a Jacques je Ferrariju uzeo naslov. Jasno je čija je fanbaza najbrojnija_bataziv_0809 je napisao/la: 14.09.2020., 12:54 Pa i Jacques Villeneuve vrlo direktno i bez uvijanja kaze sta misli, pa opet svi kazu da je laprdalo.![]()
Nego da se nadovezem na prijasnje postove. Jacques Villeneuve, Max Verstappen, Guido Van der Garde i Dan Tictum su tipicni primjeri bezobraznih i bahatih vozaca.
Montoya je bio prgav i bezobrazan, ali ne i zlocest,tako da ne moze biti u kategoriji sa ovima gore.
Kimi ne spada ni u jednu od ovih kategorija. Mozda zvuci prozirno ali Kimi je Kimi. Prazna kutija koja samo zeli da stoji tamo u kutu i da je nitko ne dira. Dok bi jedan Hamilton ljubio ruke kraljici ili ugodno časkao sa Hillary Clinton, Kimi je čista suprotnost. Njemu je bitnije obaviti nuždu prije utrke nego se upoznati sa Peleom. I dok je to mnogima smjesno, pa cak i meni kad pogledam neke videe iz proslosti, mogu razumjeti stav nitko nije bitniji od mene samog (a danas od mene samog i moje obitelji).
- _bataziv_0809
- Formula 1
Hm blizi sam stavu @LH44. I Kimi je 13 godina stara prica, pa je njegov naslov i dalje relevantan samo zato sto je ostvaren u crvenom bolidu.
Mislim i ja obozavam Kimija, to je vjerovatno jedini covjek kojem sam oprostio napustanje McLarena i svu bol koju mi je nanio 2007, ali sam ubjedjen da ne bi bio ovoliko obozavan da nije Ferrarijev zadnji prvak.
Ne znam zbog čega smatras da su Verstappen i Villeneuve zločesti @Iceman? Obojica su poprilično izravni i kažu ono što većina misli, ali se boji izgovoriti.
Meni oni ne spadaju u kategoriju karakterno odbojnih ljudi kao što su Kevin Magnussen, Ralf Schumacher, Eddie Irvine.
Mislim i ja obozavam Kimija, to je vjerovatno jedini covjek kojem sam oprostio napustanje McLarena i svu bol koju mi je nanio 2007, ali sam ubjedjen da ne bi bio ovoliko obozavan da nije Ferrarijev zadnji prvak.
Ne znam zbog čega smatras da su Verstappen i Villeneuve zločesti @Iceman? Obojica su poprilično izravni i kažu ono što većina misli, ali se boji izgovoriti.
Meni oni ne spadaju u kategoriju karakterno odbojnih ljudi kao što su Kevin Magnussen, Ralf Schumacher, Eddie Irvine.

-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Po čemu je Kevin Magnussen karakterno odbojan, tip je sasvim na mjestu bar u izjavama za novine, to što se nekad ponaša kao šupak na stazi to mu ne smatram greškom, bolje pružit neki otpor i uzbuđenje te zadati koju sidu bržima._bataziv_0809 je napisao/la: 14.09.2020., 23:56 Hm blizi sam stavu @LH44. I Kimi je 13 godina stara prica, pa je njegov naslov i dalje relevantan samo zato sto je ostvaren u crvenom bolidu.
Magnussen mi baš nije karakterno odbojan zato jer je fighter. Da si rekao Bottas, Hamilton... Složio bi se, ali Magnussen
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
KMag jedan od rijetkih mudonja u paddocku. Više su odbojne plačipičke neg on.
- _bataziv_0809
- Formula 1
Sve sto iznosimo su nebitna misljenja anonimnih pojedinaca
Meni je odbojan Ralf koji sopstvene mehanicare tretira kao sluge i umire od dosade dok mu rodjeni brat kraj njega jeca pod naletom emocija.
Irvine je preteča Hamiltona po zanimanjima za biznise mimo utrkivanja minus talenat za utrkivanje. Nije ni njemu stran bio poprilicno stupidan politicki aktivizam (Velika Britanija je izmisljotina, daj mu zastavu sa irskim simbolima itd...)
Magnussena nemam sta objasnjavat. Aktuelan je.

Meni je odbojan Ralf koji sopstvene mehanicare tretira kao sluge i umire od dosade dok mu rodjeni brat kraj njega jeca pod naletom emocija.
Irvine je preteča Hamiltona po zanimanjima za biznise mimo utrkivanja minus talenat za utrkivanje. Nije ni njemu stran bio poprilicno stupidan politicki aktivizam (Velika Britanija je izmisljotina, daj mu zastavu sa irskim simbolima itd...)
Magnussena nemam sta objasnjavat. Aktuelan je.

- Gilles
- GP3
- S nama već: 9 god 7 mj
- Navija za: Ferrari
KMag je bukvalno rodjen u pogresno vreme. Njemu bi savrseno odgovaralo vreme od pre 30-40 godina.Ibarac00 je napisao/la:Po čemu je Kevin Magnussen karakterno odbojan, tip je sasvim na mjestu bar u izjavama za novine, to što se nekad ponaša kao šupak na stazi to mu ne smatram greškom, bolje pružit neki otpor i uzbuđenje te zadati koju sidu bržima._bataziv_0809 je napisao/la: 14.09.2020., 23:56 Hm blizi sam stavu @LH44. I Kimi je 13 godina stara prica, pa je njegov naslov i dalje relevantan samo zato sto je ostvaren u crvenom bolidu.
Magnussen mi baš nije karakterno odbojan zato jer je fighter. Da si rekao Bottas, Hamilton... Složio bi se, ali Magnussen
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Slažem se. Zamisli KMaga umjesto Zonte i JV kako pokušavaju ići flat kroz Eau RougeGilles je napisao/la:KMag je bukvalno rodjen u pogresno vreme. Njemu bi savrseno odgovaralo vreme od pre 30-40 godina.Ibarac00 je napisao/la:Po čemu je Kevin Magnussen karakterno odbojan, tip je sasvim na mjestu bar u izjavama za novine, to što se nekad ponaša kao šupak na stazi to mu ne smatram greškom, bolje pružit neki otpor i uzbuđenje te zadati koju sidu bržima._bataziv_0809 je napisao/la: 14.09.2020., 23:56 Hm blizi sam stavu @LH44. I Kimi je 13 godina stara prica, pa je njegov naslov i dalje relevantan samo zato sto je ostvaren u crvenom bolidu.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso

Evo ga

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Kimi u zero fucks given modu.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Evo šta je još objavio:

Ako je to njegov profil, ne koristim Instagram, pa ne znam pouzdano.

Ako je to njegov profil, ne koristim Instagram, pa ne znam pouzdano.