Scuderia Ferrari
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari
Najbolji pokazatelj kako izgleda nasa sezona:

🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Nadam se da će do Mugella neke glave odletiti, ovo je iskreno sramota.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Bar nece Lewis izjednacit rekord MSCa u Mugellu.. A nije dosa ni do 90e pobjede na Monzi ka i MichaelGrah0 je napisao/la: 06.09.2020., 17:11 Nadam se da će do Mugella neke glave odletiti, ovo je iskreno sramota.
Fino Alla Fine
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Ništa mi više nije smiješno kod Ferrarija. Otkazivanje kočnica na najbržoj stazi je vrhunac. Da su ostali na stazi (i da je SC izašao zbog nekog drugog) vjerojatno bi se napravili pametni i napravili double stack i popušili kazne
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Kad sam vidio Čarlija zapucanog u gume pomislio sam da su i njemu otišle kočnice.
Nedugo nakon što smo se složili da je Vettel imao sreće što su mu kočnice otkazale baš na onom mjestu.
Nedugo nakon što smo se složili da je Vettel imao sreće što su mu kočnice otkazale baš na onom mjestu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
Šta nije netko prošle godine u F2 tamo naletio na onu kobasicu od pasica pa se pošteno razbio? Mislio sam da je Čarli isto naletio tamo, ali uklonjena je još prošle godine nakon tog udesa.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Alex Peroni u F3.monkeyseat je napisao/la: 06.09.2020., 18:24 Šta nije netko prošle godine u F2 tamo naletio na onu kobasicu od pasica pa se pošteno razbio?
- monkeyseat
- Formula 2
Hvala. Jbg nisam bio siguran, ali izgledalo je užasno!
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
ja sam očekivao da to bude danas nakon utrke. valjda se još strpit. ne znam samo što čekaju više.Grah0 je napisao/la: 06.09.2020., 17:11 Nadam se da će do Mugella neke glave odletiti, ovo je iskreno sramota.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ma ja se ne nadam ničemu dobrom od Ferrarija pa tako ni smjenama jer bi to bila dobra stvar.
"What a little star." May 26, 2012.
- Slavenowsky
- Formula 1
Nicije glave nece letjeti, jedina glava koja je odletila je Vettel. Sainz i Leclerc ce zajedno vrijediti ko pola Vettel-ove place, mozda cak ni pola. Dakle ekipa ce ustediti 20+ miliona, a to sto 300 + je vec sjebano to koga briga.
Italian su vecinom sujevjerni, pa se drze neke svoje "sigurice", gledaju kako su u proslosti ipak imali bolju ekipu, pa mogu da izvuku neke pouke u sadasnjosti, bla, bla no ovo sto se desava je definitivno za otkaza. Fulali su sa aerodinamikom, fulali su sa motorom, fulali su strategijom, dakle na svim mjestima imaju propuh... Glavni krivac te "promahe" je Binotto.
Ja ne znam kakve im on price prica na sastancima, no ocigledno dobre dok je ubjedio Camilleri-a i Elkana da je sve ok i da idu "pravim" putem!?
Italian su vecinom sujevjerni, pa se drze neke svoje "sigurice", gledaju kako su u proslosti ipak imali bolju ekipu, pa mogu da izvuku neke pouke u sadasnjosti, bla, bla no ovo sto se desava je definitivno za otkaza. Fulali su sa aerodinamikom, fulali su sa motorom, fulali su strategijom, dakle na svim mjestima imaju propuh... Glavni krivac te "promahe" je Binotto.
Ja ne znam kakve im on price prica na sastancima, no ocigledno dobre dok je ubjedio Camilleri-a i Elkana da je sve ok i da idu "pravim" putem!?
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Mogao bi ladno ferrari izgubit i 6 mjesto u konstruktoru... auuu koja tragedija bi to bila 

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
i sudija o istom intevjuu. jedino što fali iz prvog linka je:zekohonda je napisao/la: 03.09.2020., 13:22 ldm šamara mrtvog magarca:
https://www.planetf1.com/news/ferrari-b ... s-allison/
''The switch to hybrid engines in 2014 has cost us dearly.” says Montezemolo,
“We underestimated the complexity of this project. In Italy, there was no experience with hybrid engines, but in Germany this was the case.''
https://thejudge13.com/2020/09/07/monte ... engineers/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Mick bi mogao testirati za Ferrari ovaj vikend:
https://www.n-tv.de/sport/formel1/Schum ... 24578.html
https://www.n-tv.de/sport/formel1/Schum ... 24578.html

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Bjuuuutiful