Ali dva mlada najbolja vozaca u F1! Hamilton ne bi bio sampion da su i oni u takvom bolidu. To je cinjenica! Ne mogu da se otmem osjecaju da bi ga pocistili da imaju makinu kao on.Grah0 je napisao/la: 05.08.2020., 21:34 Junac ko i Max samo malo blaži na jeziku. Uglavnom dva junca teška...
Charles Leclerc
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Jako loš vikend na Monzi. Nakon SC-a napravio je dobar posao, pogotovo prije prve šikane s onim dvostrukim pretjecanjem nad Alfama i sa sramotnog 13 mjesta za Ferrari našao se u top 5. Međutim tu dolazi do boljke s kojom Charles ima problema već nekoliko utrka kad se nađe u sličnoj situaciji. Italija, Monza, živo sjećanje na pobjedu i podij od prošle godine i dogodi se što se dogodilo. Loš bolid, ambiciozan ulazak u Parabolicu, malo više gasa i izgubiš ono malo sirotinje što si srećom i solidnom vožnjom do tad stekao. Bilo je slično i u kvalifikacijama u Bakuu prošle godine, u Monaku nakon par vanserijskih pretjecanja i u Njemačkoj u trenutku kad se nenadano našao na P2.
Leclercu pod hitno treba objasniti da u tim trenucima najvećeg adrenalina promisli o metodama jednog Prosta, Laude i Hamiltona, kao i o stilu vožnje koji ih je krasio, a koji im je omogućio da maksimiziraju svaki trkači vikend.
Leclercu pod hitno treba objasniti da u tim trenucima najvećeg adrenalina promisli o metodama jednog Prosta, Laude i Hamiltona, kao i o stilu vožnje koji ih je krasio, a koji im je omogućio da maksimiziraju svaki trkači vikend.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Obožavam ovo kad se kaže da Hamilton nije za usporedbu sa prijašnjim prvacima, a onda hladno se pomene baš sa njima rame uz rame po pitanju nekih šampionskih karakteristika

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Mogao je Leclerc do podija ovdje, da nije izletio. Prestigao Saubere. Giovinazi je svakako već bio dobio kaznu. Za Hamiltona još nisu bili objavili, ali dobio bi je i on. Onda ispred ostanu samo Gasly i Stroll koji nije bio u boksu. Bez njegovog izlijetanja nebi bilo crvene zastave, a imao je hard gume, da može bez problema do kraja. Iza njega su čini mi se McLareni bili na mediumu. A kao što smo vidjeli, prestizanje je bilo jako teško, bez modova... Ali jbg, bolid je sranje, vrlo težak za voziti.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
LOL
Nas na pravcu jedino Williams ne bi mogao preteći, Sauberi i Haasovi možda, ostali sasvim sigurno...
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Pastor
- Formula 1
Pa nisu džaba išli sa onim super low downforce setupom. Nisu to bile toliko lošije brzine na pravcu od konkurencije. A izbor guma mu je bio bolji za ostatak utrke od ovih iza njega... A mislim da bi i tempo imao bolji od McLarena, tako da mu vjerovatno nebi ni došli u DRS zonu...
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Mazzacane
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Minardi
Ovo sam i ja pomislio u jednom trenutku kad je utrka bila nastavljena, jer bi nakon Hamiltonove i Giovinazzijeve kazne, te Strollovog boksa, Leclerc bio na P3, iza Gaslyja i Raikkonena. Ali ako je Raikkonen u 25 krugova pao s P2 na P13, ne znam kako bi Leclerc prošao bolje, koji tog istog Raikkonena nije uspio prijeći prvih 16 krugova. Ne da ga nije uspio prijeći, nego je Raikkonen na mediumu u 16. krugu imao prednost od 4 sekunde ispred Leclerca na softu.
Raikkonen je nakon crvene zastave trebao odraditi 25 krugova na softu i tu bi možda Leclerc bio u nešto boljoj poziciji jer bi u drugom stintu bio na hard gumama. Ali opet po meni je mogao doći do kojeg boda, do postolja nemoguće.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ja ga ne volim, a u top 5 mi je osobno.F12000 je napisao/la: 08.09.2020., 15:00 Za mene je Hamilton u top 10 sigurno![]()
E sad, nekome je to uvredljivo jer smatraju da je najbolji ikad, a neki misle da je previše jer je carbaby koji je sve dobio na pladnju.![]()
"What a little star." May 26, 2012.
- Pastor
- Formula 1
Pogledaj gume koje su imali prije crvene zastave (crvena zastava je bila zbog Leclerca). Da nije bilo crvene zastave, Kimi bi ostao na hardu do kraja, kao i Leclerc, da nije izletio i izazvao crvenu zastavu. Gasly je isto bio na hardu. Jedino bi Stroll morao odraditi regularan boks, što bi ga bacilo na začelje. McLareni, Renaulti, Bottas su bili svi na mediumu čini mi se. Nebi ni Kimija onako preskakali da je ostao na hardu poslije crvene. Pa zbog harda se i Hamilton uspio vratiti u bodove, i zbog toga što su ostali svi mislili da poslije crvene mogu sa mekšim gumama do kraja... Soft je bio problem. Pročitaj šta je Ocon rekao za soft... Nije nikakvo čudo da je Leclerc gubio toliko vremena poslije 16 krugova na softu. Isto je bilo i sa Gaslyjem, kada je zadržavao Kvyata, a ovi ispred u nekoliko krugova odjurili...Mazzacane je napisao/la: 08.09.2020., 21:23Ovo sam i ja pomislio u jednom trenutku kad je utrka bila nastavljena, jer bi nakon Hamiltonove i Giovinazzijeve kazne, te Strollovog boksa, Leclerc bio na P3, iza Gaslyja i Raikkonena. Ali ako je Raikkonen u 25 krugova pao s P2 na P13, ne znam kako bi Leclerc prošao bolje, koji tog istog Raikkonena nije uspio prijeći prvih 16 krugova. Ne da ga nije uspio prijeći, nego je Raikkonen na mediumu u 16. krugu imao prednost od 4 sekunde ispred Leclerca na softu.
Raikkonen je nakon crvene zastave trebao odraditi 25 krugova na softu i tu bi možda Leclerc bio u nešto boljoj poziciji jer bi u drugom stintu bio na hard gumama. Ali opet po meni je mogao doći do kojeg boda, do postolja nemoguće.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Bilo je deprimirajuće gledati Charlesov pad u poretku nakon restarta, ali mislim da će na kraju ovo biti tjedan na koji će se s ponosom moći gledati u budućnosti.
Prvenstveno zbog odličnog truda u kvalifikacijama koji je bio nagrađen sa sretnom petom startnom pozicijom, na stazi na kojoj je u ovom trenutku Q3 predstavljao uspjeh. San je trajao i kroz prvi dio utrke kad je Charles odlično startao i pri tome skoro prestigao i Hamiltona na drugoj poziciji. U tom trenutku sam pomislio da je Ferrari možda čak profunkcionirao s obzirom da se radi o njihovoj domaćoj stazi, no to se ipak pokazalo pogrešnim. SF1000 je bolid za drugu polovicu midfielda i jednostavno nije imao šanse protiv brzog Racing Pointa i McLarena. Tužno je što se i jedna Alfa pokazala kao prevelik zalogaj za nemoćni Ferrari.
Do kraja mi je bilo drago vidjeti jednu odličnu obranu protiv Strolla koja me je podsjetila na neka bolja vremena iz Austrije i Britanije prošle godine.
Prvenstveno zbog odličnog truda u kvalifikacijama koji je bio nagrađen sa sretnom petom startnom pozicijom, na stazi na kojoj je u ovom trenutku Q3 predstavljao uspjeh. San je trajao i kroz prvi dio utrke kad je Charles odlično startao i pri tome skoro prestigao i Hamiltona na drugoj poziciji. U tom trenutku sam pomislio da je Ferrari možda čak profunkcionirao s obzirom da se radi o njihovoj domaćoj stazi, no to se ipak pokazalo pogrešnim. SF1000 je bolid za drugu polovicu midfielda i jednostavno nije imao šanse protiv brzog Racing Pointa i McLarena. Tužno je što se i jedna Alfa pokazala kao prevelik zalogaj za nemoćni Ferrari.
Do kraja mi je bilo drago vidjeti jednu odličnu obranu protiv Strolla koja me je podsjetila na neka bolja vremena iz Austrije i Britanije prošle godine.

-
renato2107
- GP3
- S nama već: 9 god 3 mj
I dalje mi nije jasno da nakon cca 6 mjeseci nema nijedne nadogradnje koja bi ih bar malo ubrzala, da su bar 3-4 momčad, a ne ponekad sporiji od Alfe
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Jedina nadogradnja koja bi ih ubrzala je bolid iz 2019.renato2107 je napisao/la:I dalje mi nije jasno da nakon cca 6 mjeseci nema nijedne nadogradnje koja bi ih bar malo ubrzala, da su bar 3-4 momčad, a ne ponekad sporiji od Alfe
Sent from my GM1913 using Tapatalk