VN Italije 2020. (4.-6. rujna)

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Wehrlein94 je napisao/la: 06.09.2020., 17:23
CrashOverride je napisao/la: 06.09.2020., 17:16
Wehrlein94 je napisao/la: 06.09.2020., 17:14

I Stroll , P3
Izbio si je pobjedu :zubo:
Je,loš start i onda još ono kočenje.. a nekako mislim da on ni ne želi pobjediti, dobro je i postolje.
Ako bi pobjedio,ne bi mogao živjeti od hejtera.. bolje mu ovako.. P3, nosi doma trofej iz Monze i šta mu fali.
Pereza je razbio još jednom
Pereza razbio još jednom?
Gasly slučajni pobjednik, Sainz bi svakako imao P2 u najmanju ruku, Norris također orobljen za 1,2 mjesta... Svaka čast Gaslyu i Strollu ali danas su tu završili čisto iz shitshowa sa pit laneom i crvenom zastavom.
Pereza su još u boksu sjebali gdje je pao na P14.
Ovo je trebao biti McLov 1-2 ali eto...
Sainz DOTD bez razmišljanja, Norris također odličan.
Albon i Bottas kriminal, da je bilo još 5 krugova utrke Hamilton bi ga uhvatio.

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 8 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ferrari je napisao/la: 06.09.2020., 17:28 Stroll je ostvario maksimum. Nema mu se što reći.
Perez je razočaranje sezone s obzirom na bolid kakav ima. Nije niti jedan vikend maksimizirao svoj učinak. Niti jedan.
Je li ga danas nije maksimizirao svojom vožnjom?

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
I zbogom porodici Williams, bilo je emotivno iako slabo propraceno. Hvala Williamsu za sve, uvijek su mi bili jedini od velikih ekipa za koju sam iole gajio simpatije, bar do BMW ere....

Dovidjenja i hvala za sve :klanjam:
slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Multi 21 je napisao/la: 06.09.2020., 16:13 Ja se kladim na Gasly-a.
Dobra oklada :D
Tako mi je drago zbog njega, a jednako mi je i žao Sainza.
Domaća pobjeda na Monzi :trep:
Perez je imao Strolla na sigurnom razmaku cijeli vikend, nemojte pričati gluposti. Imao je PP za pobjedu.
Albon i Bottas me konstantno iznenađuju koliko loši mogu biti. I Kimi je previše fer u duelima.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Ibarac00 je napisao/la: 06.09.2020., 17:42
Wehrlein94 je napisao/la: 06.09.2020., 17:23
CrashOverride je napisao/la: 06.09.2020., 17:16

Izbio si je pobjedu :zubo:
Je,loš start i onda još ono kočenje.. a nekako mislim da on ni ne želi pobjediti, dobro je i postolje.
Ako bi pobjedio,ne bi mogao živjeti od hejtera.. bolje mu ovako.. P3, nosi doma trofej iz Monze i šta mu fali.
Pereza je razbio još jednom
Pereza razbio još jednom?
Gasly slučajni pobjednik, Sainz bi svakako imao P2 u najmanju ruku, Norris također orobljen za 1,2 mjesta... Svaka čast Gaslyu i Strollu ali danas su tu završili čisto iz shitshowa sa pit laneom i crvenom zastavom.
Ne može se baš Gaslyjevu i Strollovu utrku trpat u isti koš. Obojica su profitirali od SC-a/crvene astave, ali Gasly je to puno bolje iskoristio. Stroll je još i startao ispred njega, pa sve upropastio na restartu. A i Toro Rosso je bio ipak vidljivo sporiji od RP-a. A što se tiče Pereza bio je bolji od Strolla cijeli vikend, nije imao sreće u utrci.

drummervk
Karting
Karting
Navija za: Fernando Alonso
Ferrari povukao tužbu protiv RP-a, mora da će sada ići tužit Alfu za krađu dijelova :mrgreen:

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Uff kako mi je drago da je Gasly pobijedio! Zadnjih 15 krugova sam jedva mogao gledati od nervoze. Nešto što se nije dogodilo još od Španjolske 2016. :) Neizmjerno mi je drago i za Gaslya i za tim, a scene slavlja nakon utrke ću još dugo pamtiti.

Vjerujem da će za Sainza i McLaren biti još prilika u ne tako dalekoj budućnosti, a tko zna kad će Toro Rosso opet biti u ovakvoj situaciji.

Što se tiče mog pulena, srećom pa je odustao pa će ljudi po tome pamtiti njegovu utrku. Na oba starta i restartu je bio jednostavno loš, a onda u DRS vlakiću više nije mogao ništa napraviti. Nije niti RB briljirao ovaj vikend (vjerujem da su bili tek treća ili četvrta momčad), ali bome nije ni Max.

Što se tiče same utrke, shvaćam da vlada entuzijazam, i mene je ulovio, pa ljudi govore o nekoj maestralnoj utrci, ali relano jedino što je bilo maestralno je konačni rezultat. Ne može se reći da je na stazi bilo nešto previše akcije. Nitko nije mogao nikoga proć ako nije bio vidno brži. No rano je optužiti zabranu modova motora za to. Treba još nekolilo utrka za donošenje konačnog suda o toj odluci.

Unatoč tome, i ja sam slab na neočekivan rezultat pa dajem utrci ocjenu 9/10 :D

25_321
Karting
Karting
S nama već: 5 god 9 mj
Navija za: Red Bull Honda
Ibarac00 je napisao/la: 06.09.2020., 17:42 Pereza razbio još jednom?
Ne skroz slucajni. Bio je i Kimi na postolju u nekom trenutku, a kako su ga kasnije svi poskidali. Gasly je brzo i bez greske odvozio pola utrke i na kraju je bilo dovoljno da to zadrzi. Vrhunski posao na startu, malo srece sto je mogao napraviti gap s Alfama i onda je Sainz skoro cijelu utrku potrosio da ga sustigne jer je McLaren bio tek za nijansu brzi.

Drago mi je u svakom slucaju za Gaslyja, samo steta za los RB-ov dan, tj. sto Max nije iskoristio ovaj kiks Hamiltona i vratio se bar malo blize u utrci za naslov. Ham se dovukao do 7 mjesta i nadodao jos +6 bodova razlike, a na iducu njegovu gresku cemo se vjerojatno nacekati.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Safety car u pogrešnom trenutku za Mercedes recept je za sjajnu utrku :mrgreen:
https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1302625730845704200 Zvuči zlobno, ali drago mi je da se i Hamiltonu napokon dogodilo neko sranje, utrka bi uz sve iza njega ostavila upola lošiji dojam da je on opet uzeo laganu pobjedu. Šteta samo što je i Verstappena zadesila još gora utrka pa nismo dobili nikakav začin u prvenstvu.

Sve čestitke Gaslyju, u AT-u je jednostavno druga osoba, danas je naravno imao sreće s tajmingom SC-a, ali nije bilo čisto kruzanje nakon toga - odradio je savršen restart, odvojio se od ostatka dok se Sainz morao probijati i na kraju iskontrolirao utrku do kraja bez greške :thumbs: Sainz nije imao sreće sa SC-om i u ovakvoj utrci P2 ispada puno lošije nego što bi se činio nakon jučerašnjih kvala. Stroll je mogao puno bolje. Imao je praktički pole position na restartu i to uprskao lošom reakcijom i dodatnom greškom u della Roggiji. Sjajan rezultat, ali mogao je biti puno bolji.

Bottas još jednom pokazuje svu čar svog talenta, još jedan briljantan start i demonstracija senzacionalnih napadačkih vještina u borbi s Norrisom :chill: Mercedes je dominantan bolid, ali upravo se po Bottasu vidi da ne bi sa svakim za volanom izgledao tako dominantno.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ustat pa rec Hamilton. Jos desetak krugova i stigao bi Bottasa :bonk:
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Ne znam jel Bottas možda imao nekakav manji problem, ali ovo danas je bila baš sramotna vožnja s obzirom da vozi dominantan bolid.

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 1 mj
Navija za: Raikkonen
_bataziv_0809 je napisao/la: 06.09.2020., 19:49 Ustat pa rec Hamilton. Jos desetak krugova i stigao bi Bottasa :bonk:
eee,al ne bi se smjeli utrkivat ;) tako da,opet bi Bo77as bio ispred ( moš mislit )

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Gaslyu svaka cast na pobijedi, iako je Sainz stvarno zaslužio. A najdraže mi je to što nećemo gledati Hamiltona kako izjednačuje Schumachera na Ferrarijevoj tisućitoj utrci

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Dobra utrka..
Lord bez greske nakon nastavka..
McLaren nije bas profitiro safetom..
Ne znam sta je Hamilton tocno htio kod sudaca ako ga nisu zvali da dodje a sumnjam da jesu :shock:
Bolje za Ferrari dupli DNF nego da budu 2 zadnja bolida..
Bottas u skladu a mogucnostima..
Nije bas neko lagano pretjecanje na Monzi tako da me vjerujem bas da bi Sainzu bio dostatan jos jedan krug..
Ono sto bi jos krug, dva moga postic je eventualni krs :zubo:
Kimi se raspo na softu... Jbg

Renault na 2 boda od Ferrarija koji je peti :P
Fino Alla Fine

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
slika

Kakav ''feel good'' trenutak :D

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 06.09.2020., 19:56 Renault na 2 boda od Ferrarija koji je peti :P
Renault je peti, 10 bodova ispred Ferrarija :)

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
DaveGilmour je napisao/la: 06.09.2020., 19:59 slika

Kakav ''feel good'' trenutak :D
Ovo i podij u Brazilu su mi vjerojatno najsretniji trenuci u F1 zadnje dvije godine.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Sarma je napisao/la: 06.09.2020., 20:03
CrashOverride je napisao/la: 06.09.2020., 19:56 Renault na 2 boda od Ferrarija koji je peti :P
E jbg :facepalm:
A nis.. Priihvati ponudu Vetme i bar updejtaj ljestvicu 😁
Fino Alla Fine

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
:rofl: https://twitter.com/McLarenF1/status/1302658654005583873
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la: 06.09.2020., 20:10
Sarma je napisao/la: 06.09.2020., 20:03
E jbg :facepalm:
A nis.. Priihvati ponudu Vetme i bar updejtaj ljestvicu 😁
Ako nastave ovako, morat ću :zubo:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡