@alonso
Pa mogao si dodati i KCPa onda komotno.
Pogledaj Carusove statistike, ali ne one vidljive, već one, da se tako izrazim, "nevidljive" (ima sve na službenoj NBA stranici).
Iznenadićeš se, i to prilično.
Kuzmu i Morrisa smatram boljim igračima od Carusa, ali ovaj je finalnu seriju odigrao bolje od obojice.
Kuzma je sinoć bio odron, što jest jest (Edin: Kuzma bi semafor pokvario), ali to je jedna tekma .
Ne daje ni (po mom mišljenju) Patrick Beverly (ja da sam trener, meni bi Sweet Lou bio starter) puno veći doprinos, osim po trah talku i ljigavosti pojednih poteza (a svi će reći da je igračina za Carusa), pa bi i ja mogao reći da mi je najviše žao što je đubro poput njega osvojio titulu (da su je kojim slučajem uzeli Clippersi).
Povrh toga titule (neki i više njih) imaju Adam Morrison, Darko Miličić, Will Perdue, Mark Madsen, James Jones, Brian Scalabrine, Devean George, Dickey Simpkins, Jud Beuchler, Rusty LaRue, Matt Bonner, Matthew Dellavedova, pomenuti John Salley (i to sa 3 ekipe), DJ Mbenga, Bill Wenington, Sean Marks,..., da se zadržimo samo na zadnjih, cca. 25 godina
A nemaju je Malone, Stockton, Barkley, Ewing, Nash, Iverson, Carter, Marbury.....