Šta je sad ovo. Dok se nije uvelo, svi su lobirali da se uvede, da se uspori Mercedes.
Sad kad se uvelo, svi pile naopako
Ispast će još da je i ova promjena napravljena da se pogoduje Mercedesu
Šta je sad ovo. Dok se nije uvelo, svi su lobirali da se uvede, da se uspori Mercedes.
Sad kad se uvelo, svi pile naopako
Ispast će još da je i ova promjena napravljena da se pogoduje Mercedesu
Pa normalno da je uvedeno za mercedes ,da je uvedeno protiv mercedesa onda bi ogranicili i koristenje ers- a u jedan mod.Ali posto mercedes ima najvecu prednost upravo koliko izvlace kada "deploja" max ers nisu to isto ogranicili.
ALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".
s marketinške strane ovo mi je bzvz. potez.
alpine kao brend ne znači ništa široj i mlađoj publici.
drug dino špekulira da više neće biti renault sport modela, da će to sve postat alpine u budućosti.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
zekohonda je napisao/la: 06.09.2020., 11:06
s marketinške strane ovo mi je bzvz. potez.
alpine kao brend ne znači ništa široj i mlađoj publici.
drug dino špekulira da više neće biti renault sport modela, da će to sve postat alpine u budućosti.
U tom slučaju ima smisla, teško je brendirati sportski Renault model kao brzu sportsku jurilicu, kad svi u glavi imaju kvarljivi auto za šoping njegove mame.
Ime renault će i dalje biti u nazivu momčadi, a Alpine žele pozicionirati kao full sportski brend. Meni ima smisla.
Isto tako vjerujem da će PSA-FCA grupacija Alfu Romeo gurnuti u još sportskiji brend, mada se ne bi iznemadio kad bi taj brend bio i ugašen kolike gubitke trpe, a recimo da Maserati gurnu u F1 kao ime. Svakako mogli bi dobiti zanimljive rošade.