ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
pero iz bukurešta je napisao/la: 30.08.2020., 16:34
Znači Hamilton je jedva i sa svojim nadljudskim naporom ovo dobio!
Gubio je snagu, gume su u kaosu... Siroti!!
Izgubio 2 i pol konja i 120 miliampera u bateriji. Više mi aplikacija net bankinga pojede dok čekiram minus.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Bwoah
Ricci FL, Renault dobar, Kopija odjednom ništa posebno, ostalo klasika (naravno, uključujući i Ferrari )
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Je li netko pratio Ricciardov zaostatak za Verstappenom? U cilju je imao samo 3.4, a znam da sam u jednom trenutku vidio +16? Je li zbilja skinuo toliko ili sam ja u tom trenutku zamijenio interval i gap?
Bilo kako bilo, čestitke na FL-u, odličan vikend za Renault, meni svakako lijepo za vidjeti