VN Belgije 2020. (28.-30. kolovoza)
- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 2 mj
- Navija za: Raikkonen
Fastest lap Leclerc..dakle ima tu brzine u tom Ferrariju 

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Taj ni onlajn ne bi znao napast, a kamoli na stazi.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
Limpskinz
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Kimi
Bio na 3 ipo sek od ham kad san napisa komentar, sad je na 4 ipo. Briljantno
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Williams će dobiti izgleda borbu kojoj su se nadali...
- monkeyseat
- Formula 2
Ma daje si prostora za hlađenje motora. Sad će on na 6 sekundi pa će bit belaje.Limpskinz je napisao/la: 30.08.2020., 16:10Bio na 3 ipo sek od ham kad san napisa komentar, sad je na 4 ipo. Briljantno
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Kakva frustracija kod Ferarijev vozača!
Kakav kaos, kakav nered....
Kakav kaos, kakav nered....
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Budimo realni Bottas je odlican za ulogu koju obnasa u Mercedesu, ali ovo je tako tesko za gledat. Nevjerojatna zanimljivost kako su se zvijezde poklopile da Hamilton skine rekord na VN Toskane u Mugellu...Teska vremena za nas koji navijamo za sport i nekog drugog
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
monkeyseat je napisao/la: 30.08.2020., 16:09 ....
Taj ni onlajn ne bi znao napast, a kamoli na stazi.

Sainz udara sebi

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Sainz
Vrh!!

Vrh!!
- monkeyseat
- Formula 2
Sebove gume 0 bodova, a debile na zidu zanima da li ima vibracija?! Ne nema ih, kao što nemaju ni motor, ni aero ni ništa...majmuni paštarski zalizani (a neki i sa trajnom ili minivalom)!
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: McLaren
Odlican redatelj

- monkeyseat
- Formula 2
Točno ko HŽ -ov raspored vlakova.